Alkalmazás és szoftver
A termékeink, alkalmazásaink és szolgáltatásaink a kreativitása fejlesztéséhez
Imaging Edge mobilra
Imaging Edge mobilra

Mobilalkalmazás

Ezzel a sokoldalú mobilalkalmazással automatikusan átviheti a fotókat fényképezés közben az „Auto background transfer to Smartphone” funkcióval Wi-Fi®-n, és könnyen, azonnal megoszthatja őket SNS-en. 4K-filmet is küldhet a fényképezőgépről a mobilra, mobilról láthatja a fényképezőgép élő képét és helyadatokat adhat a képekhez.

Movie Edit (filmszerkesztő) bővítmény
Movie Edit (filmszerkesztő) bővítmény

Mobilalkalmazás

Ez a filmszerkesztő alkalmazás egyszerűbbé teszi a filmkészítést – olyan lágy képátmenettel, mintha stabilizátorral forgatott volna. Optimálisan igazíthatja a mozgó tárgyak helyzetét a képkockán belül és különböző képarányok szerint körülvághatja a filmet, SNS filmeknek megfelelően.

Illusztráció
Imaging Edge Webcam

Asztali alkalmazás

Egy alkalmazás, amellyel egyszerűen lehet Sony kamerákat és webkamerákat használni élő streameléshez és webes konferenciához.

Remote/Viewer/Edit
Remote/Viewer/Edit

Asztali alkalmazások

Dobja fel a fotókat Imaging Edge asztali alkalmazásokkal. Remote: a számítógép képernyőjéről élőben irányíthatja és felügyelheti a fotózást; Viewer: gyorsan megnézheti, értékelheti és kiválaszthatja a fotókat; Edit: a RAW formátumú adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet a Sony RAW fájlokból, és tegye hatékonyabbá a munkáját.

IPTC
IPTC-metaadat gyári beállítás

Hozzon létre és exportáljon IPTC-metaadatokat α9 gépéhez, hogy automatikusan szerzői jogi jelzést és leírást tartalmazó címkével láthassa el a felvételeket az elkészítésük pillanatában.

Capture One (for Sony)
Capture One (for Sony)

A Capture One Express (for Sony) egy ingyenes, díjnyertes szerkesztőszoftver RAW fájlok kidolgozásához, egyszerű kezeléssel és hatékony szerkesztőeszközökkel. A Capture One Pro (Sonyhoz) még több szerkesztőeszközt és számítógéppel összekapcsolt fotózási lehetőséget biztosít.

PlayMemories
PlayMemories Home
PlayMemories Home

Könnyedén importálhatja a fényképeket és a videókat Mac® vagy PC gépére, az egyszerű szerkesztési és megosztási eszközök segítségével pedig teljes szépségükben mutathatja meg a felvételeket.

Egyéb hasznos szoftverek
Action Cam logó
Action Cam Movie Creator

Készítsen, valamint osszon meg lenyűgöző videókat az ingyenes szoftverrel. A lassítás, GPS adatfedés és a multikamerás szerkesztéssel a saját mesterműve sztárja lehet.

Videoklip-felvevő logója
MVR Studio

Az „MVR Studio” révén importálhat és szerkeszthet HDR-MV1 segítségével rögzített hang- és videofelvételeket. Az effektusokkal és hullámszerkesztéssel feljavított eredményt közvetlenül megoszthatja a YouTube-on.