AUDIORENDSZEREK

Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával

SHAKE-X1D

Kép a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

A tökéletes bulikezdet

Az új Sound Pressure Horn és az 1850 W hangnyomás segítségével berobbanthatja kedvenc zeneszámait és meghallhat minden dübörgő mély hangot. A SHAKE-X1D otthoni hangrendszerrel mindig készen áll a bulira. Világítsa be a táncparkettet a LED-es hangsugárzó-megvilágítással és rendezzen énekversenyeket a Karaoke funkcióval és a két mikrofonbemenettel.

1850 W-os hangnyomás

Köszönhetően az 1850 W-os hangnyomásnak, zenéit sokkal markánsabban és tisztábban hallgathatja (1200 W RMS, 108,0 dB SPL).

20 cm-es (7,9 hüvelykes) mélysugárzó tölcsér

Élvezze a dübörgő basszusokat a 20 cm-es (7,9 hüvelykes) mélysugárzó tölcsérrel.

Nagyobb nyomás, nagyobb teljesítmény

Élvezze a merészebb hangzást a Sound Pressure Horn technológiának köszönhetően

A hajtogatott tölcséres rekesz és a megnagyobbított kimeneti port megnöveli az akusztikus nyomást, 1850 W-ra növelve a hangnyomást, így teremtve egy olyan erőteljes basszust, amelyet igazán érezni fog.

Függőleges ládakialakítás a vezeték nélküli Bluetooth®-os, otthoni hifirendszer számára
Kétutas otthoni hifirendszer

MAGAS

BASSZUS

Minden magas és mély hang hallható

Teljes tartományú hangzás a kétutas hangsugárzó-rendszernek köszönhetően

A kétutas hangsugárzó-rendszer egy 2 cm-es (0,8 hüvelykes) magassugárzót tartalmaz a tiszta énekhangért és a magas hangokért, míg a 20 cm-es (7,9 hüvelykes) mélynyomó erőteljesebb hangzást biztosít a középtartományú és mély hangoknak.

Intelligens, nagy teljesítmény

Intelligens, nagy teljesítmény

Energiahatékony Sound Pressure Horn technológiánk kisebb kimenő teljesítmény mellett generál nagyobb akusztikus nyomást – így nemcsak a hangzás remek, hanem a környezetet sem károsítja.

Halljon többet minden zeneszámban

Digitális hangzásjavító eszköz (DSEE)

A DSEE javítja a tömörített digitális zenefájlok (MP3, ACC, ATRAC és WMA) minőségét. Helyreállítja a tömörítéskor elveszett magas és mély hangokat, a CD-minőséget jobban megközelítő gazdagabb hangzást eredményezve.

Otthoni hifirendszer DSEE funkcióval

Olyan jól szól, mint ahogy kinéz

A SHAKE-X1D merész kialakításnak köszönhetően a buli központi elemévé válik. Határozott szélek, szálcsiszolt alumínium vezérlők és a megvilágított gombok különleges benyomást kölcsönöznek ennek a nagy teljesítményű rendszernek – mert a merész bulik merész megjelenést igényelnek.

Lüktető zene, élénk színek

Varázsoljon igazi bulihangulatot a táncparkettre az élénk, sokszínű LED fényekkel, amelyek a zene ritmusára vibrálnak. Válogasson a színek és a minták választékából, találja meg a buli hangulatához leginkább illőt.

Kapcsolódjon

A SHAKE-X1D rendszerrel bizonyos okostelefonokról is lejátszhatja kedvenc dalait és lejátszási listáit. Egyszerűen csak használja az NFC egyérintéses rendszert a Bluetooth®-os kapcsolat létrehozásához, és máris megkezdheti tartalmai átvitelét.

Otthoni, vezeték nélküli hifirendszer NFC és Bluetooth® technológiával
Fiestable alkalmazás otthoni hifirendszere számára

Tartsa kézben a bulit

Töltse le a Fiestable alkalmazást, és vezérelje a hangsugárzók fényeit, a DJ effekteket, élvezze a hanglejátszást vagy egyszerűen csak ugorjon a következő számra vagy tegye be a sorba – mindezt egyszerűen az okostelefonjáról.

Tekerje fel a hangerőt

A parti funkcióknak köszönhetően pillanatok alatt nagyszerű bulihangulatot teremthet a tánctéren. A DJ effektek széles választékával – a hangok a hangsugárzók között történő különböző pásztázási opció, az ének különválasztása, a flanger és WAH hanghatások, illetve mintavételezési és szkreccselési effektek – kiélheti kreativitását. A Party Chain technológiának köszönhetően néhány hangkábellel több hangrendszert is összeköthet és szinkronizálhat a még ütősebb hangzás érdekében.

Otthoni hifirendszer DVD-lejátszóval és karaoke funkciókkal

Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Tegyen be egy karaoke DVD-t és énekeljen a képernyőn megjelenő szöveggel együtt. A rendszer két mikrofon kimenetet és rengeteg funkciót tartalmaz. A Karaoke-PON mód lehalkítja a CD énekhangját, így Ön dalra fakadhat.

Vegye elő filmgyűjteményét

A beépített DVD-lejátszóval egyszerűen megnézheti összes kedvenc filmjét. Csatlakoztassa a rendszert a televíziójára és a három hangzásjavító beállításnak köszönhetően optimalizálhatja a hangokat.

MEGA BASS funkció

MEGA BASS funkció

Egyszerűen csak izzítsa be a MEGA BASS funkciót, hogy a basszushangzást és kedvenc akciójeleneteit a következő szintre emelje.

Futball mód

Helyezze magát a pálya szélére

Football mód felerősíti a sportesemények természetes környezeti zaját. Még a kommentátort is kikapcsolhatja, hogy úgy érezze, része a tömegnek.

ClearAudio+

Erőteljes, tiszta hangzás

A kiváló tisztaságú ClearAudio+ zenehallgatáshoz a Sony hangtechnológiák választéka biztosít minden készüléken optimális lejátszást.

A SongPal alkalmazással könnyedén vezérelheti otthoni hifirendszerét

Intelligens távvezérlés a SongPal alkalmazással

A zene világa a tenyerében

A SongPal alkalmazás egyszerű és intuitív vezérlésű zenehallgatási élményt nyújt Önnek. Telepítse mobiltelefonjára, és egyetlen alkalmazással lehetősége nyílik többek között a zenelejátszás vezérlésére, a készülékbeállítások kezelésére.

Csatlakoztatás, lejátszás, átvitel

Kettős USB-port és egy porvédett CD-meghajtó

Számítógép nélkül is könnyedén másolhat zeneszámokat CD-ről USB-re, vagy egyik USB-ről egy másikra. Lejátszhatja kedvenc MP3-ait, újra felfedezheti régi CD-it vagy lejátszási listákat alkothat.

Otthoni hangrendszer kettős USB-porttal és CD-meghajtóval
Otthoni hangrendszer két audiobemenettel

Két audiobemenet

Szórakoztatási lehetőségeinek bővítése érdekében kösse össze a SHAKE-X1D rendszert egy televízióval, játékkonzollal vagy egy másik hangrendszerrel.

Otthoni hangrendszer FM/AM rádióval

FM/AM rádió

Hangolódjon rá kedvenc műsoraira vagy élő DJ szettekre az FM/AM rádió segítségével.

Műszaki adatok és funkciók
A SHAKE-X1D otthoni hangrendszerrel mindig készen áll a bulira. Az új Sound Pressure Horn segítségével élvezheti kedvenc zeneszámait és meghallhat minden dübörgő mély hangot. Világítsa be a táncparkettet a LED-es hangsugárzó-megvilágítással és rendezzen énekversenyeket a Karaoke funkcióval és a két mikrofonbemenettel.
  • Új Sound Pressure Horn technológia az intenzívebb basszusért

  • A DSEE felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • Nagyszerű zenei hangzás egy lépésben a ClearAudio+ segítségével

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • A LED-es megvilágítású kijelző és a DJ-effektek buli hangulatot teremtenek

Kimenő teljesítmény - elülső (RMS 10% THD)
1850 W
Kimenő teljesítmény
1200 W
Bemeneti csatlakozók
2 db mikrofonbemenet (6 φ), Analóg hangbemenet (2), USB-port (2)
Főegység mérete (Sz x Ma x Mé)
455 x 165 x 330 mm
Első hangsug. mérete (Sz x Ma x Mé)
315 x 490 x 355 mm

A doboz tartalma

Hálózati kábel, Antenna, Elem (AAA/mangán), Távvezérlő (RMT-AM120U), Használati utasítás

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről