KÜLSŐ SSD MEGHAJTÓ 

Összes műszaki adat és funkció

SL-BG2

53 340 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Általános funkciók és jellemzők

Kapacitás
256 GB
Átviteli sebesség (olvasás)
Akár 450 MB/s
USB-port
USB 3.0 Micro-B csatlakozó
Fájlrendszer
NTFS
Üzemi hőmérséklet
+5 ~ +40 ℃ (lecsapódásmentes)
Tárolási hőmérséklet
-20℃~+60 ℃ (lecsapódásmentes)
Kompatibilis eszközök
Windows számítógép, Macintosh®
Támogatott operációs rendszer
Windows 8.1 (32 bites/64 bites); Windows 8 (32 bites/64 bites); Windows 7 (32 bites/64 bites); Windows Vista® (32 bites/64 bites); Mac OS® X 10.8 vagy újabb

Méret és tömeg

Méretek (kb. Sz x Ma x Mé)
37 x 9,4 x 78,2 mm
Tömeg (kb.)
35 g

Színválaszték

silverblack

Jellemzők

Kép a(z) Külső SSD meghajtó  termékről

Elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebében

Ez a stílusos külső Solid State Drive kisebb, mint egy hitelkártya. Az ultrakompakt, hordozható kialakításának köszönhetően mindössze 35 g a súlya, és csupán 9,4 mm vastag – így tökéletesen illeszkedik szinte minden táskába vagy zsebbe. A tartós, szálcsiszolt alumínium felület feketében vagy ezüst színben egyaránt elérhető, így biztosan elnyeri majd a barátai és kollégái tetszését is. 

Kép a(z) Külső SSD meghajtó  termékről

256 GB-os tárolási kapacitás 

Tartsa az értékes fájljait biztonságban az akár 256 GB tárolási kapacitással – ez elegendő hely a fényképei, videói, zeneszámai és egyéb fájljai tárolásához és rendezéséhez. És a beépített, továbbfejlesztett biztonsági védelem révén tényleg biztonságosabb és egyszerűbb az adatok kezelése.

Megbízható kialakítás a biztonságos fájltárolás érdekében

A flash memória használata révén – ahogy a kevesebb hőt termelő USB-adattárolók is – a Solid State Drive-ok gyorsabb, megbízhatóbb teljesítményre képesek a hagyományos külső merevlemez-meghajtókhoz képest. És mivel nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, jelentősen kisebb a mechanikai meghibásodás valószínűsége – így biztos lehet benne, hogy minden fájlja biztonságban van, és ott is marad. 

Kép a(z) Külső SSD meghajtó  termékről

USB 3.0 interfész a gyors átvitelhez

Nem kell várakoznia, amíg a fájljai átvitele megtörténik. Ez a külső SSD meghajtó kompatibilis az USB 3.0 szabvánnyal, amely rendkívül nagy, akár 450 MB/s átviteli sebességet tesz lehetővé olvasási módban.

Kép a(z) Külső SSD meghajtó  termékről

Jelszóvédelem-kezelő alkalmazás a teljes biztonság érdekében 

Élvezze a biztonságimentés-kezelő szoftver által biztosított nyugalmat. Ha aktiválja, minden egyes alkalommal megad egy jelszót, amikor csatlakozik a számítógépéhez. Dönthet úgy, hogy egyes partíciókat jelszóval véd, míg másokat „nyitva” hagy a nyilvános használat előtt. Emellett egy magas 256-bites AES titkosítás további biztonságot nyújt.

Jelszóvédelem-kezelő letöltése

Kép a(z) Külső SSD meghajtó  termékről

Biztonságimentés-kezelő az intelligens fájlkezeléshez

A biztonságimentés-kezelő szoftver lehetővé teszi, hogy minimális erőfeszítéssel készítsen biztonsági másolatot a számítógépén vagy laptopján lévő fájlokról. A szoftver felismeri a közelmúltban módosított vagy hozzáadott fájlokat, és csak ezeket viszi át – így értékes időt megtakarítva.

Biztonságimásolat-kezelő letöltése