MHC-V82D

Mindenki ugrálni fog

Nagy tömeg esetén is partihangulatot teremthet a 360°-os hangzással és a nagy hatótávú basszussal. A négy középtartományú hangsugárzó tiszta énekhangot nyújt, a lüktető fények pedig klubszerű hangulatot teremtenek.

AUDIORENDSZEREK

V82D nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával

MHC-V82D

Kép a(z) V82D nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

254 762 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Töltse meg a partit erőteljes, 360°-os hangzással és tiszta énekhanggal

Vegye rá a buli minden résztvevőjét a táncra és az éneklésre, bárhol is vannak a helyiségen belül. A 360° SOUND funkciónak, a JET BASS BOOSTER nagy távolságból is hallható basszusának és a négy középsugárzónak köszönhetően az összejövetelt erőteljes hangzás és közvetlen, tiszta énekhang járja át.

 • Irányított hangsugárzó egységek
 • Négy középsugárzó
 • Hátsó magassugárzó
 • Szórthang-generátor
 • JET BASS BOOSTER
LIVE SOUND logó

Az élőhöz hasonló hangzás

A DSP technológia megteremti a valódi fesztiválélményt: a zenét a zenei fesztiválok és élő koncertek valósághű hangzásával ruházza fel.

DSEE logó

Helyreállítja a digitális zene részletgazdagságát

A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a tömörített zenefájlok részletgazdagságát, és kiváló hangminőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást teremt.

Fény a parti minden sarkában

A 360° Party Light és a Speaker Light funkció még a nagy tereket is képes betölteni piros, kék és zöld fényekkel – az éjszakai klubok és a kültéri fesztiválok valódi hangulata elérhető.

A 360° Party Light funkció élménye 

Tekintse meg videón a 360° Party Light funkciót működés közben.

Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Mindenkit folyamatosan szórakoztathat – a két mikrofonbemenetet kihasználva Ön és vendégei együtt énekelhetnek kedvenc dallamaikra. Ha pedig az egyik bemenethez gitárt csatlakoztat, a rendszer gitárerősítőként segíti a rock and roll hangulat megteremtését. Háromféle üzemmódból választhat: a Tiszta tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés torzított gitárhangzást, míg a Basszus basszusgitárhoz használható.

MHC-V82D mozdulatvezérlés

Legyen Ön a DJ a gesztusvezérléssel

Átugorhat zeneszámot, válthat flangerről WAH-ra, felhangosíthatja a karaoke mikrofonját, vezérelheti a mikrofon és a zene hangszínét, és a hangerőt is növelheti függőleges vagy vízszintes kézmozdulattal. A Gesture Control kézmozdulatos vezérlési funkcióval lehetősége van gyorsan és egyszerűen vezérelni az MHC-V82D funkcióit, így nem kell kiszakadnia a bulihangulatból.

Taiko módban az ütemet követve játszhat

Adja hozzá saját dobszólóját a Taiko mód segítségével, így versenybe indíthatja saját ritmusát amikor barátai ellen játszik Taiko Game módban.

 • TAIKO mód
 • TAIKO játékmód
Bulizó használja a Fiestable alkalmazás „Voice Control” funkcióját az okostelefonján

Hangutasítások a Fiestable alkalmazással

Váltson zeneszámot, vagy kapcsolja be, és villogtassa a színeket hangutasításokkal. Egyszerűen válassza a hangvezérlést a Fiestable alkalmazásban, és mondja ki az utasítást – akár 39 utasítás közül választhat, köztük a zenelejátszásét, a világításét és a KARAOKE üzemmódét.

Emberek használják a Fiestable alkalmazás „Party Light” funkcióját okostelefonjukon

„Party Light” a Fiestable alkalmazáson keresztül

Egyszerűen koppintson az okostelefonján a Party Light funkcióra a Fiestable alkalmazásban, és a telefon kijelzőjén tükröződni kezdenek a hangrendszer fényei – a zenével összhangban villog és vált színt. 

„Party King” ikon

Legyen Ön a bulik királya

Ossza meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavarja fel a hangerőt, és a legjobb partival legyen Ön a hivatalos bulikirály.

Mindent a táncparkettről irányíthat

A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatja a zenét és a fények beállításait. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheti a fények színét, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz. 

Valaki a Sony | Music Center alkalmazást használja az okostelefonján
Google Play logó

Sony | Music Center Android rendszerhez

App Store logó

Sony | Music Center iOS rendszerhez

Fiestable Android rendszerre

Fiestable iOS rendszerhez

Filmek és tévéműsorok – felfokozott hangulat

Csatlakoztassa az MHC-V82D hangrendszert a tévéjéhez, és tapasztalja meg kedvenc filmjeit, tévéműsorait és sportközvetítéseit teljesen új módon.

HDMI logó

HDMI™ kimenet

A HDMI (ARC) kimenettel egyszerűen összekapcsolhatja a rendszert a tévével. Tévézzen vagy DVD-zzen a megszokott képernyőn, és közben élvezze az MHC-V82D hangsugárzók pazar hangzását.

DVD logó

Beépített DVD-lejátszó

Minden jelenetet élvezni fog az erőteljes hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, melyek a cselekmények középpontjába repítik. Alakítsa nappaliját moziteremmé, és rendezzen fantasztikus moziestéket.

Dobja fel a partit plusz hangsugárzókkal

Még erőteljesebb hangzást élvezhet, ha több kompatibilis otthoni hangrendszert összeköt Bluetooth®-kapcsolaton át. Akár 50 kompatibilis hangrendszert is összekapcsolhat, és szinkronizálhatja a zenét és a fényeket.

NFC és Bluetooth® emblémák

Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth® kapcsolattal

Az NFC egyérintéses technológiával egyszerűen hozhat létre Bluetooth® kapcsolatot, és azonnal streamelhet is.

LDAC™ logó

Minőségi Bluetooth®-átvitel LDAC™ technológiával

Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt. 

MHC-V82D többeszközös csatlakoztatása

Több készülékkel összekapcsolása

A Bluetooth® technológia révén egyidejűleg akár három okostelefont is párosítani lehet az MHC-V82D eszközhöz, így minden zenetár számai megszólalhatnak.

MHC-V82D fröccsenésálló panel

Fröccsenésálló vezérlőpanel a tartósság jegyében

Az MHC-V82D felső felülete fröccsenésálló és könnyen tisztítható, így a buli akkor is folytatódhat, ha kilöttyen az ital. Még a többi gombot 30 másodpercre letiltó „Party Lock” gombbal is rendelkezik a tisztogatás megkönnyítéséhez.

Valaki megdöntve és görgetve szállítja az MHC-V82D rendszert

Egyszerű szállítás megdöntve és görgetve

Ha mozgatni szeretné az MHC-V82D készüléket, fogja meg a kényelmes fogantyút, és döntse hátra. A robusztus görgő segítségével egészen a buli helyszínéig görgetheti.

Műszaki adatok és funkciók
Teremtsen felhőtlen partihangulatot nagyobb társaságnak a 360° SOUND funkcióval és a nagy távolságra terjedő basszus hangzással. Táncoljon és énekeljen tiszta, közvetlen énekhangra; emellett a pulzáló 360°-os partifények és hangsugárzófények mellett DJ is lehet akár mozdulatvezérléssel (vízszintes és függőleges mozdulatokkal), akár okostelefonon keresztül.
 • 360° SOUND és nagy távolságra terjedő basszus

 • 360°-os partifény és hangsugárzó-világítás

 • Kézmozdulatos vezérlés a vidám és egyszerű kezelhetőség érdekében

 • Hangutasításos vezérlés a Fiestable alkalmazással / partifények a Fiestable alkalmazással

 • Beépített DVD-lejátszó HDMI-kimenettel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye