Képek a(z) Külső merevlemez termékről
Képek a(z) Külső merevlemez termékről
Képek a(z) Külső merevlemez termékről
Képek a(z) Külső merevlemez termékről
Képek a(z) Külső merevlemez termékről
Képek a(z) Külső merevlemez termékről

Jellemzők

Nagy tárolóképesség

Akár 2 TB adatmennyiség tárolása zsebben elférő eszközön

Növelje az átviteli sebességet a Data Transfer Accelerator sebességével

A gyorsabb adatátvitelt támogató Data Transfer Accelerator szoftverrel kb. felére csökkentheti a külső merevlemezre való átvitel idejét. (*A Data Transfer Accelerator nem támogatja a Windows® 10 rendszert.)

Elegáns kivitel

Kompakt és stílusos, fekete, csiszolt acél vagy ezüst kialakítás

FAT32 Formatter-kompatibilis

Csatlakoztatás régebbi számítógépekhez, PlayStation®3 és Handycam® modellekhez. A merevlemez FAT32 Formatter eszköze tárolási opciót tesz hozzáférhetővé olyan termékek számára, melyek nem támogatják az NTFS fájlrendszereket. Ezenkívül az intelligens szoftverrel nincs bonyolult beállítás: csatlakoztassa az eszközt, és már azonnal használhatja is a meghajtóját. *Ne feledje, hogy ez a folyamat minden meglévő adatot eltávolít a merevlemezéről – beleértve a szoftvereket – ezért ajánlott a biztonsági mentés.

Biztonságimentés-kezelő az intelligens fájlkezeléshez

A biztonságimentés-kezelő szoftver lehetővé teszi, hogy minimális erőfeszítéssel készítsen biztonsági másolatot a számítógépén vagy laptopján lévő fájlokról. A szoftver felismeri a közelmúltban módosított vagy hozzáadott fájlokat, és csak ezeket viszi át – így értékes időt megtakarítva.

Műszaki adatok
Kapacitás
2 TB
Port típusa
USB 3.1 1. generációs Micro-B csatlakozó
Átviteli sebesség
Legfeljebb 480 Mb/s (USB 2.0), Legfeljebb 5 Gb/s (USB 3.1 1. generációs)
Kompatibilis eszközök
Windows®PC, Macintosh
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről