AUDIORENDSZEREK

Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával

SHAKE-X3D

Kép a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Basszushangzás, amely magáért beszél

Mindegy, hogy bulit tart vagy kedvenc zeneszámait élvezi, a SHAKE-X3D rendszerrel minden egyes ütemet érezni fog. A kétutas hangsugárzó-rendszer és a Sound Pressure Horn technológia 2300 W-os hangnyomást (1200 W RMS, 114,0 dB SPL) biztosít. A LED-es hangsugárzó-világítás és a DJ-effektek révén könnyedén bulit varázsolhat otthonába.

2300 W-os hangnyomás

Hangosítsa fel kedvenc számait. A Sound Pressure Horn technológiának köszönhetően a SHAKE-X3D erőteljes, 2300 W-os hangzással tölti meg a szobát.

Ütős basszusra tervezve

Hallgassa az ütős basszust a masszív, 25 cm-es (9,8 hüvelykes) mélysugárzótölcsérnek köszönhetően. Nagy teljesítményével tökéletes választás a bulis lejátszási listák hangerejének tesztelésére.

Nagyobb nyomás, nagyobb teljesítmény

Merészebb hangzás az új Sound Pressure Horn technológiával

A hajtogatott tölcséres kamra és a megnagyobbított kimeneti port 2300 W-ra növeli az akusztikus nyomást, , olyan erőteljes basszust biztosítva, amelyet igazán érezni fog.

Függőleges ládakialakítás a vezeték nélküli Bluetooth®-os otthoni hangrendszer számára
Kétutas otthoni hangrendszer

Minden magas és mély hang hallható

Teljes tartományú hangzás a kétutas hangsugárzó-rendszernek köszönhetően

A kétutas hangsugárzó-rendszer egy 2,5 cm-es (1 hüvelykes) magassugárzót tartalmaz a tiszta énekhangért és a magas hangokért, míg a 25 cm-es (9,8 hüvelykes) mélynyomó erőteljesebb hangzást biztosít a középtartományú és mély hangoknak.

Intelligens, nagy teljesítmény

Intelligens, nagy teljesítmény

Energiahatékony Sound Pressure Horn technológiánk kisebb kimenő teljesítmény mellett generál nagyobb akusztikus nyomást – így nemcsak a hangzás remek, hanem a környezetet sem károsítja.

Halljon többet minden zeneszámban

Digitális hangzásjavító eszköz (DSEE)

A DSEE javítja a tömörített digitális zenefájlok (MP3, ACC, ATRAC és WMA) minőségét. Helyreállítja a tömörítéskor elveszett magas és mély hangokat, így a CD-minőséget jobban megközelítő, gazdagabb hangzást eredményez.

Otthoni hangrendszer DSEE támogatással

Olyan jól szól, mint ahogy kinéz

A SHAKE-X3D merész kialakításnak köszönhetően a buli központi elemévé válik. Határozott szélek, szálcsiszolt alumínium vezérlők és a megvilágított gombok különleges benyomást kölcsönöznek ennek a nagy teljesítményű rendszernek – mert a merész bulik merész megjelenést igényelnek.

Lüktető zene, élénk színek

Varázsoljon igazi bulihangulatot a táncparkettre az élénk, sokszínű LED fényekkel, amelyek a zene ritmusára vibrálnak. Válogasson a színek és a minták választékából, találja meg a buli hangulatához leginkább illőt.

Kapcsolódjon

A SHAKE-X3D rendszerrel bizonyos okostelefonokról is lejátszhatja kedvenc dalait és lejátszási listáit. Egyszerűen csak használja az NFC egyérintéses rendszert a Bluetooth®-os kapcsolat létrehozásához, és máris megkezdheti tartalmai átvitelét.

Otthoni hangrendszer NFC és Bluetooth® technológiával
Fiestable alkalmazás otthoni hangrendszere számára

Tartsa kézben a bulit

Töltse le a Fiestable alkalmazást, és vezérelje a hangsugárzók fényeit, a DJ effekteket, élvezze a hanglejátszást vagy egyszerűen csak ugorjon a következő számra vagy tegye be a sorba – mindezt egyszerűen az okostelefonjáról.

Tekerje fel a hangerőt

A parti funkcióknak köszönhetően pillanatok alatt bulihangulatot teremthet a tánctéren. A DJ effektek széles választékával – a hangok a hangsugárzók között történő különböző pásztázási opció, az ének különválasztása, a flanger és WAH hanghatások, illetve mintavételezési és szkreccselési effektek – kiélheti kreativitását. A Party Chain technológiának köszönhetően néhány hangkábellel több hangrendszert is összeköthet és szinkronizálhat a még ütősebb hangzás érdekében.

Otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval és karaoke funkciókkal

Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Tegyen be egy karaoke DVD-t és énekeljen a képernyőn megjelenő szöveggel együtt. A rendszer két mikrofon kimenetet és rengeteg funkciót tartalmaz – a Karaoke-PON mód lehalkítja a CD énekhangját, így Ön dalra fakadhat.

Vegye elő filmgyűjteményét

Élvezze kedvenc filmjeit a SHAKE-X3D rendszerrel

A beépített DVD-lejátszóval egyszerűen megnézheti összes kedvenc filmjét. Csatlakoztassa a rendszert a televíziójára és a három hangzásjavító beállításnak köszönhetően optimalizálhatja a hangokat.

MEGA BASS funkció

Turbózd fel a basszust

Egyszerűen csak izzítsa be a MEGA BASS funkciót, hogy a basszushangzást és kedvenc akciójeleneteit a következő szintre emelje.

Futball mód

Helyezze magát a pálya szélére

Football mód felerősíti a sportesemények természetes környezeti zaját. Még a kommentátort is kikapcsolhatja, hogy úgy érezze, része a tömegnek.

ClearAudio+

Erőteljes, tiszta hangzás

A kiváló tisztaságú ClearAudio+ zenehallgatáshoz a Sony hangtechnológiák választéka biztosít minden készüléken optimális lejátszást.

A SongPal alkalmazással könnyedén vezérelheti otthoni hangrendszerét

Intelligens távvezérlés a SongPal alkalmazással

A zene világa a tenyerében

A SongPal alkalmazás egyszerű és intuitív zenehallgatási élményt nyújt Önnek. Egyszerűen telepítse mobiltelefonjára, és egyetlen alkalmazással lehetősége nyílik a zenelejátszás vezérlésére és a készülék-beállítások kezelésére.

Csatlakoztatás, lejátszás, átvitel

Kettős USB-port és egy porvédett CD-meghajtó

Számítógép nélkül is könnyedén másolhat zeneszámokat egy CD-ről USB-re, vagy egyik USB-ről egy másikra. Lejátszhatja kedvenc MP3-ait, újra felfedezheti régi CD-it vagy lejátszási listákat alkothat.

Otthoni hangrendszer kettős USB-porttal és CD-meghajtóval
Otthoni hangrendszer két audiobemenettel

Két audiobemenet

Szórakoztatási lehetőségeinek bővítése érdekében kösse össze a SHAKE-X3D rendszert egy televízióval, játékkonzollal vagy egy másik hangrendszerrel.

Otthoni hangrendszer FM/AM rádióval

FM/AM rádió

Hangolódjon rá kedvenc műsoraira vagy élő DJ szettekre az FM/AM rádió segítségével.

Műszaki adatok és funkciók
Akár bulit rendez, akár csak a kedvenc zeneszámait hallgatja, minden ütemet átérezhet a SHAKE-X3D segítségével. A készülék kétutas hangsugárzó-rendszert és új Sound Pressure Horn technológiát tartalmaz, így erőteljes és átütő basszushangzást biztosít. Emellett, a LED-es hangsugárzó-világítás és a DJ-effektek révén bármely helyiséget fantasztikus táncparketté alakíthat.
  • Új Sound Pressure Horn technológia az intenzívebb basszusért

  • A LED-es megvilágítású kijelző és a DJ-effektek buli hangulatot teremtenek

  • A DSEE felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • Nagyszerű zenei hangzás egy lépésben a ClearAudio+ segítségével

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

Kimenő teljesítmény - elülső (RMS 10% THD)
1200 W
Kimenő teljesítmény
1200 W
Bemeneti csatlakozók
Analóg audiobemenetek (2), Analóg audiokimenet (1), Elülső hangsugárzó-kimenet (2), Kompozit videokimenet (1), Mikrofonbemenetek (2 (6 φ)), USB-portok (2)
Főegység mérete (Sz x Ma x Mé)
455 x 165 x 330 mm
Első hangsug. mérete (Sz x Ma x Mé)
368 x 585 x 358 mm

A doboz tartalma

Hálózati kábel, Antenna, Elem (AAA/mangán), Távvezérlő (RMT-AM120U), Használati utasítás

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről