KOMPLETT RENDSZEREK

Blu-ray házimozi-rendszer Bluetooth® technológiával

BDV-N9200W / N9200WL
Kép a(z) Blu-ray házimozi-rendszer Bluetooth® technológiával termékről

whiteblack

284 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Blu-ray házimozi-rendszer Bluetooth® technológiával termékről
Képek a(z) Blu-ray házimozi-rendszer Bluetooth® technológiával termékről
Képek a(z) Blu-ray házimozi-rendszer Bluetooth® technológiával termékről
Képek a(z) Blu-ray házimozi-rendszer Bluetooth® technológiával termékről
Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

Az otthoni szórakozás újraértelmezése

5.1 csatornás házimozi-rendszer nagy felbontású hanggal

Vigye haza a mozi atmoszféráját nappalijába a BDV-N9200W egységgel. Élvezze kedvenc filmjeit valósághű részletekkel a 4K felskálázás és jelátvitel által. A robbanásoktól a suttogásokig minden életre kel az 5.1 csatornás surround hangzásnak és a Magnetic Fluid hangsugárzóknak köszönhetően, a nagy felbontású hang pedig gondoskodik róla, hogy zenéi az eredetihez leginkább hasonló módon szólaljanak meg.

1200 W teljes RMS teljesítmény
Erőteljes surround hangzás

Az 1200 W teljes RMS teljesítményt nyújtó mélynyomó és 5 hangsugárzó intenzív, rétegzett hangzást és részletgazdag hangvisszaadást biztosít.

4K felbontásnövelés Blu-Ray Disc™ lejátszóval
Részletgazdag képminőség

Élvezzen mindent, amit néz, élethű részletgazdagságban, köszönhetően a 4K videofelbontás-növelés, illetve a 3D Blu-ray Disc™ lejátszás opcióknak köszönhetően.

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság
Vezeték nélküli folyamatos átvitel

Egyszerű, vezeték nélküli film- és zenestreamelés NFC, Miracast™, Bluetooth® és Wi-Fi® opciókkal.

A nagy felbontású audio működése
A nagy felbontású hang

Mintha csak a hangstúdióban lenne

A nagy felbontású hang az analóg jelet a CD-lemezeknél nagyobb frekvenciájú és pontosságú digitális jellé alakítja. A nagy felbontású hang 24 bit/96 Hz sebességnél magasabb adatátviteli rátával visszaadja a zene legapróbb részleteit.

Skálázza fel zenei gyűjteményét

A digitális hangzásjavító eszköz (Digital Sound Enhancement Engine, DSEE) CD-minőségre javítja a tömörített digitális zenefájlokat (MP3, ACC és WMA). Visszaállítja a tömörítési eljárás során elveszett magas hangtartományt.

Digitális hangzásjavító eszköz (DSEE)
S-Master HX digitális erősítő
Élvezzen minden hangjegyet

100%-ban digitális kialakítású Sony S-Master HX erősítő. A Digitális jelprocesszor (DSP) elemzi digitális fájljait, az S-Master HX erősítő pedig analóg hullámmá alakítja a jelet, amely végül áthalad egy aluláteresztő szűrőn (LPF).

ClearAudio+
Erőteljes, tiszta hangzás

A ClearAudio+ üzemmód automatikusan beállítja a TV hangzását, és így magával ragadó élményt nyújt. Most még tisztább hangzásban és jobb hangfelbontásban élvezheti a zenét, a párbeszédeket és a térhatású hangeffektusokat, bármit is néz.

Nincsenek elérhetetlen hangtartományok

Élvezze az élethű hangzást filmjei esetében 5 Magnetic Fluid hangsugárzó és 1 mélynyomó által. A WD szuper magassugárzók képesek kezelni a legfelsőbb frekvenciába tartozó hangokat is, így biztosítva a tiszta magas és gazdag mély hangokat. A nagy felbontású hang technológiája által a zenék a lehető legjobban szólalnak meg.

Csillámmal erősített tölcsér
Csillámmal erősített üvegszálas kúp

Ideális anyag hangsugárzókúpok előállításához, mert szélesebb frekvenciatartományt, gyorsabb válaszidőt és jelentősen tisztább hangzást biztosít.

WD szuper-magassugárzó
WD szuper-magassugárzó

Két széles szórású (WD) szuper-magassugárzó szélesebb hangteret hoznak létre, továbbra is biztosítva a magas frekvenciájú tartomány nagy felbontású hangjainak tisztaságát és részletgazdagságát is.

Magnetic Fluid hangsugárzók
Magnetic Fluid hangsugárzók

A Magnetic Fluid hangsugárzók továbbfejlesztett, kristálytiszta hangzást biztosítanak a rázkódáscsillapítás helyett folyadékszuszpenziós kialakítással, amely egyúttal energiatakarékos kialakítást is biztosít.

Nagy teljesítményű mélysugárzó
Nagy teljesítményű mélysugárzó

A csillámmal erősített, lépsejtmintás, tölcséres hangsugárzó egyenletesen szétterjeszti a mélysugárzóból származó hangnyomást a kiterjedtebb frekvencia-karakterisztika érdekében.

A Full HD felbontásának négyszerese

Élethűen tiszta kép 4K felbontásnöveléssel

Lépjen be az otthoni mozizás új világába. A Full HD felbontás négyszeresét nyújtó 4K nyolcmillió pixellel hihetetlenül élethű képet hoz létre, amely tényleg olyan, mint a valóság maga.

Egyszerű streaming

Ossza meg filmjeit és zenéit NFC, Miracast, Bluetooth® és Wi-Fi® opciókkal

Tükrözze okostelefonjának képernyőjét televízióján és ossza meg filmjeit, videóit és fotóit. Csak érintsen egy NFC-képes eszközt a BDV-N9200W egységhez egy azonnali vezeték nélküli, Miracast technológia általi kapcsolathoz. Streamelje zenéit vezeték nélkül Wi-Fi®, Bluetooth® és NFC általi egyérintéses zenehallgatás technológiával.

Adja át magát a hangélménynek

Vigye haza a legendás koncerttermek nyújtotta hangélményt

Érezze magát a londoni O2 Arena első sorában, vagy a lelátón, kedvenc csapatának szurkolva. A surround hangzás gondoskodik a kirakós hiányzó részeiről.

Football Mode
Football Mode

Hozza el a stadionhangulatot otthonába! Nyomjon meg egy gombot, hogy kiemelje a tömeg ujjongását, vagy, hogy levegye közvetítés hangját. Nézze a meccset, ahogy csak szeretné.

Digital Music Arena
Digital Music Arena

Hallja az O2 London Arena egyedi hangzását otthonában a Digital Music Arena hangzásmód által.

Teremtse meg a megfelelő hangulatot

A hangsugárzó világító LED fényei megteremtik a hangulatot

Dobja fel színekkel otthoni szórakozásélményét a stílusos fehér kialakítás, illetve a 48 beépített LED fény segítségével. Hagyja, hogy a fények automatikusan szinkronizáljanak zenéivel és videóival, vagy válasszon a 4 előre programozott minta közül egy adott hangulat létrehozásához.

A web legjava a televízión

Sony Entertainment Network hálózat - a legújabb filmek, zenék, adásvisszanéző tévés szolgáltatások és további tartalmak. Böngésszen az online csatornák között, és hallgassa meg kedvenc zeneszámait.

A filmek soha nem néztek ki jobban

Full HD 3D és 3D felbontásnövelés

Nézze 3D Blu-ray™ Disc filmjeit Full HD minőségben - csatlakoztassa az egységet HDMI-n keresztül egy 3D-kompatibilis HDTV-hez. A Blu-ray Disc™ lejátszó képes DVD-k lejátszására, illetve feljavítja 2D filmjeit egy szimulált 3D minőségre.

3D és 3D felbontásnövelés

Műszaki adatok és funkciók

  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • A DSEE felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • Élvezze az élő stadionkörnyezetet a Football üzemmóddal

  • Nagyszerű zenei hangzás egy lépésben a ClearAudio+ segítségével

Hangsugárzó-rendszer
Háromutas
Sáv (FM / AM)
FM
Beprogramozott állomás (FM/AM)
20 (FM)
Kimenő teljesítmény
1200 W
Ideális forma
5,1
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Analóg audiobemenet: PIN Jack (1), Automatikus beállítású mikrofonbemenet (1), Ethernet csatlakozás (1), HDMI® be/ki (2/1), Optikai audiobemenet (1), USB-billentyűzet, USB bemenet (1)
Blu-ray Disc™
IGEN
Blu-Ray 3D™
IGEN
DVD
IGEN

A doboz tartalma

Használati útmutató, Vezeték nélküli erősítő, FM antenna (Pig tail/T-típusú), Akkumulátorok, Garancialevél, Gyorstelepítési útmutató, Automatikus beállítású mikrofon

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye