9 906 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Hordozható töltő (5000 mAh) termékről
Képek a(z) Hordozható töltő (5000 mAh) termékről
Képek a(z) Hordozható töltő (5000 mAh) termékről

Jellemzők

Könnyű hordozhatósággal párosuló vékony, stílusos dizájn

A hordozható CP-V5B rendkívül vékony és könnyű, így egyszerű felkapni és bedobni a hátizsákba, majd elindulni. Ráadásul a divatos megjelenésű, letisztult, lekerekített kialakításával tökéletesen illeszkedik meglévő műszaki tartozékai sorába. 

5000 mAh: Akár 1,5 okostelefon-feltöltés 

A hordozható töltő képes lehet másfélszer feltölteni okostelefonját, mielőtt lemerülne. Vigye magával, ha kempingezni indul vagy ha hosszú repülőút vár Önre, de használhatja egyszerűen biztonsági áramellátásként is.

Sony biztonságos töltés

Hordozható töltőink hőálló kivitele, intelligens teljesítményszabályozása és exkluzív polimer zselés akkumulátortechnológiája az ismételt használat során is garantálja a folyamatosan biztonságos, megbízható teljesítményt.

Tudjon meg többet a Sony biztonságos töltésről

Töltődés közben is képes tölteni

Ha a hordozható töltőt sorba köti az eszközével, mindkettő egyszerre tölthető ugyanabból az aljzatból. Először teljesen feltölti a csatlakoztatott eszközt, majd automatikusan a hordozható töltő töltésével folytatja.

1,5 A kimenet gyorstöltéshez

Okostelefonját ugyanolyan gyorsan töltheti, mint hálózati töltővel – a hagyományos hordozható töltőknél akár 3-szor gyorsabban.

Kiváló töltési időt biztosít: 1000-szer újratölthető

A polimer zselés akkumulátornak köszönhetően a CP-V5B hordozható töltő akár 1000-szer újratölthető.

Elegáns matt felület

A hordozható töltő minőségi, matt felülete egy kis luxust visz az életébe, kényelmes markolata ugyanakkor megakadályozza, hogy véletlenül leejtse.

USB-eszközökkel való kompatibilitás

Tölthet okostelefont, tabletet, fényképezőgépet vagy bármilyen egyéb USB-eszközt a mellékelt mikro-USB-kábelen keresztül.

Műszaki adatok
A CP-V5B hordozható USB-töltővel mindig feltöltött állapotban tudhatja készülékeit, és készen állhat az indulásra. A vékony és elegáns matt felületű, lekerekített, stílusos dizájn révén tökéletesen illik a táskájába, és akár másfélszer feltöltheti vele az okostelefont.
  • Beépített, 5000 mAh-s lítiumion-polimer akkumulátor

  • A polimer zselés akkumulátornak köszönhetően 1000-szer újratölthető

  • 10,3 mm-es vastagság, ergonomikus kivitel, lekerekített sarkok az egyszerű hordozhatóságért

  • Elegáns matt felület

  • Akár 1,5 okostelefon-feltöltést képes biztosítani

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye