6 718 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) CP-V3A hordozható okostelefon-töltő termékről
Képek a(z) CP-V3A hordozható okostelefon-töltő termékről
Képek a(z) CP-V3A hordozható okostelefon-töltő termékről

Jellemzők

Nagy teljesítményű 3000 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor

Érezze az erőt a tölthető Sony lítium-polimer akkumulátor használatával. A 3000 mAh teljes kapacitás által teljesen feltöltheti okostelefonját, a szabadalmaztatott hibrid gél összetétel pedig akár 1000 teljesítményciklust is lehetővé tesz az akkumulátor számára, eredeti kapacitásának 90%-át megtartva.

Csatlakozás USB-porton keresztül

Bőséges energia készülékei számára. Energiaellátás okostelefonja, hordozható játékkonzolja, digitális fényképezőgépe vagy videokamerája számára. Egyetlen USB-port 1,5 A folyamatos energiaellátást képes biztosítani akár 70 percen keresztül – tökéletes készülékei menet közbeni töltésére.

USB- vagy hálózati töltés

Ellenőrizze, hogy a CP-V3A fel van-e töltve, és készen áll-e mobileszközeinek töltésére. Csatlakoztassa egy számítógéphez vagy laptophoz a mellékelt mikro USB-kábelen keresztül vagy csatlakoztassa elektromos hálózatra, és gondoskodjon újratöltéséről egy (külön kapható) hálózati adapter segítségével.

Könnyű hordozhatóság, vékony és könnyű kialakítás

A hordozható CP-V3A alig 86 grammot nyom, és elég kicsi ahhoz, hogy mindig zsebében vagy táskájában tarthassa vészhelyzet esetére, ha éppen energialöketre van szüksége. A vékony, mégis tartós alumínium háznak köszönhetően kecses kialakításával tökélesen illeszkedik meglévő műszaki tartozékai sorába.

Ellenőrizze a töltést a két kényelmes LED-es jelzőfénnyel

A hasznos LED-kijelzés tájékoztatja a töltés aktuális állapotáról. Ha teljesen feltöltötte a csatlakoztatott eszközt, megjelenik a zöld jelzés, a töltés közbeni állapot megjelenítéséről pedig a narancssárga színű jelzés gondoskodik. A narancssárga jelzés felhívja a figyelmet a töltő aktuális teljesítményére – így Ön ellenőrizheti, mielőtt elhagyja a házat.

Számtalan színből választhat

Rendezze műszaki tartozékait színek szerint. Több élénk és stílusos színben is elérhető hordozható töltő, így Ön kiválaszthatja a stílusának legmegfelelőbbet. Bármilyen színről is van szó, a választás az Öné.

Műszaki adatok
  • 3000 mAh teljesítmény

  • Többféle színben kapható

  • Híváskezdeményezés és játék okostelefonjának töltése közben

  • 1,5 A kimenet gyorstöltéshez

Akkumulátorkapacitás
Lítium-ion polimer, 3000 mAh
Hordozható töltési idő
Kb. 3,5 óra (AC); kb. 6 óra (szabványos USB-portról)
Táplálási idő
60 perc
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről