KOMPLETT RENDSZEREK

Blu-ray házimozi-rendszer Bluetooth® technológiával

BDV-N5200W
Kép a(z) Blu-ray házimozi-rendszer Bluetooth® technológiával termékről

161 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Blu-ray házimozi-rendszer Bluetooth® technológiával termékről
Képek a(z) Blu-ray házimozi-rendszer Bluetooth® technológiával termékről
NFC
Okostelefon nagy képernyőn

Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy táblagépét a házimozirendszerhez, hogy videóit, fotóit és más tartalmait a TV-re tükrözze.

Merüljön el a hangzásban

A szobát betöltő hangzás érdekében a High Definition 5.1 csatornás hangzás gazdag, elragadó hangot nyújt minden szórakoztató tartalomhoz, még online adatátvitel esetén is.

5.1 surround hangzás
Hangtér technológia
Az élő előadás élménye

A Live Football Mode által úgy érezheti magát, mintha Ön is a futballpályán lenne. A hangbeállításnak köszönhetően a tömeg hangja hangos és tiszta. A Digitális Aréna hangzásmód segítségével érezze magát egy koncert első sorában – hozza el otthonába a londoni O2 Aréna jellegzetes akusztikáját.

Egyszerű online hozzáférés a beépített Wi-Fi® révén

Streameljen szórakoztató tartalmakat az internetről vagy vezeték nélküli otthoni hálózatáról a beépített Wi-Fi® által, majd csatlakozzon más DLNA tanúsítvánnyal rendelkező eszközökhöz. A Bluetooth® lehetővé teszi az egyszerű, vezeték nélküli kapcsolatokat, így Ön gond nélkül élvezheti filmjeit és zenéit.

Wi-Fi
Full HD 3D
A legjobb képminőség filmjeihez

A mellékelt 3D Blu-ray Disc™ lejátszó a legmagasabb képminőségű filmélményt biztosítja az Ön számára. Játssza le DVD-gyűjteményét, és tekintse meg a HD-hoz közelire feljavított képminőséget vagy élvezze a Blu-ray és 3D Blu-ray filmeket egyenletes és magával ragadó Full HD és 3D minőségben.

A web legjava a televízión

Nézzen körül a világhálón. Élvezze a legújabb filmeket, zenéket, adásvisszanéző tévés szolgáltatásokat és további tartalmakat. Böngésszen az online csatornák között, és hallgassa meg kedvenc zeneszámait.

Műszaki adatok

  • S-Master digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • Élvezze az élő stadionkörnyezetet a Football üzemmóddal

  • Nagyszerű zenei hangzás egy lépésben a ClearAudio+ segítségével

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakozás NFC egyérintéses technológiával (csak Xperia™ készülékek esetén)

  • Wi-Fi® DLNA-támogatással a zenelejátszáshoz

Hangsugárzó-rendszer
Teljes tartományú
Sáv (FM / AM)
FM
Beprogramozott állomás (FM/AM)
20 (FM)
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Analóg audiobemenet: PIN Jack (1), Ethernet csatlakozás (1), HDMI® be/ki (2/1), Optikai audiobemenet (1), USB-billentyűzet, USB bemenet (1)
Blu-ray Disc™
IGEN
Blu-Ray 3D™
IGEN
DVD
IGEN

A doboz tartalma

Használati útmutató, Vezeték nélküli erősítő, FM antenna (Pig tail/T-típusú), Akkumulátorok, Garancialevél, Gyorstelepítési útmutató, *Országonként és típusonként változhatnak

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye