2 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) USB Type-C™ – mikro-USB-kábel termékről
Képek a(z) USB Type-C™ – mikro-USB-kábel termékről

Jellemzők

Nagy átmérőjű kábel a gyorsabb töltésért

A Sony nagy átmérőjű kábelei gyorsabb töltést biztosítanak. A kompatibilis eszközökkel, a Sony USB-kábel akár a 3 A felvételét/leadását is támogatja, így akár 6-szor gyorsabb a töltés, mint más kábelekkel.

Akár 480 Mb/s átviteli sebesség (USB 2.0)

Élvezze a gyors adatátvitelt az USB 2.0 készülékek között, mely akár 480 Mb/s is lehet.

Hosszan tartó és ellenálló

A Sony USB-kábelek kétszer olyan hosszú ideig tartanak, mint a más márkájú kábelek a nagy átmérőnek és a minőségi anyagok felhasználásának köszönhetően. Tesztelés bizonyítja, hogy ellenáll 3000 hajlításnak és tíz ezer csatlakoztatásnak, így biztonságos és megbízható teljesítményt nyújt töltés és adatátvitel során is.

Sokféleképpen használható

A kényelmes, 1,0 m hosszú USB-kábel ideális irodai és otthoni felhasználásra és utazáshoz is. Használható számítógépes adatátvitelhez és USB-töltéshez fali hálózati adapterről, hordozható és autós töltőkről.

Kompatibilis az USB Type-C és mikro-USB-csatlakozókkal

A CP-CB100 kábelt töltéshez és adatátvitelhez használhatja USB Type-C- és mikro-USB-csatlakozóval rendelkező készülékek között.

Magas szintű biztonság

A Sony USB-kábele megfelel a szigorú USB-IF tanúsítvány termékbiztonsági követelményeinek, így jelentősen csökkenti a tűz, a túlmelegedés és a kapcsolat megszakadásának kockázatát más USB-kábelekkel összehasonlítva.

Műszaki adatok
  • Nagy átmérőjű kábel a gyors töltésért

  • Akár 480 Mb/s átviteli sebesség (USB 2.0)

  • Hosszú ideig bírja a tartósságának köszönhetően

  • Kompatibilis az USB Type-C és mikro-USB-csatlakozókkal

  • A hosszú, 1 m-es kábel többféleképpen is használható

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről