MP-CD1

A bárhol használható zsebkivetítő

Az MP-CD1 nem csak kompakt, hanem rendkívül fényes is. A gyors indulás és az energiabank funkcióknak köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatja hozzá eszközeit az azonnali házimozizáshoz vagy kivetítéshez.

152 400 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

A zsebméretű projektor nagy fényerővel és pehelysúllyal

Ideális társ üzletemberek, játékosok és filmrajongók részére

A Sony új MP-CD1 mobil kivetítője kis mérete ellenére erőteljes, 105 ANSI lumenes fényerővel vetít ragyogó és dinamikus képeket. Médiastreaming adapterrel, okostelefonnal, laptoppal és játékkonzollal egyaránt használható. Bárhová – üzleti bemutatóra, buliba és kültéri rendezvényekre is – magával viheti. MP-CD1 – a kivetítő, amelyre vágyott.

 • A használat módja
 • MP-CD1 funkciók
 • Találkozók
 • Üzleti
 • Testedzés
 • Játékok

Kivetíthet bármit, bárhol

Nagy méretű, fényes képernyő, akár 120 hüvelykes méretben, amelyekre kivetíthet filmeket, játékokat, üzleti anyagokat és még sok mást is a teljesebb élményekért.

Hihetetlenül könnyen hordozható

Kimagasló teljesítmény bárhol, bármikor

Az MP-CD1 lenyűgözően kompakt, és mindössze 280 grammos. Egyszerűen csúsztassa a táskájába vagy hátizsákjába, és máris biztos lehet abban, hogy a nap folyamán bármikor készen áll üzleti megbeszélésre, de akár akciófilmet is nézhet éjszaka. 

Ragyogó fény – IntelliBright™

105 ANSI lumen kimenet

A fényerőt és energiafogyasztást intelligensen kezelő Texas Instruments DLP® IntelliBright™ technológiával ez a kivetítő a súlycsoportja felett teljesít. A minimális felmelegedést eredményező egyedi kivitelének köszönhetően kis mérete ellenére is nagy fényerőt biztosít (ANSI 105 lumen).

5 másodperces indítás

Egyszerű beállítás, gyors indítás

Egyszerűen csatlakoztassa HDMI-kábellel a számítógépéhez, majd nyomja meg a projektor bekapcsológombját. A MP-CD1 mindössze 5 másodperc alatt elindul, így azonnal, fennakadás nélkül belekezdhet üzleti bemutatójába.

Vezeték nélküli csatlakozás és médiastreaming HDMI-hardverkulccsal

HDMI-adapter csatlakoztatható, amely számos laptophoz és okostelefonhoz vezeték nélküli csatlakoztathatóságot nyújt. Az MP-CD1 HDMI- és USB-portja médiastreaming eszközök, hardverkulcsok befogadására képes, számos videoforráshoz (pl. YouTube™, Netflix) biztosítva hozzáférést.

Vezeték nélküli csatlakozás és médiastreaming HDMI-hardverkulccsal
2 órás akkumulátor-élettartam

2 órás akkumulátor-élettartam

A beépített 5000mAh-s akkumulátor akár 2 órányi vetítési időt is képes biztosítani – ez elegendő egy teljes mozifilmhez.

Képernyőméret minden térhez

Kis vetítési távolságú, nagyméretű kijelző

A kivetített kép mérete a távolságtól függ, de a legnagyobb mérethez is (305 cm) mindössze 3,45 méter szükséges. Még egy kis nappali is megfelel.

Kis vetítési távolságú, nagyméretű kijelző
 • Sík vetítés indexképe 
 • Sík vetítés indexképe 

Simán kezelhető – nincs szükség állványra

Rögtön munkához láthat

Az MP-CD1 automatikus trapézkorrekciója révén közvetlenül az asztalra helyezve teljes vásznas vetítésre képes, alátámasztás és állvány nélkül. Minden üzleti alkalmazásban ragyogóan használható.

Dinamikus mód

Dinamikus mód

A Dinamikus mód fokozza a fotók és videók színeinek fényerejét és telítettségét.

Automatikus trapézkorrekció

Automatikus trapézkorrekció

A kép még akkor is szabályos, ha oldalirányból vetítik ki egy sima felületre.

Stílusos elegancia

Prémium alumínium kialakítás

Ez az IF-díjnyertes kivetítő jól mutat a legkimunkáltabb környezetben is letisztult vonalainak és prémium minőségű, alumínium borításának köszönhetően.

Állványcsatlakoztató aljzat

Állványcsatlakoztató aljzat

Az egység az alján található csatlakozónál szabványos állványra rögzíthető, így bármilyen szögben képes vetíteni – akár a mennyezetre is.

Rendkívül halk működés

Rendkívül halk működés

Nagy fényereje ellenére ennek a zsebméretű projektornak a hűtését egyetlen ventilátor biztosítja, amely még filmvetítés közben is szinte teljesen hangtalan.

Hordozhatóság

Luxuskivitelű fekete táska

Az MP-CD1 elegáns fekete hordtáskája védelmet nyújt a kivetítőnek és a lencsének az ütődés és karcolódás ellen. A táskába becsúsztatható a kivetítő, így anélkül tölthető, hogy ki kellene venni. További kiegészítő a HDMI-kábel, a töltéshez használható USB C-C kábel, valamint egy adapter, amellyel a készülék USB-A–mikro-USB-kábellel is tölthető.

HDMI® kábel

HDMI® kábel

USB-C kábel

USB-C kábel

Mikro-USB–USB-C adapter

Mikro-USB–USB-C adapter

Csatlakozások

Szabványos HDMI-, MHL- vagy USB-kábellel különféle eszközökhöz csatlakoztatható.

Az USB-C gyorstöltés kompatibilis a hordozható töltőkkel

Az USB-C gyorstöltés kompatibilis a hordozható töltőkkel

Mivel az akkumulátor töltése a szabványos USB-C porton keresztül történik, nincs szükség külön hálózati adapterre. Névleges feszültsége 5 V, áramerőssége 3 A, így a gyors töltés garantált. Szabadtéren – elektromos aljzat híján – töltheti az MP-CD1 eszközt hordozható külső akkumulátorról.

HDMI/MHL-csatlakoztatási lehetőség

HDMI/MHL-csatlakoztatási lehetőség

A projektor HDMI-portja kompatibilis a szabványos HDMI/MHL-bemenetekkel. Kábellel csatlakoztatható laptophoz, játékkonzolhoz, androidos eszközökhöz és Apple-eszközökhöz egyaránt (külön kapható AV-adapter segítségével). 

Műszaki adatok és funkciók
Zsebben is elfér, a Sony MP-CD1 mobilprojektor mégis ANSI 105 lumenes fényerővel képes megjeleníteni ragyogó és dinamikus képeket. Használhatja médiastreaming hardverkulccsal, okostelefonnal, laptoppal és játékkonzollal is. Üzleti bemutató, hétvégi buli vagy kültéri esemény – az MP-CD1 pont az a bárhová elvihető projektor, amelyet mindig is akart.
 • ANSI 105 lumen a fényes és dinamikus képek érdekében

 • 5 másodperces gyorsindítás

 • Vezeték nélküli csatlakozás és médiastreaming HDMI-hardverkulccsal

 • Akár 2 órányi akkumulátoros üzemidő, hogy bárhová magával vihesse a látványt

 • Minimális térigény a rövid (1,15 m) vetítési távolságnak köszönhetően

Kivetített kép átlómérete
40 hüvelyk 1,15 m-es vetítési távolság esetén/Max. 120 hüvelyk 3,45 m-es vetítési távolság esetén
Kontrasztarány
400:1
Kijelző felbontása
854 × 480
Színvisszaadás
Teljes színskála (16 770 000 szín)
Tömeg
Kb. 280 g
Folyamatos vetítési idő (teljes töltés mellett)
Kb. 120 perc (teljes feltöltéssel, külső tápellátás nélkül)
Méretek (Sz x Ma x Mé)
Kb. 83,0 mm × 16,0 mm × 150,0 mm (Sz/M/H) (kiálló elemek nélkül)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről