IFA 2018 – különlegességek

Tekintse meg, hogy legújabb termékeink miként teszik kedvenc tartalmainak hangzását valóságosabbá, látványát természetesebbé, hangulatát izgalmasabbá. #SonyIFA

Tökéletes valóság

Az alkotó szándékát hűen megőrző televíziók fejlesztése a szenvedélyünk. A MASTER Series TV-k megfelelnek a legjobb mérnökeink szigorú követelményeinek, a képeket valóssá teszik. Az alkotók most először utazhatnak a képzeletükben, és otthonukban láthatják vízióikat. 

WH-1000XM3

CSAK A ZENE. SEMMI MÁS.

A WH-1000XM3 fejhallgató tovább mélyíti a csöndet kategóriaelső zajszűrési technológiánk további fejlesztései, valamint az intelligens, helyzethez alkalmazkodó zenehallgatási funkció révén.

WF-SP900

Magával ragadó zene

Út közben, medencében vagy tengervízbe merülve a WF-SP900 fejhallgató minden igényt kielégít – jobban, mint valaha. Valóban vezetékmentes, 4 GB saját memóriája pedig bárhova eljuttatja a zenét.

SRS-XB01

Kompakt kivitel, nagyszerű hangzás

Adjon basszust kedvenc zeneszámaihoz ezzel az apró hangsugárzóval, amely mérete ellenére lenyűgöző hangzást kínál.

FES WATCH U

Saját óra, saját stílus 

Emelje új magasságokba a divatot a FES Watch U révén. Az óra lapjában és szíjában található, aktív mátrixos, hajlékony e-papír révén egyetlen gombnyomással lecserélheti a karóráját.

Xperia XZ3

Többet láthat. Többet hallhat. Többet érezhet.

Meneküljön el a mindennapokból a szórakozás világába a Xperia XZ3-vel. HDR OLED-kijelző, sztereó hangfal és Dynamic Vibration System egy lenyűgözően karcsú és keret nélküli kivitelben.

Tekintse meg az IFA 2018-on elhangzott nyitóbeszédünket

Ismerje meg a világszerte újdonságként bevezetett termékeinket és innovációinkat.

IFA 2018 – sajtóközlemény

Sajtóoldalunkon megtalálhatók az IFA 2018-ról származó hírek, beszámolók és hozzászólások.

A My Sony felfedezése

Készítsen My-Sony fiókot, és a Sony minden híréről értesül.