MHC-V72D

Játssz nagyobb csapatnak

Bárhol élvezheted kedvenc zeneszámaidnak lüktetését a 360°-os hangzással és a nagy hatótávú basszussal, és élvezheted a zene ritmusára lüktető, dinamikus partifényeket.

HIFIRENDSZEREK

V72D High Power Audio rendszer BLUETOOTH®-technológiával

MHC-V72D
Kép a(z) V72D High Power Audio rendszer BLUETOOTH®-technológiával termékről

179 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Töltsd meg a partit 360°-os hangzással!

Teremts nagyszerű fesztiválhangzást születésnapokon, különleges alkalmakon és váratlan találkozókon egyaránt. A 360° SOUND, valamint a JET BASS BOOSTER nagy távolságból is hallható basszusa erőteljes zenei élményt nyújt a buliba járóknak a helyiség minden pontján.

LIVE SOUND logó
Az élőhöz hasonló hangzás

A DSP technológia megteremti a valódi fesztiválélményt: a zenét a zenei fesztiválok és élő koncertek valósághű hangzásával ruházza fel.

DSEE logó
Helyreállítja a digitális zene részletgazdagságát

A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a tömörített zenefájlok részletgazdagságát, és kiváló hangminőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást teremt.

Fény a parti minden sarkában

A 360° Party Light és a Speaker Light funkció még a nagy tereket is képes betölteni piros, kék és zöld fényekkel – az éjszakai klubok és a kültéri fesztiválok valódi hangulata elérhető. 

A 360° Party Light funkció élménye 

Tekintsd meg videón a 360° Party Light funkciót működés közben.

Engedd szabadjára a benned lakozó popsztárt

Mindenkit folyamatosan szórakoztathatsz – a két mikrofonbemenetet kihasználva te és vendégeid együtt énekelhettek kedvenc dallamaitokra. Ha pedig az egyik bemenethez gitárt csatlakoztatsz, a rendszer gitárerősítőként segíti a rock and roll hangulat megteremtését. Háromféle üzemmódból választhatsz: a Tiszta: tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés: torzított gitárhangzást, míg a Basszus: basszusgitárhoz használható.

MHC-V72D mozdulatvezérlés
Legyél te a DJ a gesztusvezérléssel

Átugorhatsz zeneszámot, válthatsz flangerről WAH-ra, felhangosíthatod a karaoke mikrofonját, vezérelheted a mikrofon és a zene hangszínét, és a hangerőt is növelheted függőleges vagy vízszintes kézmozdulattal. A Gesture Control kézmozdulatos vezérlési funkcióval lehetőséged van gyorsan és egyszerűen vezérelni az MHC-V72D funkcióit, így nem kell kiszakadnod a bulihangulatból.

Taiko módban az ütemet követve játszhatsz

Add hozzá saját dobszólódat a Taiko mód segítségével, így versenybe indíthatod saját ritmusodat, amikor barátaid ellen játszol Taiko Game módban.

Bulizó használja a Fiestable alkalmazás „Voice Control” funkcióját az okostelefonján
Hangutasítások a Fiestable alkalmazással

Válts zeneszámot, vagy kapcsold be, és villogtasd a színeket hangutasításokkal. Egyszerűen válaszd a hangvezérlést a Fiestable alkalmazásban, és mondd ki az utasítást – akár 39 utasítás közül választhatsz, köztük a zenelejátszásét, a világításét és a KARAOKE üzemmódét.

Bulizók használják a Fiestable alkalmazás „Party Light” funkcióját okostelefonjukon
„Party Light” a Fiestable alkalmazáson keresztül

Egyszerűen koppints az okostelefonodon a Party Light funkcióra a Fiestable alkalmazásban, és a telefon kijelzőjén tükröződni kezdenek a hangrendszer fényei – a zenével összhangban villog és vált színt.

„Party King” ikon
Legyél te a bulik királya

Osszd meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavard fel a hangerőt, és a legjobb partival legyél te a hivatalos bulikirály.

Mindent a táncparkettről irányíthatsz

A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatod a zene- és a hangbeállításokat. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheted a fények színét, valamint aktiválhatod a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz.

Bulizó használja a Sony | Music Center alkalmazást az okostelefonján
Google Play logó
Sony | Music Center Android rendszerhez
App Store logó
Sony | Music Center iOS rendszerhez
Fiestable Android rendszerre
Fiestable iOS rendszerhez
Filmek és tévéműsorok – felfokozott hangulat

Csatlakoztasd az MHC-V72D hangrendszert a tévédhez, és tapasztald meg kedvenc filmjeidet, tévéműsoraidat és sportközvetítéseidet teljesen új módon.

HDMI logó
HDMI™ kimenet

A HDMI (ARC) kimenettel egyszerűen összekapcsolhatod a rendszert a tévével. Nézz tévét vagy DVD-filmet a megszokott képernyőn, és közben élvezd az MHC-V72D hangsugárzók pazar hangzását.

DVD logó
Beépített DVD-lejátszó

Minden jelenetet élvezni fogsz az erőteljes hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, melyek a cselekmények középpontjába repítenek. Alakítsd nappalidat moziteremmé, és rendezz fantasztikus moziestéket.

Dobd fel a partit plusz hangsugárzókkal

Még erőteljesebb hangzást élvezhetsz, ha több kompatibilis otthoni hangrendszert összekötsz Bluetooth®-kapcsolaton át. Akár 50 kompatibilis hangrendszert is összekapcsolhatsz, és szinkronizálhatod a zenét és a fényeket.

NFC és Bluetooth® emblémák
Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth® kapcsolattal

Az NFC egyérintéses technológiával egyszerűen hozhatsz létre Bluetooth®-kapcsolatot, és azonnal streamelhetsz is.

LDAC™ logó
Minőségi Bluetooth®-átvitel LDAC™ technológiával

Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt. 

Az MHC-V72D többeszközös csatlakoztatásának illusztrációja
Több készülékkel összekapcsolása

A Bluetooth® technológia révén egyidejűleg akár három okostelefont is párosítani lehet az MHC-V72D eszközhöz, így minden zenetár számai megszólalhatnak.

MHC-V72D fröccsenésálló panel
Fröccsenésálló vezérlőpanel a tartósság jegyében

Az MHC-V72D felső felülete fröccsenésálló és könnyen tisztítható, így a buli akkor is folytatódhat, ha kilöttyen az ital. Még a többi gombot 30 másodpercre letiltó „Party Lock” gombbal is rendelkezik a tisztogatás megkönnyítéséhez.

Valaki megdöntve és görgetve szállítja az MHC-V72D rendszert
Egyszerű szállítás megdöntve és görgetve

Ha mozgatni szeretnéd az MHC-V72D készüléket, fogd meg a kényelmes hordfogantyút, és döntsd hátra. A robosztus görgő segítségével egészen a buli helyszínéig görgetheted.

Műszaki adatok és funkciók

Hozd létre a vidám partihangulatot még nagyobb közönségnek. Érezd kedvenc zeneszámaid ütemét minden irányból, akár messziről is. Élvezd a zene üteméhez igazodó színes partifényeket és a hangsugárzó-világítást, és váljál DJ-vé a vízszintes és függőleges kézmozdulatos vezérlés vagy az okostelefonod segítségével.
  • 360° SOUND és nagy távolságra terjedő basszus

  • 360°-os partifény és hangsugárzó-világítás

  • Kézmozdulatos vezérlés a vidám és egyszerű kezelhetőség érdekében

  • Hangutasításos vezérlés a Fiestable alkalmazással / partifények a Fiestable alkalmazással

  • Beépített DVD-lejátszó HDMI-kimenettel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye