2 540 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Prémium USB-A–mikro-USB-töltőkábel termékről
Képek a(z) Prémium USB-A–mikro-USB-töltőkábel termékről

Jellemzők

Első osztályú dizájn és minőség

A CP-ABP150 kábel kiváló minőségű nejlonkompozit összetételének köszönhetően különösen tartós, rugalmas és ellenálló az alakváltozással szemben. A stílusos dizájnú kiegészítő három elegáns színben is elérhető: aranyszínben, szürkében és rózsaszínben.

Nagy átmérőjű kábel az ötször gyorsabb töltésért

A Sony nagy átmérőjű kábelei gyorsabb töltést biztosítanak. A Sony USB-kábelek a kompatibilis eszközökkel akár 2,4 A felvételét/leadását is támogatják, ami akár ötször gyorsabb, mint a 0,5 ampert (USB 2.0 specifikációt) támogató más kábelek. 

Hosszan tartó és ellenálló

Nagy átmérőjének és a minőségi anyagok felhasználásának köszönhetően a CP-ABP150 kábel háromszor hosszabb ideig használható, mint a hagyományos USB-kábelek. Teszt igazolja, hogy 10 000 meghajlítást és 10 000 csatlakoztatási ciklust elvisel, azaz biztonságosan és megbízhatóan használható töltéskor és adatátvitelnél egyaránt.

Ideális megoldás bárhol, bármilyen helyzetben

A 1,5 m hosszú kábel irodai és otthoni felhasználásra és utazáshoz egyaránt ideális. Használható számítógépes adatátvitelhez vagy USB-töltéshez fali hálózati adapterről, hordozható és autós töltőről egyaránt.

Nagy sebességű adatátvitel 

Használja ki az akár 480 Mb/s adattovábbítási sebességet.

Kompatibilis az USB Type-A és mikro-USB-csatlakozókkal

USB Type-A porthoz csatlakoztatva tölthet számos különféle mikro-USB-eszközt, illetve adatokat továbbíthat azokra.

Kialakítása a biztonságosabb töltést szolgálja

A Sony USB-kábelek USB-IF (USB 2.0) kompatibilisek a fokozott biztonság érdekében: rendkívül alacsony a tűz, a túlmelegedés és a szálszakadás veszélye más USB-kábelekhez képest.

Műszaki adatok
Mikro-USB-eszközöket csatlakoztathat szabványos USB Type-A porthoz ezzel a prémium minőségű adapterkábellel, amely támogatja a nagy sebességű adatátvitelt és a gyors töltést.
  • Nagy átmérőjű, 2,4 amperes kábel a gyorsabb töltésért

  • Osztályon felüli dizájn, stílustól függően arany, szürke és rózsaszín kivitelben

  • Nejlonkompozit összetétel a biztonságos és megbízható teljesítmény érdekében

  • Töltés, valamint USB Type-A és mikro-USB-eszközök közti adatátvitel

  • 1,5 m hosszú, így sokoldalúan használható

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről