MHC-V72D

Játssz nagyobb csapatnak

Bárhol élvezheti kedvenc zeneszámainak lüktetését a 360°-os hangzással és a nagy hatótávú basszussal, és élvezheti a zene ritmusára lüktető, dinamikus partifényeket.

AUDIORENDSZEREK

V72D nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával

MHC-V72D
Kép a(z) V72D nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

179 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Töltse meg a partit 360°-os hangzással!

Teremtsen nagyszerű fesztiválhangzást születésnapokon, különleges alkalmakon és váratlan találkozókon egyaránt. A 360° SOUND, valamint a JET BASS BOOSTER nagy távolságból is hallható basszusa erőteljes zenei élményt nyújt a buliba járóknak a helyiség minden pontján.

 • Irányított magassugárzó
 • Hátsó magassugárzó
 • Szórthang-generátor
 • JET BASS BOOSTER
LIVE SOUND logó
Az élőhöz hasonló hangzás

A DSP technológia megteremti a valódi fesztiválélményt: a zenét a zenei fesztiválok és élő koncertek valósághű hangzásával ruházza fel.

DSEE logó
Helyreállítja a digitális zene részletgazdagságát

A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a tömörített zenefájlok részletgazdagságát, és kiváló hangminőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást teremt.

Fény a parti minden sarkában

A 360° Party Light és a Speaker Light funkció még a nagy tereket is képes betölteni piros, kék és zöld fényekkel – az éjszakai klubok és a kültéri fesztiválok valódi hangulata elérhető. 

A 360° Party Light funkció élménye 

Tekintse meg videón a 360° Party Light funkciót működés közben.

Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Mindenkit folyamatosan szórakoztathat – a két mikrofonbemenetet kihasználva Ön és vendégei együtt énekelhetnek kedvenc dallamaikra. Ha pedig az egyik bemenethez gitárt csatlakoztat, a rendszer gitárerősítőként segíti a rock and roll hangulat megteremtését. Háromféle üzemmódból választhat: a Tiszta tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés torzított gitárhangzást, míg a Basszus basszusgitárhoz használható.

MHC-V72D mozdulatvezérlés
Legyen Ön a DJ a gesztusvezérléssel

Átugorhat zeneszámot, válthat flangerről WAH-ra, felhangosíthatja a karaoke mikrofonját, vezérelheti a mikrofon és a zene hangszínét, és a hangerőt is növelheti függőleges vagy vízszintes kézmozdulattal. A Gesture Control kézmozdulatos vezérlési funkcióval lehetősége van gyorsan és egyszerűen vezérelni az MHC-V72D funkcióit, így nem kell kiszakadnia a bulihangulatból.

Taiko módban az ütemet követve játszhat

Adja hozzá saját dobszólóját a Taiko mód segítségével, így versenybe indíthatja saját ritmusát amikor barátai ellen játszik Taiko Game módban.

 • TAIKO mód
 • TAIKO játékmód
Bulizó használja a Fiestable alkalmazás „Voice Control” funkcióját az okostelefonján
Hangutasítások a Fiestable alkalmazással

Váltson zeneszámot, vagy kapcsolja be, és villogtassa a színeket hangutasításokkal. Egyszerűen válassza a hangvezérlést a Fiestable alkalmazásban, és mondja ki az utasítást – akár 39 utasítás közül választhat, köztük a zenelejátszásét, a világításét és a KARAOKE üzemmódét.

Bulizók használják a Fiestable alkalmazás „Party Light” funkcióját okostelefonjukon
„Party Light” a Fiestable alkalmazáson keresztül

Egyszerűen koppintson az okostelefonján a Party Light funkcióra a Fiestable alkalmazásban, és a telefon kijelzőjén tükröződni kezdenek a hangrendszer fényei – a zenével összhangban villog és vált színt.

„Party King” ikon
Legyen Ön a bulik királya

Ossza meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavarja fel a hangerőt, és a legjobb partival legyen Ön a hivatalos bulikirály.

Mindent a táncparkettről irányíthat

A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatja a zenét és a fények beállításait. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheti a fények színét, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz. 

Bulizó használja a Sony | Music Center alkalmazást az okostelefonján
Google Play logó
Sony | Music Center Android rendszerhez
App Store logó
Sony | Music Center iOS rendszerhez
Fiestable Android rendszerre
Fiestable iOS rendszerhez
Filmek és tévéműsorok – felfokozott hangulat

Csatlakoztassa az MHC-V72D hangrendszert a tévéjéhez, és tapasztalja meg kedvenc filmjeit, tévéműsorait és sportközvetítéseit teljesen új módon.

HDMI logó
HDMI™ kimenet

A HDMI (ARC) kimenettel egyszerűen összekapcsolhatja a rendszert a tévével. Nézzen tévét vagy DVD-filmet a megszokott képernyőn, és közben élvezze az MHC-V72D hangsugárzók pazar hangzását.

DVD logó
Beépített DVD-lejátszó

Minden jelenetet élvezni fog az erőteljes hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, melyek a cselekmények középpontjába repítik. Alakítsa nappaliját moziteremmé, és rendezzen fantasztikus moziestéket.

Dobja fel a partit plusz hangsugárzókkal

Még erőteljesebb hangzást élvezhet, ha több kompatibilis otthoni hangrendszert összeköt Bluetooth®-kapcsolaton át. Akár 50 kompatibilis hangrendszert is összekapcsolhat, és szinkronizálhatja a zenét és a fényeket.

NFC és Bluetooth® emblémák
Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth® kapcsolattal

Az NFC egyérintéses technológiával egyszerűen hozhat létre Bluetooth® kapcsolatot, és azonnal streamelhet is.

LDAC™ logó
Minőségi Bluetooth®-átvitel LDAC™ technológiával

Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt. 

Az MHC-V72D többeszközös csatlakoztatásának illusztrációja
Több készülékkel összekapcsolása

A Bluetooth® technológia révén egyidejűleg akár három okostelefont is párosítani lehet az MHC-V72D eszközhöz, így minden zenetár számai megszólalhatnak.

MHC-V72D fröccsenésálló panel
Fröccsenésálló vezérlőpanel a tartósság jegyében

Az MHC-V72D felső felülete fröccsenésálló és könnyen tisztítható, így a buli akkor is folytatódhat, ha kilöttyen az ital. Még a többi gombot 30 másodpercre letiltó „Party Lock” gombbal is rendelkezik a tisztogatás megkönnyítéséhez.

Valaki megdöntve és görgetve szállítja az MHC-V72D rendszert
Egyszerű szállítás megdöntve és görgetve

Ha mozgatni szeretné az MHC-V72D készüléket, fogja meg a kényelmes hordfogantyút, és döntse hátra. A robusztus görgő segítségével egészen a buli helyszínéig görgetheti.

Műszaki adatok és funkciók
Hozd létre a vidám partihangulatot még nagyobb közönségnek. Érezd kedvenc zeneszámaid ütemét minden irányból, akár messziről is. Élvezd a zene üteméhez igazodó színes partifényeket és a hangsugárzó-világítást, és váljál DJ-vé a vízszintes és függőleges kézmozdulatos vezérlés vagy az okostelefonod segítségével.
 • 360° SOUND és nagy távolságra terjedő basszus

 • 360°-os partifény és hangsugárzó-világítás

 • Kézmozdulatos vezérlés a vidám és egyszerű kezelhetőség érdekében

 • Hangutasításos vezérlés a Fiestable alkalmazással / partifények a Fiestable alkalmazással

 • Beépített DVD-lejátszó HDMI-kimenettel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye