AUDIORENDSZEREK

Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval

SHAKE-X70D

Kép a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről

419 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről

Jellemzők

Sound Pressure Horn technológia – érezhető basszus

A Sound Pressure Horn technológia révén magával ragadja az igazán intenzív mélyhangzás. A belső, meghajlított kürt kialakítás hatékonyan növeli a hangnyomást az erősítőcsövön energiát átnyomva. Az eredmény a hagyományos energiapazarló erősítőknél és jelfeldolgozásnál sokkal hatékonyabb megoldás, amely a basszushangzást merészebbé és érezhetően testesebbé teszi.

Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított kiváló minőségű BLUETOOTH®-os átvitelt

Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely lehetővé teszi a legjobb minőségű vezeték nélküli hanglejátszást Bluetooth kapcsolaton keresztül. Az LDAC technológia minden zenénél akár háromszoros mennyiségű adatátvitellel javítja a vezeték nélküli zenehallgatási élményt.

A LED-es hangsugárzó-fények buli hangulatot teremtenek

Dobja fel a hangulatot a klubokat idéző LED-es hangsugárzó-megvilágítással. A LED-es világítást tartalmazó hangsugárzók számos különböző színmintázatot kínálnak, a tiszta fehértől, egészen a szivárványszinűig. A zene ritmusával szinkronban, a fény ereje és sebessége illeszkedik a zene hangulatához és légköréhez.

A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint

Dobja fel a hangulatot a DJ-effektekkel. Négy különböző effektek alapozhatja meg a buli hangulatát: A flanger-effekt mély, robajszerű hangzást ad; a WAH eltorzítja a hangot; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot; a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között. A DJ-effektek használhatók a Fiestable alkalmazáson keresztül és mozdulatvezérléssel, így a buli lejátszási listáinak kreatív lejátszása soha nem volt ilyen egyszerű.

A Karaoke funkciók segítségével dalra fakadhat

Egyszerűen rendezhet karaoke-versenyeket a barátaival: csatlakoztassa a SHAKE-X70D készüléket egy tévéhez, tegyen be egy karaoke DVD-t, és már énekelhet is a képernyőn megjelenő szöveget követve. A két mikrofonbemenet és olyan funkciók, mint például a daltartalékolás, pontozás és visszhang igazán élménydús éneklést biztosítanak Ön és barátai számára. A beépített vokálszabályzó még a CD-ken található énekhangot is lehalkítja, így az összes kedvenc dalát elénekelheti.

Gitár bemenet

Adjon saját minikoncertet a gitárbemenettel. Csak dugja be, nyomja le a Guitar gombot, és élvezze az erőteljes gitárhangot. Játsszon szóló stílusban, vagy csatlakoztasson egy mikrofont, és énekeljen is.

HDMI bemenet az egyszerű beállításhoz

Egyszerűen csatlakoztathatja a televízióhoz, hogy mély, erőteljes hangzást érjen el minden film és zeneszám esetén. A HDMI-portnak köszönhetően mindössze egyetlen kábelt kell csatlakoztatnia.

Az összes filmjét megtekintheti a beépített DVD-lejátszó segítségével

Nézze meg DVD-it a SHAKE-X70D beépített lejátszóján. Minden robbanást, akciójelenetet és mozgalmas jelentet moziminőségű térhatású hangzással tekinthet meg, így az események középpontjában érezheti magát. Alakítsa át nappaliját egy igazi mozivá, és rendezzen fantasztikus moziestéket.

Egyszerű átvitel NFC és BLUETOOTH® technológiával

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Csak érintse NFC-képes készülékét a SHAKE-X70D eszközhöz a gyors, zökkenőmentes csatlakoztatáshoz, és máris hallgathatja zenegyűjteményét. Nem rendelkezik NFC-funkcióval? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.

Hangolja össze zeneszámait a Sony | Music Center segítségével

Töltse le a Sony | Music Center (korábbi nevén SongPal) alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére, és szabadon kezelheti zenegyűjteményét. Bluetooth technológia segítségével egyszerűen és zökkenőmentesen érheti el kedvenc számait. Az alkalmazás segítségével testre szabhatja a hangbeállításokat, így remek, kiegyensúlyozott hangélményben lehet része.

Az USB port révén telepítés nélkül működtethető

Zeneszámokat másolhat CD és USB között. Csak csatlakoztassa a készülékét a PLAY/REC portra, és már kezdheti is az átvitelt. Ha közvetlenül USB-re készíti a felvételt, lehetőség van az átviteli sebességet az alapértelmezett 128 kb/s értékről 256 kb/s sebességre növelni a még jobb hangminőség érdekében.

Audiobemenetek a hangrendszer kiterjesztéséhez

Használja ki az otthoni hangrendszere kínálta fantasztikus lehetőségeket. Két RCA audiobemenet lehetővé teszi egy tv, játékkonzol vagy további SHAKE rendszer csatlakoztatását a nagyobb teljesítmény érdekében, függetlenül attól, hogy Ön mit hallgat vagy néz.

Beépített CD-lejátszó CD-gyűjteménye lejátszásához

Játssza le klasszikus albumait vagy válogatáslemezeit a beépített CD-lejátszón. Ez az otthoni hangrendszer a CD, CD-R és a CD-RW lemezeket egyaránt képes lejátszani, így minden tartalmat zavartalanul élvezhet – a stúdiófelvételektől a válogatáslemezeken át a letöltött zenefájlokig.

Hallgassa kedvenc csatornáit az FM-rádióval

Szeretné hallani kedvenc DJ-it? Az FM rádió állomáskeresőjével gyorsan megtalálhatja, amire épp vágyik.

Műszaki adatok
Dobja fel a bulit a SHAKE-X70D nagy teljesítményű otthoni hangrendszerrel. A Sound Pressure Horn érezhetővé teszi az erőteljes basszust, a DJ-effektek és a többszínű LED-ek pedig igazi partihangulatot teremtenek.
  • Sound Pressure Horn technológia – erőteljes basszus

  • LDAC a kiváló minőségű Bluetooth-lejátszáshoz

  • DJ-effektek a partihangulatért

  • A Karaoke funkciók segítségével dalra fakadhat

  • A LED-megvilágítású kijelző bulihangulatot teremt

Főegység mérete (Szé x Ma x Mé, cm-ben) (kb.)
45,5 x 16,5 x 33,0
Első hangsugárzó mérete (Szé x Ma x Mé, cm-ben) (kb.)
51,0 x 77,3 x 49,1
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről