Képek a(z) Első osztályú kétfunkciós Lightning és mikro-USB-kábel termékről
Képek a(z) Első osztályú kétfunkciós Lightning és mikro-USB-kábel termékről

Jellemzők

iPod-hoz, iPhone-hoz és iPad-hez készült

A termék kompatibilitás, műszaki adatok és formatervezés tekintetében az Apple MFi program tanúsítása szerint tökéletesen használható az Apple eszközökkel.

Kompatibilis az USB Type-A és a Lightning/mikro-USB-csatlakozókkal

A kétfunkciós, adatátvitelre is használható kábellel szabványos USB Type-A portról töltheti mind az Apple eszközöket, mind a mikro-USB eszközök széles palettáját, többek között fényképezőgépet, fejhallgatót, tabletet vagy okostelefont.

Első osztályú dizájn és minőség

A CP-ABLP150 kábel kiváló minőségű nejlonkompozit összetételének köszönhetően különösen tartós, rugalmas és ellenálló az alakváltozással szemben. A stílusos dizájnú kiegészítő három elegáns színben is elérhető: aranyszínben, szürkében és rózsaszínben.

Nagy átmérőjű kábel az ötször gyorsabb töltésért

A Sony nagy átmérőjű kábelei gyorsabb töltést biztosítanak. A Sony USB-kábelei a kompatibilis eszközökkel akár 2,4 A leadását is támogatják, így akár ötször gyorsabb a töltés, mint más USB 2.0 kábelekkel. 

Ideális megoldás bárhol, bármilyen helyzetben

A 1,5 m hosszú kábel irodai és otthoni felhasználásra és utazáshoz egyaránt ideális. Használható számítógépes adatátvitelhez vagy USB-töltéshez fali hálózati adapterről, hordozható és autós töltőről egyaránt.

Hosszan tartó és ellenálló

Nagy átmérőjének és a minőségi anyagok felhasználásának köszönhetően a CP-ABLP150 kábel háromszor hosszabb ideig használható, mint a hagyományos USB-kábelek. Teszt igazolja, hogy 10 000 meghajlítást és csatlakoztatási ciklust elvisel, azaz biztonságosan és megbízhatóan használható töltéskor és adatátvitelnél egyaránt.

Nagy sebességű adatátvitel 

Használja ki az akár 480 Mb/s adattovábbítási sebességet.

Kialakítása a biztonságosabb töltést szolgálja

A Sony USB-kábelek USB-IF (USB 2.0) kompatibilisek a fokozott biztonság érdekében: rendkívül alacsony a tűz, a túlmelegedés és a szálszakadás veszélye más USB-kábelekhez képest.

Műszaki adatok
A prémium minőségű kábellel Apple vagy mikro-USB eszközöket csatlakoztathat szabványos USB Type-A porthoz. A kábel a nagy sebességű adatátvitelt és a gyors töltést is támogatja.
  • Nagy átmérőjű, 2,4 amperes kábel a gyorsabb töltésért

  • Osztályon felüli dizájn, stílustól függően arany, szürke és rózsaszín kivitelben

  • Nejlonkompozit összetétel a biztonságos és megbízható teljesítmény érdekében

  • Töltés és adatátvitel USB Type-A portok és Apple vagy mikro-USB eszközök között

  • 1,5 m hosszú, így sokoldalúan használható

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről