209 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) V77DW High Power Audio rendszer termékről
Képek a(z) V77DW High Power Audio rendszer termékről
Képek a(z) V77DW High Power Audio rendszer termékről
Képek a(z) V77DW High Power Audio rendszer termékről
Képek a(z) V77DW High Power Audio rendszer termékről
Képek a(z) V77DW High Power Audio rendszer termékről
Képek a(z) V77DW High Power Audio rendszer termékről
Képek a(z) V77DW High Power Audio rendszer termékről

Jellemzők

Wi-Fi hangátvitel

A Wi-Fi-s streamingnek köszönhetően kedvenc tartalmait meghallgathatja a Chromecast built-in szolgáltatást támogató eszközein is, illetve hozzáférhet a DLNA-kompatibilis számítógépen vagy Home Media Server kiszolgálón tárolt zenei fájljaihoz.

A legegyszerűbb módja, hogy zenéit a hangsugárzóira küldje

A Chromecast built-in segítségével kedvenc zenei alkalmazását a hangsugárzókra streamelheti. Egyszerűen érintse meg a Cast gombot a zenei alkalmazásban Android telefonján vagy tabletjén, iPhone-ján, iPadjén, Mac® vagy Windows laptopján, illetve Chromebookján, és az indításhoz jelöljön ki egy hangsugárzót vagy hangsugárzócsoportot.

A Spotify révén minden zenéje hozzáférhető

A Spotify Connect szolgáltatással kompatibilis MHC-V77DW eszközön prémium Spotify-előfizetéssel az összes kedvenc bulis lejátszási listáját táncra perdítő hangerővel élvezheti.

Kerekek és fogantyú a könnyű hordozhatóság jegyében

A könnyű szállíthatóságot szem előtt tartva tervezett MHC-V77DW készülékkel mindenhová magával viheti az egész teret betöltő hangzást.

Kapcsolja be a bulibeállításokat a mozdulatvezérléssel

Pörgesse fel a bulit egyetlen mozdulattal. A szórakoztató és intuitív mozdulatvezérléssel kézbe veheti a bulifunkciókat, például a megvilágítást, a DJ-effekteket és a mikrofonos hanghatásokat. Balra vagy jobbra végzett mozdulattal átugorhat számokat, felfelé vagy lefelé pedig a hangerőt szabályozhatja. A buli testre szabása még sosem volt ilyen szórakoztató. 

Engedje szabadjára a zenét a többhelyiséges zenehallgatás és a vezeték nélküli funkció segítségével

Engedje, hogy a zene mindenhova elkísérje otthonában a Sony | Music Center (korábbi nevén SongPal) alkalmazás által vezérelt többhelyiséges, vezeték nélküli zenehallgatási funkcióval. Az alkalmazással csoportosíthatja a megfelelő Sony hangprojektorokat és hangsugárzókat. A Csoportos üzemmóddal több hangsugárzón keresztül merülhet el egyszerre ugyanabban a zenében, a Különálló üzemmóddal pedig különböző zenék hallgathatók több hangsugárzón.

Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth technológiával

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Csak érintse NFC-képes készülékét az MHC-V77DW eszközhöz a gyors, zökkenőmentes csatlakoztatáshoz, és kezdje el zenei gyűjteménye hallgatását. Nem rendelkezik NFC-funkcióval? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.

Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított kiváló minőségű Bluetooth®-os átvitelt

Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely lehetővé teszi a legjobb minőségű vezeték nélküli hanglejátszást Bluetooth kapcsolaton keresztül. Az LDAC technológia minden zenénél akár háromszoros mennyiségű adatátvitellel javítja a vezeték nélküli zenehallgatási élményt.

HDMI bemenet az egyszerű beállításhoz

Egyszerűen csatlakoztathatja a televízióhoz, hogy mély, erőteljes hangzást érjen el minden film és zeneszám esetén. A HDMI-portnak köszönhetően mindössze egyetlen kábelt kell csatlakoztatnia.

A hangsugárzó-fények buli hangulatot teremtenek

Dobja fel a hangulatot a klubokat idéző hangsugárzó-megvilágítással. A fények egy lencsén keresztül haladva széles, vonalakból álló fénymintázatot hoznak létre. A fények a Fiestable alkalmazáson keresztül, vagy a rendszeren szabályozhatók, és azok a zene ütemére szinkronizálva klubokat idéző táncparkettet varázsolnak az otthonába.

Az USB port révén telepítés nélkül működtethető

Az USB-portba csatlakoztathat USB-tárat, okostelefont, tabletet vagy laptopot, így bármelyik digitális fájlját lejátszhatja. Kompatibilis az MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC és DSD formátumokkal, így kedvenc lejátszási listáival gondoskodhat a bulihangulatról.

A Karaoke funkciók segítségével dalra fakadhat

Egyszerűen rendezhet karaoke-versenyeket a barátaival: csak csatlakoztassa az MHC-V77DW eszközt egy tévéhez, és helyezzen be egy karaoke DVD-t, vagy énekeljen YouTube™-videókra Bluetooth® kapcsolaton keresztül. A két mikrofonbemenet a pontozási és hangeffektus-lehetőségekkel kiegészítve igazán élménydús éneklést biztosít Ön és barátai számára. A beépített karaoke vokálszabályzó funkció még a CD-ken található énekhangot is lehalkítja, így az összes kedvenc dalát elénekelheti.

Hallgassa kedvenc csatornáit az FM-rádióval

Szeretné hallani kedvenc DJ-it? Az FM rádió állomáskeresőjével gyorsan megtalálhatja, amire épp vágyik.

Tartósságot biztosító, fröccsenésálló vezérlőpanel

Az MHC-V77DW felső felülete fröccsenés- és porálló, könnyen tisztítható, így akkor is egész éjjel tarthat a bulli, ha valaki rálöttyinti az italát.

Mindenütt bulihangzást visszaadó Fieszta mód

Csak nyomja meg a Fieszta mód gombot, és máris bármilyen környezetben, még a szabadban is élvezheti a klubok hangnyomásszintjét.

Műszaki adatok

A komplett hordozható hangrendszerrel jobb bulihangulatot teremthet. Az erőteljes hangzással szinkronba hozott partifények minden buliba életet visznek – és mindez könnyűszerrel vezérelhető okostelefonról a Sony | Music Center és a Fiestable alkalmazással. A Spotify Connect és a Chromecast built-in emellett korlátlan hozzáférést biztosít a zenéhez.
  • Erőteljes hangzás helytakarékos, komplett kialakítással

  • Vezérelje a fényeket és a DJ-effekteket a Sony | Music Center és a Fiestable alkalmazással

  • Fröccsenésálló vezérlőpanele védett a kiömlő folyadékokkal szemben

  • Streamelje a zenét a Chromecast built-in és a Spotify Connect segítségével

  • Az utazófogantyúnak és a kerekeknek köszönhetően könnyedén eljuttatható a buliba

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye