Ugrás a tartalomra
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről

Jellemzők

Az új Sound Pressure Horn technológia érezhető basszushangzást nyújt

Az új Sound Pressure Horn technológia révén magával ragadja az igazán intenzív mélyhangzás. A belső, meghajlított kürt kialakítás hatékonyan növeli a hangnyomást az erősítőcsövön energiát átnyomva. Az eredmény a hagyományos energiapazarló erősítőknél és jelfeldolgozásnál sokkal hatékonyabb megoldás, amely a basszushangzást merészebbé és érezhetően testesebbé teszi.

Háromutas hangsugárzó-rendszer az erőteljes hangzásért

Teljes tartományú, erőteljes hangzás a 2,5 cm-es (1”) magassugárzóból, 15 cm-es (5,9”) középsugárzóból és egy 38 cm-es (15”) mélysugárzóból álló, háromutas hangsugárzó-rendszerből. A magassugárzó kürtös kialakítása kristálytiszta magas hangokat biztosít, míg a mélyközépsugárzó a hang középső tartományát emeli ki, a mélynyomó a komoly basszusokról gondoskodik – a hangzás így igazán átütő.

A DSEE a részletgazdag digitális hangzásért felelős

Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. A tömörítés során a zene elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletgazdag hangzást kölcsönöznek kedvenc számainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket, kiváló minőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást eredményezve ezáltal.

Kristálytiszta, tűpontos ClearAudio+ hangzás

A Sony egyedülálló technológiája, a ClearAudio+ automatikusan úgy állítja be a hangzást, hogy még gazdagabb zenehallgatási élményt nyújtson. A különféle digitális jelfeldolgozó technológiák kombinációjára épülő ClearAudio+ egyenletesen tiszta, nagy erejű hangzást nyújt – akármilyen zenét is kedvel.

A MEGA BASS funkció még erőteljesebbé teszi a basszusokat

A MEGA BASS gombot megnyomva jelentős alacsony frekvenciás teljesítményt adhat hozzá a hangzáshoz. A funkció a basszusok megerősítésével még erőteljesebb hangzást biztosít. Egyszerűen nyomja meg a gombot az üzemmód aktiválásához, és élvezze az elsöprő erejű, átütő basszushangzást.

A Football Mode segítségével a lelátón érezheti magát

A gyönyörű játék hangzása jobb, mint valaha. Egy brazil labdarúgó stadionban rögzített hang segítségével ez a speciális mód felerősíti a sportesemények természetes környezeti zaját, ezzel úgy érzi, mintha ott lenne a tömegben. Nem szereti a kommentárokat? A speciális algoritmus pontosan követi a hangot, így lehetősége van annak teljes kiszűrésére.

A Latin hangszínszabályozó a hangzást a műfajnak megfelelően állítja be.

A salsától a pop-ig – kapcsolja be a Latin hangszínszabályozót kedvenc zenéinek optimális hangzásához. Hozza ki a lehető legtöbbet kedvenc latin zenéiből a reggaeton, pop Latino, salsa, sertanejo, forro, ranchera és grupero előbeállításokkal.

A LED-es hangsugárzó-fények buli hangulatot teremtenek

Dobja fel a hangulatot a klubokat idéző LED-es hangsugárzó-megvilágítással. A LED-es világítást tartalmazó hangsugárzók számos különböző színmintázatot kínálnak, a tiszta fehértől, egészen a szivárványszinűig. A zene ritmusával szinkronban, a fény ereje és sebessége illeszkedik a zene hangulatához és légköréhez.

Tegye egyedivé a bulit a Fiestable alkalmazással

Irányítsa a bulit a táncparkettről a buli alkalmazás segítségével. Mindössze le kell töltenie az alkalmazást az okostelefonjára, és máris vezeték nélküli módon vezérelheti az összes bulibeállítást. Kapcsolja be a LED hangsugárzó-fények színeit, vagy kísérletezzen a DJ-effektekkel és a mikrofonos hangeffektekkel, így élvezetes módon egyedivé teheti a bulit.

A Party Chain segítségével kibővítheti a hangsugárzó-rendszerét

Növelje meg a hangrendszere teljesítményét. Csatlakoztasson több SHAKE egységet egy láncba, így nagyobb hangteljesítményt létrehozva, a rendszerek közötti hangkésleltetés nélkül. Aktiválja az egyik készüléket a „buli házigazdájaként” és mutassa meg a vendégeknek a hangzás egy teljesen új világát.  

A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint

Dobja fel a hangulatot a DJ-effektekkel. Négy különböző effektek alapozhatja meg a buli hangulatát: A flanger-effekt mély, robajszerű hangzást ad; a WAH eltorzítja a hangot; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot; a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között. A DJ-effektek használhatók a Fiestable alkalmazáson keresztül és mozdulatvezérléssel, így a buli lejátszási listáinak kreatív lejátszása soha nem volt ilyen egyszerű.

A Karaoke funkciók segítségével dalra fakadhat

Egyszerűen rendezhet karaoke-versenyeket a barátaival: csak csatlakoztatnia kell a SHAKE-X7D készüléket egy televízióhoz, és be kell helyeznie egy karaoke DVD-t, és már énekelhet is a képernyőn megjelenő szöveget követve. A két mikrofonbemenet és olyan funkciók, mint például a daltartalékolás, pontozás és visszhang igazán élménydús éneklést biztosít Ön és a barátai számára. A beépített „Karaoke PON” még a CD-ken található énekhangot is lehalkítja, így az összes kedvenc dalát elénekelheti.

Az összes filmjét megtekintheti a beépített DVD-lejátszó segítségével

Nézze meg kedvenc DVD-it a SHAKE-X7D beépített lejátszóján. Minden robbanást, akciójelenetet és mozgalmas jelentet moziminőségű térhatású hangzással tekinthet meg, így az események középpontjában érezheti magát. Alakítsa át nappaliját egy igazi mozivá, és rendezzen fantasztikus moziestéket.

Vezeték nélküli streaming Bluetooth®-adatátvitellel

Vezeték nélküli módon átviheti kedvenc zeneszámait és alkalmazásait a Bluetooth® segítségével. Párosítsa az okostelefonját vagy táblagépét egy Bluetooth®-képes hangsugárzóval, hangrendszerrel vagy televízióval, és közvetlenül a készülékéről élvezheti a zenét, és még a lejátszási listákat és hangerőt is onnan vezérelheti.

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nincs NFC-funkció? Nem gond. A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. *Kompatibilis eszközök megtekintése

Kompatibilis eszközök

Egyesítse zenéit a SongPal alkalmazással

Az okostelefonra vagy tabletre letölthető SongPal alkalmazással egyszerűen kezelheti zenei gyűjteményét. Bluetooth® kapcsolaton keresztül egyszerűen és zökkenőmentesen érheti el kedvenc számait. Az alkalmazás segítségével testre szabhatja a hangbeállításokat, így remek, kiegyensúlyozott hangélményben lehet része.

Két USB port segíti az egyszerű csatlakoztatást és lejátszást

Zeneszámokat másolhat CD és USB között. Csak csatlakoztassa a készülékét a PLAY/REC portra, és már kezdheti is az átvitelt. Ha közvetlenül USB-re készíti a felvételt, lehetőség van az átviteli sebességet az alapértelmezett 128 kb/s értékről 256 kb/s sebességre növelni a még jobb hangminőség érdekében.

Beépített CD-lejátszó CD-gyűjteménye lejátszásához

Játssza le klasszikus albumait vagy válogatáslemezeit a beépített CD-lejátszón. Ez az otthoni hangrendszer a CD, CD-R és a CD-RW lemezeket egyaránt képes lejátszani, így minden tartalmat zavartalanul élvezhet – a stúdiófelvételektől a válogatáslemezeken át a letöltött zenefájlokig.

Audiobemenetek a hangrendszer kiterjesztéséhez

Használja ki az otthoni hangrendszere kínálta fantasztikus lehetőségeket. Két RCA audiobemenet lehetővé teszi egy tv, játékkonzol vagy további SHAKE rendszer csatlakoztatását a nagyobb teljesítmény érdekében, függetlenül attól, hogy Ön mit hallgat vagy néz.

Hallgassa kedvenc csatornáit az FM/AM-rádióval

Szeretné hallani kedvenc DJ-it? Az AM/FM rádió állomáskeresőjével gyorsan megtalálhatja, amire épp vágyik.

Műszaki adatok
Adja meg a basszusokban gazdag ütemeknek a nekik járó hangzást. A két darab 38 cm-es (15 hüvelykes) mélysugárzó tölcsérrel rendelkező, új Sound Pressure Horn technológiával ellátott, masszív SHAKE-X7D otthoni hangrendszer valóban lenyűgöző basszushangzást nyújt kedvenc zenéi számára. A LED-es hangsugárzó-világításnak és a DJ-effektek gondoskodnak autentikus klubhangzásról szobájában.
  • Új Sound Pressure Horn technológia az intenzívebb basszusért

  • A DSEE felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • Nagyszerű zenei hangzás egy lépésben a ClearAudio+ segítségével

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • A LED-es megvilágítású kijelző és a DJ-effektek buli hangulatot teremtenek

Kimenő teljesítmény
2400 W
Bemeneti csatlakozók
Analóg audió (2), Mikrofonbemenetek (2) 6 φ, USB-port (2)
Főegység mérete (Sz x Ma x Mé)
455 x 165 x 330 mm
Első hangsug. mérete (Sz x Ma x Mé)
510 × 773 × 458 mm

A doboz tartalma

Hálózati kábel, Antenna, Elem (AAA/mangán), Távvezérlő (RMT-AM120U), Használati utasítás

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről