121 434 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
86

4.5 termék 86 vásárlói vélemény alapján

50
30
4
2
0
Teljesítmény

Kialakítás

Egyszerű használat

Kiváló

Figyelem: A termékekről írt értékelésekben termékváltozatok jelenhetnek meg. A termékekről írt értékelésekben olyan termékváltozatok, szolgáltatások és/vagy funkciók szerepelhetnek, amelyek nem érhetők el minden országban.

Leghasznosabb pozitív értékelés
0

Turns the A7II into an A99 instantly!

LA-EA4 2016.12.13. Rendezés elve: BigMackCam (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

After an unfortunate experience with the LA-EA3 (poor focusing speed and reliability in less than perfect light), I am utterly delighted with the LA-EA4 when used with my A7II. Yes, it steals one-third-of-a-stop of light due to the SLT translucent mirror, but this is no different to the Sony A99. Once fitted to the A7II, this light but sturdy adapter works flawlessly, providing fast, reliable PDAF just like the A99 - both for sonic-drive and screw-drive lenses. My Sony Zeiss, Tamron and Konica Minolta lenses all work perfectly with it, and I couldn't be more satisfied. Excellent product - highly recommended!

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

12

0

Leghasznosabb negatív értékelés
0

Fait ce qu'elle peut

LA-EA4 2015.06.29. Rendezés elve: Helceiter (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Positif : permet de monter les objectifs monture A sur l'A7 Encombrement important, ce qui nuit à la compacité de l'A7 Décevant : auto focus hésitant avec les objectifs monture A

Teljesítmény

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

0

86 vásárlói vélemény

0

Super agreable

LA-EA4 2021.10.14. Rendezés elve: wyllyam (Franciaország)

J ai acheté ce produit pour éviter de perdre tous mes objectifs de l ancien appareil photo. j avais un doute sur l efficacité de cet accessoire , mais maintenant je ne regrette pas du tous de cet achat. Je suis agréablement satisfait .

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tolles Zubehör

LA-EA4 2021.10.13.  (Németország)

Mit dem Adapter kann ich problemlos meine alten Vollformatobjektive nutzen, die ich an einer alpha 37 eingesetzt habe

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Liegt sehr gut in der Hand

LA-EA4 2021.10.13. Rendezés elve: Thomas Wenzke (Németország)

Über diesen Adapter betreibe ich verschiedene Objektive mit unterschiedlichen Gewichten. Je schwerer das Objektiv, desto besser läßt es sich aufgrund der Bauform des Adapters handhaben. Die Reaktionsgeschwindigkeit (auch mit älteren Konica-Minolta-Objektiven) ist sehr gut. AF ist sehr treffsicher.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Can use old lenses

LA-EA4 2021.10.13. Rendezés elve: GeoffWil (Egyesült Királyság)

This adapter allows me to use my older telephoto lenses that I was keen to keep since they produce good images.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

So good to have.

LA-EA4 2021.10.13. Rendezés elve: The coddy (Egyesült Királyság)

As I have sold my Alpha range of cameras the LA-EA4 IS SO GOOD I can keep using my larger Alpha lens and still retain the same quality.

Teljesítmény

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Du bonheur

LA-EA4 2020.12.09. Rendezés elve: Flo 21 (Franciaország)

Test en cours avec un 80-200: 2.8 Minolta high speed AF APO et je retrouve la qualité de l objectif que j’utilisais avant avec un Dynax 7

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Internal motor works with Minolta lenses

LAEA4 2020.05.16. Rendezés elve: Rich_in_Lukang (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought the LA-EA4 so I could use my old Minolta and Sony lenses with my a7iii. One lens is from my old Minolta Maxxum 7000i film camera, so it's a full frame, and the others were for my Minolta a7D, which are APS-C. All the lenses are about 15 to 30 years old. Sadly, I had several other lenses, along with my old Maxxum film camera, that didn't survive a typhoon in the Philippines a few years ago. The old lenses are fun to use with my a7iii, even if they don't utilize all of the camera's functionality. The Minolta lenses all focus quickly and precisely, even in low light. I do have a Sony 75-300mm lens that has to search for focus at mid to low light, or when there is little contrast in the subject. It's not as good of a lens as the others, so I wonder if that's why it struggles? The LA-EA4 is fun to have, but I'm not going to get rid of any of my FE lenses in favor of their A mount counterparts. Also, the adapter and my old lenses will probably spend most of their time in the closet rather than in my camera bag. That said, I'm not averse to buying additional A mount lenses should I have the opportunity.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

1

0

guter Kompromiss

LA-EA4 2020.05.07. Rendezés elve: Uwe7700 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

gute Kombination der alten A-Mount Objektive zur neuen Kamerageneration E-Mount

Teljesítmény

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

sehr gut verarbeitet

LA-EA4 2020.04.21.  (Németország)

Noch keine Sekunde bereut srhr gute Verbindung zw. Kamera und Objektiv

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Gut, Besser, Sony

LA-EA4 2020.03.04.  (Németország)

Am Adapter habe ich zwei Minoltas: Konica Minolta 17-35mm f2.8 und Minolta 70-210mm f4 und alles an A7 M1. Autofokus funktioniert super schnell. Zwar die Fokuspunkte befinden sich (nur) im Mittelfeld aber das stört mir nicht. Klasse Produkt.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Nützlich

LA-EA4 2020.02.24. Rendezés elve: MicMo (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Wer noch Bayonett A Objektive hat sollte diesen Adapter haben. Er arbeitet schnell und zuverlässig.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Transforme votre hybride en reflex

LA-EA4 2020.01.02. Rendezés elve: Mr mister (Franciaország)

Le produit me permet d'utiliser mes objectifs Sony A en attendant de renouveler mes objectifs en monture Sony E.Le produit est pratique, mais a tout de même quelques défauts. - Le prix est un peu élevé c'est pour cela que je l'ai acheté d'occasion. - Il est assez volumineux et alourdit fortement l'appareil et augmente son encombrement. En passant à l'hybride on recherche justement la légèreté et un petit encombrement. - On conserve l'autofocus, mais celui-ci est beaucoup plus lent et moins précis. - Il intègre un miroir comme dans les boitiers reflex du coup je n'ai plus l'impression d'utiliser un boitier hybride, mais un reflex. Ce produit et un produit de transition en attendant que vous achetiez des objectifs de type E et utiliser tout le potentiel de votre appareil.

Teljesítmény

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Brilliant addition to camera system

LA-EA4 2019.08.15. Rendezés elve: SiMirz (Egyesült Királyság)

Old Minolta and compatible A-mount lenses working perfectly even with AF on my A72. Really happy in particular for the old Minolta quality lenses to be useful again. Excellent value adaptor.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Not great with a7III

LA-EA4 2019.06.25. Rendezés elve: Ezequiel81 (USA)

I bought this from a friend to use my a6300 witha old minolta 80-200 2.8 and also a 50mm 1.7, later I bought an a7iii and had no problems with it, but after updating the a73 firmware to the version 2, every time I use this aadpater it messes with the sensibility of my shutter button, even when I change to another 3rd part lens I own (Sigma 105 art or Tamron 28-75) the shutter keeps working funny, I did a factory reset as well and tested the adapter and my tamron lens and problem was still there, it wasn't until I put my kit lens on the camera that something happened that the shutter button works as smooth as it has being always working before. hopefully this review help some one else before they send their camera for repair unnecessarily. not sure if there is a firmware update for this adapter but that might be a solution.

Teljesítmény

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

Válasz a következőtől: Sony North America Customer Support
2019.08.02.

Hi, Ezequiel81!

That was a strange issue. We cannot let right away that this is an issue with the adapter or the camera, but it is good to know that it works again. In case you experience a similar issue in the future, you may power cycle the camera. We will forward your feedback to the relevant team.

Regards,

Vincent

0

Passt sehr gut zur Sony A7 m2

LA-EA4 2019.03.10. Rendezés elve: HeBu027 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Im Gegensatz zum Adapter LA-EA3 der an meiner A7M2 etwas Spiel aufweist und wackelt, sitzt der neu gekaufte LA-EA4 sehr passgenau. Leider sind aber jetzt die Fokusfunktionen bei Sigma und Tamron Objektiven nur noch sehr eingeschränkt verfügbar. Für die Kameras A7M3 und RM3 gibt es diesbezüglich ein Software Update. Warum nicht für die A7M2? Muss also doch wieder auf den alten LA-EA3 zurückgreifen und den neuen Adapter für die nächste Kamera aufheben, schade eigentlich.

Teljesítmény

Gyenge

Funkciók

Gyenge

Dizájn

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Remarquablement efficace

LA-EA4 2019.02.17. Rendezés elve: Piounet (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Aucun des mes 10 objectifs Konica/Minolta D ne pose de problème sur A7R-III. Les images au format RAW sont parfaites avec évidemment les légers défauts d'origine connus et inhérents des deux zooms. L'autofocus est rapide et précis y compris en rafale sur des sujets en mouvement. Le surpoids et le surcroît d'encombrement s'oublient vite et sont plus que largement compensés par la qualité et l'efficacité des résultats. Cerise sur le gâteau la plupart des combinaisons boîtiers A7 - objectifs Konica/Minolta D sont pris en charge par Dx0 Photolab 2 Bravo et merci à Sony

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

2

0

Große Hilfe von A-Mount auf E-Mount

LA-EA4 2019.02.14. Rendezés elve: Manni274 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kann weiterhin meine A-Mount Objektive mit Hilfe dieses Adapters verwenden.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

1

0

Tolles Zubehör

LA-EA4 2018.12.02. Rendezés elve: Turhan49 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die Möglichkeit ältere u. Hochwertige Objektive zu benutzen ist toll.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Tut was es soll !

LA-EA4 2018.11.05.  (Németország)

Habe viele alte Minolta AF Objektive, klar SSM ist schneller als Stangensteuerung, was soll es, wenn man so Schätzchen wie das 35mm 2,0 und das 100mm 2,0 hat, die gibt man nicht her.

Teljesítmény

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

Guter Kompromiss A-mount an E-Mount

LA-EA4 2018.08.25. Rendezés elve: Uschmww (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Um die A 7II und die A 77II mit dem selben Objektiven zu verwenden ist der Adapter sehr gut geeignet. Leider funktionieren nicht alle AF-Möglichkeiten. Einen großen Lichtabfall kann ich nicht feststellen. Bis ein lichtstarkes E-Mount Teleobjektiv bei mir einzieht ist der Adapter eine prima Zwischenlösung.

Teljesítmény

Átlagos

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

2

0

Firmware sollte ein Update erhalten!

LA-EA4 2018.08.15.  (Németország)

Ich nutze den LA-EA4 um an meiner neuen A7III auch die vielen in meinem Bestand befindlichen A-Mount Objektive zu nutzen. Leider ist damit der AF noch schlechter als mit meiner A99 (und ehem. A77). Ich wünsche mir ein Update zum Hybrid-AF.

Teljesítmény

Megfelelő

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

1

0

Nur gut mit Sony a-mount Objektiven

LA-EA4 2018.07.31. Rendezés elve: GeGa (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Der Adapter funktioniert sehr gut an meiner A6500, allerdings nur mit Sony Objektiven. Anscheinend erkennt die Kamera aber nicht eine Reihe von Fremdhersteller-Objektiven, unter anderem mein Lieblings-Tele-Objektiv von Tamron, das problemlos an der A550 funktioniert, hier aber nur manuell zu bedienen ist (keine gute Option bei Sport-Serien-Aufnahmen). Dafür kann der Adapter nichts, aber Sony mit der Kamera-Software um so mehr.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

2

0

Magnifique

LA-EA4 2018.07.18. Rendezés elve: Gerard68 (Franciaország)

Disposant de plusieurs objectifs Minolta des années 85>88, j'ai eu la belle surprise de pouvoir les utiliser à nouveau grâce à cet adaptateur sur mon SONY ALPHA 7 III

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Klappt prima, auch mit Nicht-Sony Objektiven

LA-EA4 2018.06.12. Rendezés elve: Deti99 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die nahezu ideale Lösung zum Einsatz der A-Bajonett Objektive.

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

2

0

Hält das, was versprochen wurde.

LA-EA4 2018.05.27. Rendezés elve: hilde48 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich nutze diesen Adapter für meine Sony a7 III mit dem Tamron Objektiv SP 15-30mm F/2.8 Di VC USD. Es funktioniert alles bestens. Der AF sowohl für Foto als auch für Video arbeitet sehr schnell und genau.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

0

0

Der perfekte Objektivadapter

LA-EA4 2018.05.10. Rendezés elve: PetM (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Benutze den Adapter für ein Monolta 100mm AF Objektiv. An der A6000 und A7M2 funktioniert alles und das schnell. Die Adapter eigenen Focuspunkte sind anfangs etwas gewöhnungsbedürftig. Der Adapter ist trotz seiner vielen Funktionen sehr leicht.

Teljesítmény

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

1

0

Fonctionnalité correspondantes à mes attentes

LA-EA4 2018.04.06. Rendezés elve: LaPess (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Fonctionnalités correspondantes à mes attentes, même avec des objectifs Minolta-Konica ainsi qu'avec des objectifs similaires de la cincurenece en version EX-DG ! Précaution désactiver les données recommandées

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Réactif

LA-EA4 2018.01.23. Rendezés elve: Ljluc56 (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Après avoir fait l'acquisition de la petite soeur LA-EA3, j'ai souhaité obtenir cette bague LA-EA4 pour l'utiliser sur mon A7 avec un objectif Tamron 70-300. Premier constat la bague bouge un peu en rotation côté boitier mais ne perturbe pas l'utilisation. Le SAV Sony n'a pas vraiment répondu à mon interrogation sur le sujet ! L'autofocus fonctionne à merveille et il est très réactif, rien à voir avec la bague LA-EA3....Je suis très satisfait de mon achat car il ouvre notamment des voies à un autre parc d'objectifs. Poursuite des essais dès que je trouve les vieux cailloux qui vont bien ! Bonne journée

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

funktioniert reibungslos

LA-EA4 2018.01.16. Rendezés elve: mk1959 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

mit verschiedensten Minolta-AF-Objektive getestet, keinerlei Probleme, volle Funktionalität

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

A7Rm3

LAEA4 2018.01.07. Rendezés elve: Dont175 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

works like a charm. It fit onto my new A7Rm3 and accepted my A-Lenses with no problem. Very pleased with the product

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

0

Sony Adapter for Sony/Minolta lens products

LA-EA4 2018.01.06. Rendezés elve: TomKtoo (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

This is a really high quality lens adapter product that enables me to use older Sony or Minolta A mount screw drive lens on my A7RMK3 camera. Even though these lens are over 20 years old they are of outstanding optical performance so I didn't wish to throw them away and this adapter has allowed continued use with my new Alpha series camera. Focus speed is excellent on my 20mm f2.8, 100mm f2.8 Macro and 80-200mm f2.8 High Speed APO, oh and 50mm f1.8. I understand that the LA-EA3 is also very useful if you have any SAM or SSM lens products as these can actually take advantage of the faster phase detect AF function, which the LA-EA4 can't.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

11

1

0

Not compatible with Peak Design Lens Kit

LAEA4 2018.01.05. Rendezés elve: hyu1 (USA) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Lens with this adapter can not be used with Peak Design Lens Kit and Clips This is very inconvenient.

Teljesítmény

Átlagos

Funkciók

Megfelelő

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

10

0

Does an excellant job.

LA-EA4 2017.12.31. Rendezés elve: Chunky Monkey (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I had all A mount lenses and this does a spot on job to E mount camera.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

7

0

0

Überrascht

LA-EA4 2017.11.23.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Überall liest man, dass die Objektive mit dem Adapter langsam reagieren. Es mag sein, dass es bei Serienbildern zu Problemen kommt. Das habe ich noch nicht ausprobiert. Für die "normale" Fotografie reagiert der Adapter sehr schnell. Das einzige, was ich mich fragen ,muss ist, ob meine alten Objektive gut genug für meine A7II sind. Das habe ich noch nicht endgültig raus. Der Adapter arbeitet mit SSM oder Stange einwandfrei.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

1

0

Extra für die ALPHA 7 Serie

LA-EA4 2017.09.24.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Leider funktioniert mein Tamron 70-200 2,8 nur im manuellen Modus. Ansonsten zu gebrauchen.

Teljesítmény

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

1

0

Très bon adaptateur

LA-EA4 2017.07.05. Rendezés elve: Chamailleur (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Je suis trop heureux, j'ai pu réutiliser mon 35/135 vieux Tamron de plus 25 ans. Incroyable je l'ai branché fébrile et ça fonctionne du premier coup les photos sont très nette et les couleurs conformes . Dommage que les objectifs Sony en monture E soit aussi cher . J'ai cassé ma tirelire pour le 55 en 1.8. Heureusement cet adaptateur ouvre des perspectives sur du Sigma très intéressante.

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

Einwandfreie Passgenauigkeit

LA-EA4 2017.06.26. Rendezés elve: Lion261177 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Tolles Teil, für alle die Objektive mit A- Mount haben.

Teljesítmény

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Autofokus geht so

LA-EA4 2017.04.07.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Das Autofokusmodul könnte schneller sein mit mehr AF Punkten ausgestattet werden. Nicht geeignet für Motorsportaufnahmen

Teljesítmény

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Macht die Kamera vielseitiger

LA-EA4 2017.04.06. Rendezés elve: Thomas79 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Zusammen mit einem A-Mount Objektiv gekauft, super AF.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Très bon achat

LA-EA4 2017.02.11. Rendezés elve: JMBA (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

J'en suis très content. J'ai ainsi pu redonner une deuxième vie à mes objectifs fixes Minolta avec un autofocus est performant.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

6

0

Works better than expected

LA-EA4 2017.01.16. Rendezés elve: DavidBev (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I have tried this adapter with six different A mount lenses on my a6000 camera. The autofocus works as fast as it did when these were connected to my a77 Sony camera. The Sigma lenses I tried have the advantage of also having optical stabilisation which the Sony A mount lenses don't. However they all work very well (Sony, Sigma and Tamron)

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

10

0

0

Turns the A7II into an A99 instantly!

LA-EA4 2016.12.13. Rendezés elve: BigMackCam (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

After an unfortunate experience with the LA-EA3 (poor focusing speed and reliability in less than perfect light), I am utterly delighted with the LA-EA4 when used with my A7II. Yes, it steals one-third-of-a-stop of light due to the SLT translucent mirror, but this is no different to the Sony A99. Once fitted to the A7II, this light but sturdy adapter works flawlessly, providing fast, reliable PDAF just like the A99 - both for sonic-drive and screw-drive lenses. My Sony Zeiss, Tamron and Konica Minolta lenses all work perfectly with it, and I couldn't be more satisfied. Excellent product - highly recommended!

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

12

0

0

Funktioniert einwandfrei

LA-EA4 2016.11.20. Rendezés elve: mstav (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Benutze es mit all meinen a-mount Objektiven. Keine Probleme.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Die beste Wahl!

LA-EA4 2016.10.03.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die beste Wahl Streng empfehlen für die alle Objektive.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Zubehör für Sony A / Minolta AF Objektive

LA-EA4 2016.10.03.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

sehr gut, alle meine Objektive mit Minolta AF oder Sony A Bajonett seit 1986 finktionieren einwandfrei

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Super Qualität

LA-EA4 2016.09.05. Rendezés elve: HR17 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe den Objektivadapter vor etwa einen Monat gekauft, um meine Alpha Objektive am E-Mount Bajonet meiner neuen Alpha 6000 zu verwenden und bin von der hervorragenden Qualität der Bilder überrascht. Sowohl Macro- als auch Teleobjektiv (von Sony und Sigma) liefern Fotos, deren Qualität in nichts hinter den mit der Alpha77 gemachten Fotos zurückstehen. Auch der Autofokus funktioniert tadellos und schnell

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Toller Adapter

LA-EA4 2016.06.26. Rendezés elve: Arne0815 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Endlich kann ich meine alten A-Mount Objektibe benutzen.

Teljesítmény

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

LA-EA4

LA-EA4 2016.06.05. Rendezés elve: Van_DeZee (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe diesen Adapter seit 2 Monaten im Einsatz und er funktioniert sehr gut, auch wenn das eingebaute AF-System nicht mit dem meiner A6000 mithalten kann ist es dennoch flott und treffsicher, der LA-EA4 tut das was er soll und das ausgesprochen gut, ich kann alle (Fremdhersteller, Minolta und Sony) A-Mount - Linsen benutzen!

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

3

0

0

sehr praktisch

LA-EA4 2016.05.05. Rendezés elve: PapaKaktus (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Damit kann ich meine alten Objektive weiter nutzen! Super!

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Funktioniert hervorragend!

LA-EA4 2016.04.30. Rendezés elve: A Schmitz (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe den Adapter zum Anschluss eines Sigma 50 mm 1.4 Objektives genutzt, dies hat sehr gut funktioniert, im Grunde genauso als hätte das Objektiv einen E-Anschluss.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Remek kiegészítő

LA-EA4 2016.04.11. Rendezés elve: Tamás_63 (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

a6000 mellé vettem "A" bajonettről váltáskor - gondolva egy későbbi FF lehetőségére is - a meglévő Sony illetve 30-35 éves Minolta AF objektívjeimhez. Teszi a dolgát rendesen. Semmivel nem rosszabb a fókusz, mint mikor pl az a77-esemmel fotóztam. Megszokás kérdése az "E" objektívekhez képest nyújtott kevesebb fókuszpont. A talpán lévő állványmenet pedig egy nagyon hasznos lehetőség. Nem zavaró a vázra helyezett adapter, a fogást nem rontja. Nem macerás az objektívek cserélgetése sem. Stabilan rögzül a vázon (nem kotyog, nem lötyög), és szintén stabilan fogja a rá csatlakoztatott objektíveket is. Csak ajánlani tudom azoknak, akik - különböző okok miatt - nem kizárólag natív objektívet szeretnének használni a MILC vázhoz.

Teljesítmény

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

7

0

0

erfüllt seinen Zweck

LA-EA4 2016.03.28. Rendezés elve: Thomas cgbncgvhfgh (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

keine Probleme, Autofokus schnell genug, leider Probleme mit Exif Dateien von Nichtsonyobjektiven. ...z.B. Tamron

Teljesítmény

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Adapters

LA-EA4 2016.03.23. Rendezés elve: Martii (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this adapter 4 weeks ago although it works upto now well enough in hind sight should have forgotten the legacy glass and gone with the Metabones adapter for nikon or canon lenses more variety of glass and a lot cheaper than Sony glass. The LA EA4 Adapter because of the mirror you lose 30% of the incoming light which needless to say is not good for low light situations.

Teljesítmény

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

Átlagos

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

9

5

0

Super Kompatibilität.

LA-EA4 2016.03.15. Rendezés elve: gmod36 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Selbst mein altes Sigma 150-500 funktioniert damit bestens an meiner A7 II.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Objektivadapter funktioniert mit allen a-mount Obj

LA-EA4 2016.02.03. Rendezés elve: egal (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Funktioniert mit allen Sigma, Sony- und Tokina-Objektiven. Einziger Nachteil ist der Ueberstand nach unten so dass die a7ii keine Ebene Auflagefläche mehr hat und daher immer nach vorne kippt.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Átlagos

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Gute Funktion, könnte kleiner sein

LA-EA4 2016.01.06.  (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich habe den LA-EA4 für meine vorhandenen Sony, Minolta und Tamron Objektive gekauft, die ich bisher an der A57 genutzt habe. Der Adapter hat eine gute Qualität und passt perfekt. Autofokus funktioniert auf gleichem Niveau, wie bei der A57, ich nutze allerdings ausschließlich den Spot-Autofokus. Mich stört lediglich, dass der Adapter sehr groß ist. Sicherlich wäre es möglich gewesen, den Adapter besser an das Design der A7 anzupassen. So empfinde ich das Ding immer als Fremdkörper.

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

super !

LA-EA4 2015.12.22. Rendezés elve: Franz Otto (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

passt einwandfrei an meine a6000.Die a-mount Objektive funktionieren einwandfrei. Ein tolles Teil,keine Minute bereut.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

hasznos kiegészítő

LA-EA4 2015.12.08. Rendezés elve: koboryu (Magyarország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

A7S vázhoz vettem, amit fotózásra használok sötét és zajra érzékeny környezetben (koncert fotózás, elsősorban jazz). Eddig egy alkalommal használtam, azaz sok tapasztalatom nincsen. A meglévő Sony DSLR váz és az ahhoz használt A-bajonettes, elsősorban Minolta, Sigma objektívjeim mellé sajnos nem tudok hasonló tudású E-bajonettes objektíveket venni. Részben mert sok pénz lenne, részben, mert nincs is olyan, amit szeretnék. Maradt az adapter, amiből a legnagyobb tudásút vettem meg. Az adapter kisebb-nagyobb kompromisszumokkal használhatóvá is teszi az A-bajonettes objektíveket is az ILCE gépeken. Ez eddig jó. Az adapter jól ül a vázon, stabilan tartja a nagyobb méretű objektívet is. A kialakítása jó, a gép fogását nem zavarja. Az adapteren lévő állvány csatlakozó hely is hasznos. A gép működik, fényképezni lehet vele, a képminőséggel nincs problémám. Ugyanakkor az AF rendszer működése az adapterrel korlátozott, a fókuszpontok szűk területet fednek le, egyes AF funkciók nem, vagy korlátozottan működnek. Erre nem számítottam, a leírásban ezt a hátrányt nem igazán hangsúlyozzák. Ezen kívül nem kezel tökéletesen minden olyan objektívet, amit például egy A58 igen (ezek jellemzően régebbi, nem Sony/Minolta objektívek). Azaz az adapter használható, de csak kompromisszumokkal. Viszont legalább van. Nélküle nem vettem volna E-bajonettes gépet.

Teljesítmény

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

4

0

0

Sinnvolles Zubehör

LA-EA4 2015.12.04. Rendezés elve: Naffo (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich verwende den Objektivadapter an meiner Alpa 6000 mit Minolta AF-Obektiven. Der Autofocus ist rasend schnell und die Bildqualität super.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

0

0

Toller Adapter

LA-EA4 2015.11.13. Rendezés elve: minolta 7d (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Kann all meine A Mount Objektive benutzen von der Sony A 99

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Sinnvolles Tool

LA-EA4 2015.10.17. Rendezés elve: Ede1963 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Um meine A-Mount Objektive an der neuen A6000 nutzen zu könnn,habe ich mich entschlossen den LA-EA4 mir zuzulegen. Wenn man weiss,dass in der Kombination kein Stabilisierungsmodus verfügbar ist (A-Mount Objektive und A6000 Gehäuse haben das ja nicht), und man sich auf die gute alte ruhige Hand von der Zeit vor der Digitalfotographie besinnt,klappt die Kombination bestens. Bin sehr zufrieden damit.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Sehr gute Leistung

LA-EA4 2015.09.15. Rendezés elve: leif_58 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Die Verwendung mit meinen alten Minolta Objektiven ist die reine Freude. AF immer viel schneller als an den Minolta bodies und sehr treffsicher.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

1

0

0

Was will man mehr ?

LA-EA4 2015.09.08. Rendezés elve: Strike4 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Ich betreibe den Adapter an einer Sony Alpha 6000, und er funktioniert bestens, ob mit dem Sigma 18-35, oder mit dem Tamron 17-50. Auch mit einem Tamron 70-300 gibt es keine Probleme. Der Preis ist zwar happig für einen Adapter, aber er funktioniert.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Nice to be able to focus with old lenses

LA-EA4 2015.08.21. Rendezés elve: Slalom (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I have had this for a few moths and it works nicely.

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

2

0

0

Works a treat!

LA-EA4 2015.07.09. Rendezés elve: AAG1 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Opens up the world of Sony A mount lenses but also that of some great legacy Minolta glass.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

8

0

0

Fait ce qu'elle peut

LA-EA4 2015.06.29. Rendezés elve: Helceiter (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Positif : permet de monter les objectifs monture A sur l'A7 Encombrement important, ce qui nuit à la compacité de l'A7 Décevant : auto focus hésitant avec les objectifs monture A

Teljesítmény

Átlagos

Funkciók

Átlagos

Dizájn

Megfelelő

Egyszerű használat

Megfelelő

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

6

0

0

Well worth the money if you have full frame lenses

LA-EA4 2015.06.17. Rendezés elve: jzw50 (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I'm a serious hobby photographer. I bought this three weeks ago to make use of the full frame zoom lenses I had inherited from my father (who had a minolta dynax 35mm camera). I have two voigtlander primes (15 and 40mm) - manual focus- which I use for essentially stationary subjects. I wanted the LA-EA4 so that I could use my autofocus zooms. I can now concentrate on moving subjects if I wish. It works a treat and adds a different flavour to a days shooting. I'm loving it I've not uploaded any pictures but I feel that the adapter gets the most out of any attached lenses - it does a remarkably crisp job of focusing...

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

9

0

0

Ein super Adapter

LA-EA4 2015.05.15. Rendezés elve: Franz275 (Németország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Sehr gut, kann meine sehr gute Objektive weiter verwenden.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

0

0

0

Amazing focus speeds

LA-EA4 2015.04.21. Rendezés elve: minfansony (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Bought this for my A7R and A7II, works really well with both cameras, better than I expected and a different league compared to the EA3. Only a slight light loss due to the mirror and I've not noticed a big difference between this and the EA3 doing night shots. Great edge sharpness too with my Sony 16-35mm F2,8. Just wish it was the same size/weight as the EA3, but I can live it due to the focusing speeds. Also its a shame both adapters don't recognise the aperture on my Tamron 90mm F2.8, making the lens useless.

Teljesítmény

Kiváló

Funkciók

Kiváló

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

4

0

0

Très utile

LA-EA4 2015.03.04. Rendezés elve: Jackez (Franciaország) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

Très bonne construction, AF efficace mais j'aurais aimé que la LA-EA4 dispose des collimateurs du ILCA-77M2.

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Kiváló

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

7

2

0

Superb product, just what I needed.

LA-EA4 2015.03.02. Rendezés elve: Lanadre (Egyesült Királyság) Ellenőrzött vásárló Ellenőrizve

I bought this product to use my Minolta and Sony A mount lenses on my A7. What an amazing product, it has got me interested in adapting other lenses to my A7 as well now for fun.

Teljesítmény

Funkciók

Dizájn

Egyszerű használat

Kiváló

A fordítás jelenleg nem érhető el, próbálja meg később

5

2