Képek a(z) Zsebre tehető külső merevlemez termékről
Képek a(z) Zsebre tehető külső merevlemez termékről
Képek a(z) Zsebre tehető külső merevlemez termékről
Képek a(z) Zsebre tehető külső merevlemez termékről

Jellemzők

Növelje az átviteli sebességet a Data Transfer Accelerator sebességével

Telepítse az ingyenes Data Transfer Accelerator* szoftvert a számítógépen, és gyorsítsa fel az átviteli időket. Az átviteli sebesség kétszer gyorsabb az USB 2.0-hoz képest, az USB 3.0-hoz képest pedig háromszor gyorsabb. 5 GB/mp adatmentés az USB 3.0 segítségével, mely 10x gyorsabb, mint az USB 2.0. *A Data Transfer Accelerator nem támogatja a Windows 10 rendszert.

Adatátvitel-gyorsító letöltése

Intelligens fájlkezelés a Backup Manager 2 alkalmazással

A Backup Manager 2 szoftver rendszeresen és automatikusan biztonsági másolatot készít a számítógép adatairól a merevlemezen. Egy járulékos biztonsági rendszert használ, ezáltal csak az olyan mappákban megváltozott fájlokról készít biztonsági másolatot, melyeket a felhasználók megfigyelésre jelöltek ki. Ha nincs csatlakoztatva külső merevlemez, a Backup Manager 2 ideiglenesen egy felhőbeli tárhelyen, például a Dropbox szolgáltatásban is képes biztonsági mentést készíteni a számítógép adatairól. *Ne feledje, hogy a szoftver csak Windows operációs rendszerekkel kompatibilis.

A Backup Manager 2 letöltése

FAT32 Formatter-kompatibilis

Csatlakoztatás régebbi számítógépekhez, PlayStation®3 és Handycam® modellekhez. A merevlemez FAT32 Formatter eszköze tárolási opciót tesz hozzáférhetővé olyan termékek számára, melyek nem támogatják az NTFS fájlrendszereket. Ezenkívül az intelligens szoftverrel nincs bonyolult beállítás: csatlakoztassa az eszközt, és már azonnal használhatja is a meghajtóját. *Ne feledje, hogy ez a folyamat minden létező adatot eltávolít a merevlemezéről – beleértve a szoftvereket – ezért ajánlott a biztonsági másolat létrehozása.

FAT32 formázó letöltése

Jelszóvédelem-kezelő alkalmazás a teljes biztonság érdekében

Az ingyenes Password Protection Manager garantálja az Ön nyugalmát. Az aktiválást követően mindig meg kell adni egy jelszót, amikor a meghajtót egy számítógéphez csatlakoztatja. Azt is megteheti, hogy a jelszóval csak bizonyos partíciókat zárol, míg a többit „nyitva” hagyja a rugalmas használat érdekében. Emellett a 256 bites AES titkosítás további biztonságot nyújt.

Jelszóvédelem-kezelő letöltése

Műszaki adatok
  • Könnyű és rendkívül karcsú, 12 mm-es, forma

  • USB 3.0 interfész gyors, akár 5 Gb/s-os átviteli sebességgel

  • Bőséges, 1 TB-os tárolóképesség

  • Backup Manager 2 és más szoftverek letöltésre

  • Windows® és Mac® rendszerekkel kompatibilis

Kapacitás
1 TB
Lemezméret
2,5 hüvelykes
Átviteli sebesség
Legfeljebb 5 Gb/s (USB 3.0); Legfeljebb 480 Mb/s (USB 2.0)
Kompatibilis eszközök
Windows számítógép, Macintosh®
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről