Ugrás a tartalomra
AUDIORENDSZEREK

Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával

MHC-V71D

Kép a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Jellemzők

A LIVE SOUND otthonába költözik

Vigye haza a partihangulatot, és rendezzen fantasztikus házibulit. A ferde hangsugárzóegységek szétterítik a hangot az egész táncparketten, így mindenki élvezheti a mély, erőteljes hangzást.

A hangterjesztő révén a zene szélesebb tartományban hallható

Amikor egy jó szám szól, azt szélesebb tartományban szeretné hallani. A hangterjesztő lehetővé teszi a hang terjedését, így a zene minden szögből tisztán hallható.

360°-os partifények

Világítson be minden sarkot a 360°-os, többszínű partifényekkel, így igazi nightclub- vagy bulihangulatot teremthet.

Énekeljen a karaoke funkciókkal

Egyszerűen rendezhet karaoke-versenyeket a barátaival: csak kapcsolja az MHC-V71D-t egy TV-hez, és tegyen be egy karaoke DVD-t. A két mikrofonbemenet a pontozási és hangeffektus-lehetőségekkel kiegészítve igazán élménydús éneklést biztosít Ön és barátai számára. A beépített karaoke vokálszabályzó funkció még a CD-ken található énekhangot is lehalkítja, így az összes kedvenc dalát elénekelheti.

Doboljon a TAIKO móddal 

Adja hozzá saját dobolását a TAIKO móddal. Különféle dobok hanghatásait hozhatja létre (bongo, djembe, surdo és a japán TAIKO dob). Csak ütögesse és simogassa a felső panelt a zene ritmusára. 

TAIKO játékmód 

Tesztelje ritmusérzékét TAIKO játékmódban – ütögesse a felső panelt a fények ritmusára, és versenyezzen a többiekkel: vajon ki ér el magasabb pontszámot a partin.

A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint 

Dobja fel a hangulatot a DJ-effektekkel. Négy különböző effekttel alapozhatja meg a buli hangulatát: a flanger mély hangeffektust hoz létre, olyat, mint a sugárhajtómű hangja; a WAH egy szűrő frekvenciáját automatikusan fel-le mozgatja; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot, a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között. A DJ-effektek használhatók a Fiestable alkalmazáson keresztül és mozdulatvezérléssel is, így a lejátszási listáit rendkívül egyszerűen kezelheti.

Gitározzon a gitárbemenet segítségével

Kísérje gitárszólóval kedvenc számait a gitárbemenet segítségével. Csak dugja be a csatlakozót és nyomja meg a Gitár gombot, és máris megszólal a gitár erőteljes hangja. Játsszon szóló stílusban, vagy csatlakoztasson egy mikrofont, és énekeljen is.

Kapcsolja be a bulibeállításokat a mozdulatvezérléssel 

Pörgesse fel a bulit egyetlen mozdulattal. A mókás és intuitív kézmozdulatokkal a parti minden mozzanatát vezérelheti, beleértve a DJ-effektusokat, valamint a sampler és karaoke funkciókat. Balra vagy jobbra végzett mozdulattal átugorhat számokat, felfelé vagy lefelé pedig a hangerőt szabályozhatja. A buli testre szabása még sosem volt ilyen szórakoztató.

A Wireless Party Chain segítségével kibővítheti hangrendszerét Bluetooth®-on keresztül

A még erősebb hanghoz csatlakoztasson több otthoni hangrendszert Bluetooth®-on keresztül. Csatlakoztasson legfeljebb 50 kompatibilis otthoni hangrendszert Bluetooth® technológiával, és szinkronizálja a zenét és a fényeket.

Sony | Music Center alkalmazás 

Az Android és iOS rendszerhez készült Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról vezérelheti a zenét és a hangbeállításokat.

Legyen Ön a Partikirály

A Fiestable alkalmazás segítségével egyetlen gombnyomással megoszthatja állapotát és új hangrendszerét a közösségi oldalakon. Majd csavarja fel a hangerőt, és legyen Ön a hivatalos Partikirály!

Fiestable alkalmazás

A Fiestable egy ingyenes alkalmazás iOS és Android rendszerhez, melynek segítségével vezérelheti a fényeket és a színeket, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz.

HDMI-kimenet az egyszerű beállításhoz

A HDMI (ARC) kimenettel egyszerűen összekapcsolhatja a rendszert a tévével. Tévézzen vagy DVD-zzen a normál képernyőjén, miközben a nagyszerű hangot az MHC-V71D hangsugárzókon keresztül hallgatja.

Nézzen filmeket a beépített DVD-lejátszóval

Minden jelenetet élvezni fog az erőteljes hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, melyek a cselekmények középpontjába repítik. Alakítsa át nappaliját egy igazi mozivá, és rendezzen fantasztikus moziestéket.

Football Mode

Érezze magát az arénában, miközben a gyönyörű játékot nézi. Kapcsolja ki a narrációt, hogy jobban hallja a tömeg zaját, mintha csak Ön és a meccs létezne.

NFC egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatási lehetőséghez

A rövid hatótávolságú kommunikáció (NFC) és a Bluetooth® technológia nem igényel vezetékes kapcsolatot és bonyolult beállításokat. Egyszerűen érintse az NFC-kompatibilis eszközt a fejhallgatóhoz az azonnali, zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenegyűjteménye átvitelét. Nincs NFC? Nem probléma. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris készen áll az átvitelre.

A DSEE automatikusan visszaállítja a digitális zene részletgazdagságát

Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. A tömörítés során a zene elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletgazdag hangzást kölcsönöznek kedvenc számainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket, kiváló minőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást eredményezve ezáltal.

Jobb Bluetooth®-hang

Az LDAC™ több adatot továbbít, mint a hagyományos Bluetooth® vezeték nélküli kapcsolat, így kivételes hangminőséget nyújt, mely közelebb van a nagy felbontású hanghoz.

Több eszköz csatlakoztatásával többen irányíthatják a zenét

Az MHC-V71D-hez egyszerre akár három okostelefont is párosíthat Bluetooth® technológiával, így barátai is használhatják. Mindenki lejátszhatja a zenetárában található számokat, így mindenki lehet DJ.

Tartósságot biztosító, fröccsenésálló vezérlőpanel

Az MHC-V77DW felső felülete fröccsenés- és porálló, valamint könnyen tisztítható, így akkor is egész éjjel tarthat a buli, ha valaki rálöttyinti az italát. A készülék el van látva egy Partizár gombbal is, amely 30 másodperre kikapcsol minden más gombot, így letisztíthatja a szennyeződést.

Egyszerű szállítás megdöntve és görgetve

Ha mozgatni szeretné az MHC-V71D készüléket, fogja meg a kényelmes fogantyút, és döntse hátra. A robusztus görgő segítségével egészen a buli helyszínéig görgetheti.

Műszaki adatok
Élvezze az élő zene fényeit és hangjait a partin. A LIVE SOUND és a 360°-os partifények minden sarkot betöltenek, így igazi bulihangulat teremthető, a TAIKO móddal pedig saját dobkíséretet adhat a zenéhez.
  • LIVE SOUND

  • 360°-os partifények

  • TAIKO mód és TAIKO játékmód

  • Beépített DVD-lejátszó HDMI-kimenettel

  • Fogantyú és kerék a könnyű szállításhoz

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről