Ugrás a tartalomra

Bemutatók az IFA 2016 kiállításon

Európa legnagyobb technológiai vásárán bemutatjuk legújabb termékeinket, melyek megújítják a filmnézés, a zenehallgatás, a fotózás és a játék világát.

#SonyIFA

Lásson, csatlakozzon és osszon meg 

Ossza meg gondolatait másokkal nagyszerű, új termékeinkkel kapcsolatban, és használja bátran a #SonyIFA címkét.

Elmosódásmentse felvétel

Okostelefon-kamera továbbfejlesztett mozgás- és színrögzítéssel. Az új Xperia™ XZ készülékkel az élet pont olyan gyönyörűnek látszik, mint amilyen.

ZD9 4K HDR TV: A ragyogó látvány új etalonja

Csodálatosan részletgazdag képekben gyönyörködhet a 4K HDR varázslatának köszönhetően. Az új ZD9 televíziók átírják a valóságot az új 4K HDR Processor X1™ Extreme és az innovatív Backlight Master Drive™ technológiával.         

MDR-1000X: Páratlan zajszűrés

Az iparágvezető zajszűrésnek köszönhetően egyetlen érintéssel kizárhatja vagy beengedheti környezetét. Az új MDR-1000X vezeték nélküli fejhallgató a SENSE ENGINE technológiával újraírja a zajszűrés szabályait – önhöz és az ön körülötti világhoz igazodik.

MDR-1000X: fejhallgató bekapcsolt zajszűrővel
MDR-1000X: fejhallgató kikapcsolt zajszűrővel
Zajszűrés bekapcsolása
Zajszűrés kikapcsolása

Signature Series 

One Signature Sound

A nagy felbontású hangot már nem csak hallani, hanem érezni is fogja.

NW-WM1Z Walkman

NW-WM1Z Walkman

Élvezze a zászlóshajó Walkman részletgazdag hangzását, mely a kifinomult hangtechnológiát ötvözi csúcsminőségű anyagokkal.

MDR-Z1R fejhallgató

MDR-Z1R fejhallgató

A Japánban készült, széles frekvenciájú és dinamikatartományú fejhallgató kompromisszumok nélküli zenehallgatást kínál.

TA-ZH1ES erősítő

TA-ZH1ES erősítő

Lépjen egy szinttel feljebb ezzel a prémiumkategóriás erősítővel, mely a digitális és analóg technológia legjavát ötvözi.

GTK-XB5 EXTRA BASS funkcióval

Kezdődhet a buli – GTK-XB5

Keltse életre az éjszakát a klubokat idéző ritmussal és stroboszkópos fényhatásokkal. A nagy teljesítményű, kompakt rendszer EXTRA BASS funkciója beindítja a lüktetést a táncparketten.

FDR-X3000R: Kevesebb rázkódás, 4K felbontásnál is.

Készítsen ultra-valósághű filmet a kalandok felkutatásáról. Az FDR-X3000R Action Cam 4K felbontásra képes, és mostantól Kiegyenlített optikai SteadyShot™ (B.O.SS) funkcióval is rendelkezik a minden eddiginél tisztább és stabilabb filmek érdekében.

Friss ötletek, új koncepciók

A jövőt formálásán dolgozunk – hogy okosabb és személyesebb legyen, és minden össze legyen kapcsolva. Mindennek az a célja, hogy ön élvezhesse és megoszthassa kedvenceit, kreatívabban éljen és okosabban dolgozzon.

Élje át a játékot a PlayStation®VR segítségével

Merüljön el az új, virtuális valóságban zajló játékok világában a PlayStation®VR eszközzel. A 360°-os látvány, a valódi 3D hang és a rendkívül pontos helyzetkövetési funkció előhívja természetes ösztöneit minden lélegzetelállító, mozgalmas pillanatban.