AUDIORENDSZEREK

Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval

SHAKE-X7D

Kép a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről

Maximális mélyhang-visszaadási élmény

A basszusban gazdag ütemek nagy teljesítményt érdemelnek. A két 38 cm-es mélysugárzótölcsérrel és a Sound Pressure Horn technológiával ellátott masszív SHAKE-X7D otthoni hangrendszer velőtrázó basszussal szólaltatja meg minden kedvenc számát. A LED-es hangsugárzófényekkel és a DJ-effektekkel pedig igazi klubélményt varázsolhat otthonába.

Otthoni hangrendszer 3800 W-os hangnyomással

3800 W-os hangnyomás

Az erőteljes hang mindent elsöpör. A szárnyaló magas és a dübörgő mély hangok a 3800 W-os teljesítménytől lesznek igazán ütősek.

Otthoni hangrendszer 38 cm-es mélysugárzótölcsérrel

Ütős basszusra tervezve

Emelje ki a basszust a két masszív, 38 cm-es mélysugárzótölcsérrel. Ezek bírják a teljesítményt, így tökéletesek a parti hangerejéhez.

  • Sound Pressure Horn
  • Háromutas hangsugárzó-rendszer
  • Mély basszus
Intelligens, nagy teljesítmény

Intelligens, nagy teljesítmény

Energiahatékony Sound Pressure Horn technológiánk kisebb kimenő teljesítmény mellett generál nagyobb akusztikus nyomást – így nemcsak a hangzás remek, hanem a környezetet sem károsítja.

Bluetooth otthoni hangrendszer DSEE támogatással

Halljon többet minden zeneszámban

Digitális hangzásjavító eszköz (DSEE)

A DSEE javítja a tömörített digitális zenefájlok (MP3, ACC, ATRAC és WMA) minőségét. Helyreállítja a tömörítéskor elveszett magas és mély hangokat, így a CD-minőséget jobban megközelítő, gazdagabb hangzást eredményez.

Olyan jól szól, mint ahogy kinéz

A SHAKE-X7D merész kialakításnak köszönhetően a buli központi elemévé válik. Határozott szélek, szálcsiszolt alumínium vezérlők és a megvilágított gombok különleges benyomást kölcsönöznek ennek a nagy teljesítményű rendszernek – mert a merész bulik merész megjelenést igényelnek.

Lüktető zene, élénk színek

Varázsoljon igazi bulihangulatot a táncparkettre az élénk, sokszínű LED fényekkel, amelyek a zene ritmusára vibrálnak. Válogasson a színek és a minták választékából, találja meg a buli hangulatához leginkább illőt.

Tartsa kézben a bulit

Töltse le a Fiestable alkalmazást, és vezérelje a hangsugárzók fényeit, a DJ effekteket, élvezze a hanglejátszást, vagy egyszerűen csak ugorjon a következő számra, vagy tegye be a sorba – mindezt egyszerűen az okostelefonjáról.

Vezérelje otthoni hangrendszerét a Fiestable alkalmazással

Tekerje fel a hangerőt

A nagyszerű partifunkcióknak köszönhetően pillanatok alatt bulihangulatot teremthet a táncparketten. Mutassa meg kreativitását a négy DJ-effekttel: a hangok úsztatása a hangsugárzók között, a vokál különválasztása, flanger és WAH hanghatások, valamint sampling és szkreccselés. A Party Chain technológiának köszönhetően néhány hangkábellel több hangrendszert is összeköthet és szinkronizálhat a még ütősebb hangzás érdekében.

Otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval és karaoke funkciókkal

Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Tegyen be egy karaoke DVD-t és énekeljen a képernyőn megjelenő szöveggel együtt. A rendszer két mikrofon kimenetet és rengeteg funkciót tartalmaz. A Karaoke-PON mód lehalkítja a CD énekhangját, így Ön dalra fakadhat.

Vegye elő filmgyűjteményét

Élvezze kedvenc filmjeit a SHAKE-X7D rendszerrel

A beépített DVD-lejátszóval egyszerűen megnézheti összes kedvenc filmjét. Csatlakoztassa a rendszert a televíziójára és a három hangzásjavító beállításnak köszönhetően optimalizálhatja a hangokat.

MEGA BASS funkció

Turbózd fel a basszust

Egyszerűen csak izzítsa be a MEGA BASS funkciót, hogy a basszushangzást és kedvenc akciójeleneteit a következő szintre emelje.

Futball mód

Helyezze magát a pálya szélére

Football mód felerősíti a sportesemények természetes környezeti zaját. Még a kommentátort is kikapcsolhatja, hogy úgy érezze, része a tömegnek.

ClearAudio+

Erőteljes, tiszta hangzás

A kiváló tisztaságú ClearAudio+ zenehallgatáshoz a Sony hangtechnológiák választéka biztosít minden készüléken optimális lejátszást.

Kapcsolódjon

A SHAKE-X7D rendszerrel bizonyos okostelefonokról is lejátszhatja kedvenc dalait és lejátszási listáit. Egyszerűen csak használja az NFC egyérintéses rendszert a Bluetooth®-os kapcsolat létrehozásához, és máris megkezdheti tartalmai átvitelét.

Bluetooth otthoni hangrendszer NFC technológiával
Vezérelje otthoni hangrendszerét a SongPal alkalmazással

Intelligens távvezérlés a SongPal alkalmazással

A zene világa a tenyerében

A SongPal alkalmazás egyszerű és intuitív vezérlésű zenehallgatást tesz lehetővé. Telepítse mobiltelefonjára, és egyetlen alkalmazással lehetősége nyílik a zenelejátszás vezérlésére, a készülékbeállítások kezelésére, valamint további funkciók használatára.

Csatlakoztatás, lejátszás, átvitel

Kettős USB-port és egy porvédett CD-meghajtó

Számítógép nélkül is könnyedén másolhat és küldhet zeneszámokat CD-ről USB-re, vagy egyik USB-ről egy másikra. Lejátszhatja kedvenc MP3-fájljait, újra felfedezheti régi CD-it, vagy lejátszási listákat hozhat létre a bulikhoz.

Otthoni hangrendszer kettős USB-porttal és CD-meghajtóval
Bluetooth otthoni hangrendszer két audiobemenettel

Két audiobemenet

A szórakozási lehetőségek bővítéséhez kösse össze a SHAKE-X7D rendszert egy televízióval, játékkonzollal vagy egy másik hangrendszerrel.

Bluetooth otthoni hangrendszer FM/AM rádióval

FM/AM rádió

Hangolódjon rá kedvenc műsoraira vagy élő DJ szettekre az FM/AM rádió segítségével.

Sony formatervezés
Negatív tér

Megmutatjuk, mi rejlik a prémium minőségű audioszeközök mögött. Ismerje meg a dizájn inspirációja mögött rejlő belső történeteket.

Műszaki adatok és funkciók
Adja meg a basszusokban gazdag ütemeknek a nekik járó hangzást. A két darab 38 cm-es (15 hüvelykes) mélysugárzó tölcsérrel rendelkező, új Sound Pressure Horn technológiával ellátott, masszív SHAKE-X7D otthoni hangrendszer valóban lenyűgöző basszushangzást nyújt kedvenc zenéi számára. A LED-es hangsugárzó-világításnak és a DJ-effektek gondoskodnak autentikus klubhangzásról szobájában.
  • Új Sound Pressure Horn technológia az intenzívebb basszusért

  • A DSEE felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • Nagyszerű zenei hangzás egy lépésben a ClearAudio+ segítségével

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • A LED-es megvilágítású kijelző és a DJ-effektek buli hangulatot teremtenek

Kimenő teljesítmény
2400 W
Bemeneti csatlakozók
Analóg audió (2), Mikrofonbemenetek (2) 6 φ, USB-port (2)
Főegység mérete (Sz x Ma x Mé)
455 x 165 x 330 mm
Első hangsug. mérete (Sz x Ma x Mé)
510 × 773 × 458 mm

A doboz tartalma

Hálózati kábel, Antenna, Elem (AAA/mangán), Távvezérlő (RMT-AM120U), Használati utasítás

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről