53 340 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Külső SSD meghajtó  termékről
Képek a(z) Külső SSD meghajtó  termékről
Képek a(z) Külső SSD meghajtó  termékről

Jellemzők

Elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebében

Ez a stílusos külső Solid State Drive kisebb, mint egy hitelkártya. Az ultrakompakt, hordozható kialakításának köszönhetően mindössze 35 g a súlya, és csupán 9,4 mm vastag – így tökéletesen illeszkedik szinte minden táskába vagy zsebbe. A tartós, szálcsiszolt alumínium felület feketében vagy ezüst színben egyaránt elérhető, így biztosan elnyeri majd a barátai és kollégái tetszését is. 

256 GB-os tárolási kapacitás 

Tartsa az értékes fájljait biztonságban az akár 256 GB tárolási kapacitással – ez elegendő hely a fényképei, videói, zeneszámai és egyéb fájljai tárolásához és rendezéséhez. És a beépített, továbbfejlesztett biztonsági védelem révén tényleg biztonságosabb és egyszerűbb az adatok kezelése.

Megbízható kialakítás a biztonságos fájltárolás érdekében

A flash memória használata révén – ahogy a kevesebb hőt termelő USB-adattárolók is – a Solid State Drive-ok gyorsabb, megbízhatóbb teljesítményre képesek a hagyományos külső merevlemez-meghajtókhoz képest. És mivel nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, jelentősen kisebb a mechanikai meghibásodás valószínűsége – így biztos lehet benne, hogy minden fájlja biztonságban van, és ott is marad. 

USB 3.0 interfész a gyors átvitelhez

Nem kell várakoznia, amíg a fájljai átvitele megtörténik. Ez a külső SSD meghajtó kompatibilis az USB 3.0 szabvánnyal, amely rendkívül nagy, akár 450 MB/s átviteli sebességet tesz lehetővé olvasási módban.

Jelszóvédelem-kezelő alkalmazás a teljes biztonság érdekében 

Élvezze a biztonságimentés-kezelő szoftver által biztosított nyugalmat. Ha aktiválja, minden egyes alkalommal megad egy jelszót, amikor csatlakozik a számítógépéhez. Dönthet úgy, hogy egyes partíciókat jelszóval véd, míg másokat „nyitva” hagy a nyilvános használat előtt. Emellett egy magas 256-bites AES titkosítás további biztonságot nyújt.

Jelszóvédelem-kezelő letöltése

Biztonságimentés-kezelő az intelligens fájlkezeléshez

A biztonságimentés-kezelő szoftver lehetővé teszi, hogy minimális erőfeszítéssel készítsen biztonsági másolatot a számítógépén vagy laptopján lévő fájlokról. A szoftver felismeri a közelmúltban módosított vagy hozzáadott fájlokat, és csak ezeket viszi át – így értékes időt megtakarítva.

Biztonságimásolat-kezelő letöltése

Műszaki adatok
Ez a stílusos külső SSD meghajtó kisebb, mint egy hitelkártya – tökéletes arra, hogy a táskájába vagy zsebébe csúsztatva bárhová magával vigye. A 256 GB-os tárolási kapacitás és a rendkívül gyors adatátvitel révén még soha nem volt ilyen egyszerű, hogy biztonságban tudja a fájljait miközben úton van.
  • 256 GB-os tárolási kapacitás

  • Rendkívül kompakt, hitelkártyánál kisebb kivitel

  • USB 3.0 a különösen nagy, akár 450 MB/s olvasási sebességű adatátvitel érdekében 

  • Stílusos, tartós fém készülékház, szálcsiszolt felülettel

  • Fájljai biztonságban lesznek a biztonságimentés- és a jelszóvédelem-kezelő szoftverekkel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről