KÜLÖN VÁSÁROLHATÓ HANGSZÓRÓK

SA-SW5 300 W-os vezeték nélküli kiegészítő mélysugárzó

SA-SW5
Kép a(z) SA-SW5 300 W-os vezeték nélküli kiegészítő mélysugárzó termékről

303 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
SA-SW5 közeli elölnézetben
SA-SW5 hangszóró közeli elölnézetben
SA-SW5 hangszóró ferde nézetben
SA-SW5 hangszóró közeli oldalnézetben
SA-SW5 hangszóró hátulnézetben
Dobd fel a szórakozást erős basszussal

Házimozirendszerünknek és hangprojektorunknak besegít a mélyebb basszus érdekében, így a vezeték nélküli SA-SW5 mélynyomóval még inkább elmerülhetsz a filmekben és a zenében. Érezd a valódi szórakozást a tiszta, dübörgő basszuson és a finoman szóló, alacsony frekvenciájú hangokon keresztül.


Mély, erőteljes basszus

Az erőteljes, 180 mm-es hangszórók 300 W-os mély basszushangzása és a passzív hangsugárzó révén ezzel a mélynyomóval minden nagyobbat szól; bármit is nézel vagy hallgatsz. Élvezd a lélegzetelállító robbanásokat és a minden korábbinál mélyebb ütemhangokat torzítás nélkül. Emellett tisztább énekhang és megnövelt hanghűség biztosít igazán hiteles zenei hangzást.

Minden lakásba tökéletesen illeszkedő dizájn

A házimozirendszer, a hangprojektor és az opcionális hangszórók is az egységes Omnidirectional Block koncepció jegyében készültek. Az SA-SW5 dizájnja tökéletesen illik ezekhez a rendszerekhez. Kifinomult, lekerekített sarkai egyetlen szilárd blokkot alkotnak, melynek hangja széles területet fed le. Az alkalmazott anyagok kombinációja bármilyen nappalihoz jól passzol.

Tekintsd meg a belül rejtező technológiát

Élvonalbeli hangtechnológia Σ mágneskörrel és külön rovátkolt külső peremmel – az SA-SW5 mély, erőteljes basszust és tiszta, alacsony frekvenciájú hangokkal szolgálja a szórakozást.

Első osztályú hangminőséget biztosító technológiák
A Σ mágneskör szerkezetének metszetábrája
Σ mágneses áramkör a mély, erőteljes basszusért

A Sony saját technológiája, a Σ (szigma) mágneses áramkör mély, erőteljes basszus biztosít a hangtekercset vezérlő mágneses erő maximalizálásával. A hagyományos alakú áramkörök ezzel szemben engedik kiszökni ennek a mágneses erőnek a jelentős részét.

Külön rovátkolt külső perem illusztrációja közelről
Külön rovátkolt külső perem

Sony technológia a külön rovátkolt külső perem is, mely javítja a tiszta hangminőséghez szükséges vertikális amplitúdószimmetriát. Ezt úgy éri el, hogy koncentrikus bevágások vannak a peremen, ami segít szabályozni a nyomást a membrán peremén belül és kívül.

Wi-Fi ikon
Egyszerű beállítás

Kapcsold be az SA-SW5 mélynyomót, és az vezeték nélküli kapcsolatot létesít a házimozirendszerrel vagy a hangprojektorral. Gyors és egyszerű, nincs szükség kusza kábelekre.

Műszaki adatok és funkciók

Tedd még hatásosabbá a házimozirendszered és a hangprojektorod. Ez a vezeték nélküli mélysugárzó kiemeli a filmek és a zene rejtett mélységeit a 180 mm-es hangszóróegységéből megszólaló, 300 W-nyi gazdag, erőteljes basszussal.
  • 300 W-nyi gazdag, erőteljes basszus 180 mm-es hangszóróból

  • Passzív hangsugárzó az erőteljesebb, szélzaj nélküli basszushoz

  • Σ mágneskör dolgozik a mély és tiszta basszusért, kevesebb torzítás mellett

  • Vezeték nélküli csatlakoztathatóság az egyszerű telepítéshez

  • Prémium formaterve illik házimozirendszerünkhöz és hangprojektorunkhoz

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye