AUDIORENDSZEREK

Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával

MHC-V7D

Kép a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

219 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Adja hozzá az erőt a mélyhangzáshoz

A nagy bulikhoz nagy hangrendszer is kell. A Sound Pressure Horn technológiával az MHC-V7D 1550 W-os hangnyomást (1440 W RMS, 105,5 dB SPL) biztosít egy függőleges, helytakarékos ládakialakítással. Pörgesse fel a bulit a szórakoztató mozdulatvezérléssel – változtassa meg a LED-es hangsugárzó-világítást, vezérelje a DJ effekteket vagy egyetlen mozdulattal egyszerűen csak lépjen a következő számra.

1550 W-os hangnyomás

Tegye ütősebbé zeneszámait az 1550 W-os hangzással.

Ütős basszusra tervezve

A 25 cm-es (9,8 hüvelykes) mélynyomó tölcsér átütő, basszusokban gazdag hangzást teremt.

Egyetlen egység, erőteljes hangzás

Élvezze az erőteljes rendszerhangzást egyetlen, kompakt, függőleges kialakítású egységből.

  • Sound Pressure Horn
  • Háromutas hangsugárzó-rendszer
  • Mélysugárzó tölcsér
  • Szélesebb hangtér
Intelligens, nagy teljesítmény

Intelligens, nagy teljesítmény

Energiahatékony Sound Pressure Horn technológiánk kisebb kimenő teljesítmény mellett generál nagyobb akusztikus nyomást – így nemcsak a hangzás remek, hanem a környezetet sem károsítja.

Halljon többet minden zeneszámban

Digitális hangzásjavító eszköz (DSEE)

A DSEE javítja a tömörített digitális zenefájlok (MP3, ACC, ATRAC és WMA) minőségét. Helyreállítja a tömörítéskor elveszett magas és mély hangokat, a CD-minőséget jobban megközelítő gazdagabb hangzást eredményezve.

Indítsa el a bulit egy egyszerű mozdulattal

Élvezze a mozdulatvezérlés egyszerűségét

A szórakoztató mozdulatvezérlés funkcióval tegye egyedivé bulis lejátszási listáját. Ugorja át a számokat, állítson a hangerőn és vezérleje a DJ és fényeffekteket – mindezt egyetlen kézmozdulattal.

Lüktető zene, élénk színek

Varázsoljon igazi bulihangulatot a táncparkettre az élénk, sokszínű LED-es hangsugárzó-fényekkel. Az MHC-V7D a plafonra, a falra vagy a padlóra is képes kivetíteni a hangsugárzó fényeit. Válasszon egy pontokból vagy vonalakból álló mintát, amely aztán a zene ütemére vibrál.

Kapcsolódjon

Az MHC-V7D rendszerrel bizonyos okostelefonokról is lejátszhatja kedvenc zeneszámait és lejátszási listáit. Egyszerűen csak használja az NFC egyérintéses rendszert a Bluetooth®-os kapcsolat létrehozásához, és máris megkezdheti tartalmai átvitelét.

Vezeték nélküli hifirendszer NFC és Bluetooth® technológiával
Vezérelje hifirendszerét a Fiestable alkalmazással

Tartsa kézben a bulit

Töltse le a Fiestable alkalmazást, és vezérelje a hangsugárzók fényeit, a DJ effekteket, élvezze a hanglejátszást vagy egyszerűen csak ugorjon a következő számra vagy tegye be a sorba – mindezt egyszerűen az okostelefonjáról.

Tekerje fel a hangerőt

A parti funkcióknak köszönhetően pillanatok alatt bulihangulatot teremthet a tánctéren. A DJ effektek széles választékával – a hangok a hangsugárzók között történő különböző pásztázási opció, az ének különválasztása, a flanger és WAH hanghatások, illetve mintavételezési és szkreccselési effektek – kiélheti kreativitását. A Party Chain technológiának köszönhetően néhány hangkábellel több hangrendszert is összeköthet és szinkronizálhat a még ütősebb hangzás érdekében.

Vezeték nélküli hifirendszer DVD-lejátszóval és karaoke funkciókkal

Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Tartson fantasztikus karaoke versenyeket, ebben segítségére lesz a két mikrofon kimenet és egy sor funkció is, mint például a Karaoke-PON mód, ami lehalkítja a CD énekhangját, így Ön dalra fakadhat.

Vegye elő filmgyűjteményét

Élvezze kedvenc DVD-it az MHC-V7D-vel

A beépített DVD-lejátszóval egyszerűen megnézheti összes kedvenc filmjét. Csatlakoztassa a rendszert a televíziójára és a három hangzásjavító beállításnak köszönhetően optimalizálhatja a hangokat.

MEGA BASS funkció

Turbózd fel a basszust

Egyszerűen csak izzítsa be a MEGA BASS funkciót, hogy a basszushangzást és kedvenc akciójeleneteit a következő szintre emelje.

Futball mód

Helyezze magát a pálya szélére

Felerősítheti a sportesemények természetes környezeti zaját a Football mód segítségével. Még a kommentátort is kikapcsolhatja, hogy úgy érezze, része a tömegnek.

ClearAudio+

Erőteljes, tiszta hangzás

A kiváló tisztaságú ClearAudio+ zenehallgatáshoz a Sony hangtechnológiák választéka biztosít minden készüléken optimális lejátszást.

Vezérelje hifirendszerét a SongPal alkalmazással

Intelligens távvezérlés a SongPal alkalmazással

A zene világa a tenyerében

A SongPal alkalmazás egyszerű és intuitív zenehallgatási élményt nyújt Önnek. Egyszerűen telepítse mobiltelefonjára és egyetlen alkalmazással lehetősége nyílik a zenelejátszás vezérlésére és a készülékbeállítások kezelésére.

Csatlakoztatás, lejátszás, átvitel

Kettős USB-port és egy porvédett CD-meghajtó

Számítógép nélkül is könnyedén másolhat zeneszámokat egy CD-ről USB-re, vagy egyik USB-ről egy másikra. Lejátszhatja kedvenc MP3-ait, újra felfedezheti régi CD-it vagy létrehozhat lejátszási listákat.

Vezeték nélküli hifirendszer kettős USB-porttal és CD-meghajtóval
Vezeték nélküli hifirendszer két audiobemenettel

Két audiobemenet

Mindegy, hogy filmet néz vagy játszik, ha az MHC-V7D-t összeköti a televízióval, játékkonzollal vagy egyéb eszközzel, a rendszer az összes hangtartalmat felturbózza.

Vezeték nélküli hifirendszer FM rádióval

FM rádió

Hangolódjon rá kedvenc műsoraira vagy élő DJ szettekre az FM rádió segítségével.

Sony formatervezés
Negatív tér

Megmutatjuk, mi rejlik a prémium minőségű audioszeközök mögött. Ismerje meg a dizájn inspirációja mögött rejlő belső történeteket.

Műszaki adatok és funkciók
A nagy bulikhoz egy nagy hangrendszer kell Az új, hatékony Sound Pressure Horn technológiával rendelkező MHC-V7D készülék intenzív mélyhangzást biztosít a függőleges, helytakarékos ládakialakítással. Világítsa meg a mennyezetet vagy a falat diszkóba illő fényekkel, a szórakoztató és egyszerű mozdulatvezérléssel pedig növelje a hangerőt, ugorja át a következő zeneszámot vagy kísérletezzen a DJ-effektekkel.
  • Az új Sound Pressure Horn technológia érezhetően erőteljesebb basszushangzást nyújt

  • Szórakoztató és intuitív kezelés mozdulatvezérléssel

  • A LED-es megvilágítású kijelző és a DJ-effektek buli hangulatot teremtenek

  • Vezérelje a zenelejátszást és a bulifunkciókat a Fiestable alkalmazással

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

Kimenő teljesítmény
1440 W
Bemeneti csatlakozók
2 db mikrofonbemenet (6 φ), Analóg audiokimenet (1), Analóg hangbemenet (2), Kompozit videokimenet (1), USB-port (2)
Főegység mérete (Sz x Ma x Mé)
340 x 924 x 320 mm

A doboz tartalma

Hálózati kábel, FM antenna, Elem (AAA/mangán), Távvezérlő (RMT-AM120U)

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye