AUDIORENDSZEREK

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ OTTHONI HANGRENDSZER BLUETOOTH® TECHNOLÓGIÁVAL

MHC-V50D

Kép a(z) NAGY TELJESÍTMÉNYŰ OTTHONI HANGRENDSZER BLUETOOTH® TECHNOLÓGIÁVAL termékről

169 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) NAGY TELJESÍTMÉNYŰ OTTHONI HANGRENDSZER BLUETOOTH® TECHNOLÓGIÁVAL termékről
Képek a(z) NAGY TELJESÍTMÉNYŰ OTTHONI HANGRENDSZER BLUETOOTH® TECHNOLÓGIÁVAL termékről
Képek a(z) NAGY TELJESÍTMÉNYŰ OTTHONI HANGRENDSZER BLUETOOTH® TECHNOLÓGIÁVAL termékről
Képek a(z) NAGY TELJESÍTMÉNYŰ OTTHONI HANGRENDSZER BLUETOOTH® TECHNOLÓGIÁVAL termékről
Képek a(z) NAGY TELJESÍTMÉNYŰ OTTHONI HANGRENDSZER BLUETOOTH® TECHNOLÓGIÁVAL termékről

Jellemzők

Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított kiváló minőségű BLUETOOH-os átvitelt

Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely lehetővé teszi a legjobb minőségű vezeték nélküli hanglejátszást Bluetooth kapcsolaton keresztül. Az LDAC technológia minden zenénél akár háromszoros mennyiségű adatátvitellel javítja a vezeték nélküli zenehallgatási élményt. 

Teremtsen buli hangulatot

Dobja fel a hangulatot a klubokat idéző hangsugárzó-megvilágítással. A fények egy lencsén keresztül haladva széles fénymintázatot adnak. A fények a rendszeren szabályozhatók, és azok a zene ütemére szinkronizálva klubokat idéző táncparkettet varázsolnak az otthonába.

Megvilágított vezérlőpanel érintőgombokkal 

Vezérelje egyszerűen a zenelejátszást és a partifényeket akár sötétben is az érintőgombos, megvilágított kezelőpanelen.

Kompakt kialakítás a maximális hordozhatóság jegyében

Csak vegye fel, és már indulhat is a buli, bárhol is legyen, a kompakt kialakításnak köszönhetően. Akár otthon szeretné jól érezni magát baráti körben, akár valahol máshol szórakozna, a kompakt kialakítás és a fogantyú biztosítja a hordozhatóságot és a kényelmet.

A karaoke funkciók segítségével dalra fakadhat 

Egyszerűen rendezhet karaoke-versenyeket a barátaival: Csak csatlakoztassa az MHC-V50D eszközt egy tévéhez, és helyezzen be egy karaoke DVD-t, vagy énekeljen YouTube™-videókra Bluetooth kapcsolaton keresztül. A két mikrofonbemenet, a pontozási és hangeffektus-lehetőségekkel kiegészítve igazán élménydús éneklést biztosít Ön és barátai számára. A beépített vokálszabályzó funkció még a CD-ken található énekhangot is lehalkítja, így az összes kedvenc dalát elénekelheti.

A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint

Dobja fel a hangulatot a DJ-effektekkel. Négy különböző effektek alapozhatja meg a buli hangulatát: A flanger-effekt mély, robajszerű hangzást ad; a WAH eltorzítja a hangot; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot; a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között. A DJ-effektek használhatók a Fiestable alkalmazáson keresztül és mozdulatvezérléssel, így a buli lejátszási listáinak kreatív lejátszása soha nem volt ilyen egyszerű.

Gitár bemenet

Adjon saját minikoncertet a gitárbemenettel. Csak dugja be, nyomja le a Guitar gombot, és élvezze az erőteljes gitárhangot. Játsszon szóló stílusban, vagy csatlakoztasson egy mikrofont, és énekeljen is.

HDMI-kimenet az egyszerű beállításhoz

Egyszerű csatlakoztatás TV-hez és más készülékekhez a HDMI-kimeneten keresztül. A HDMI-portnak köszönhetően mindössze egyetlen kábelt kell csatlakoztatnia.

Az összes filmjét megtekintheti a beépített DVD-lejátszó segítségével

Nézze meg DVD-it az MHC-V50D beépített lejátszóján. Minden robbanást, akciójelenetet és mozgalmas jelentet moziminőségű térhatású hangzással tekinthet meg, így az események középpontjában érezheti magát. Alakítsa át nappaliját egy igazi mozivá, és rendezzen fantasztikus moziestéket.

Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth technológiával

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Csak érintse NFC-képes készülékét az MHC-V50D eszközhöz a gyors, zökkenőmentes csatlakoztatáshoz, és kezdje meg zenegyűjteménye hallgatását. Nem rendelkezik NFC-funkcióval? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth technológia segítségével, és máris kezdődhet az átvitel.

Hangolja össze zeneszámait a Sony | Music Center segítségével

Töltse le a Sony | Music Center (korábbi nevén SongPal) alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére, és szabadon kezelheti zenegyűjteményét. Bluetooth technológia segítségével egyszerűen és zökkenőmentesen érheti el kedvenc számait. Az alkalmazás segítségével testre szabhatja a hangbeállításokat, így remek, kiegyensúlyozott hangélményben lehet része.

Az USB port révén telepítés nélkül működtethető

Játsszon le USB-n tárolt számokat. Csak csatlakoztassa eszközét a PLAY/REC porthoz, és máris átjátszhatja a zenét CD-ről vagy USB-ről.

Audiobemenet és -kimenet

Csatlakoztasson audiovizuális eszközöket az audiobemenet és -kimenet segítségével. Csatlakoztasson tévét vagy további hangsugárzókat, hogy az otthoni szórakoztatás hangereje igazán kirobbanó lehessen.

Beépített CD-lejátszó CD-gyűjteménye lejátszásához

Játssza le klasszikus albumait vagy válogatáslemezeit a beépített CD-lejátszón. Ez az otthoni hangrendszer a CD, CD-R és a CD-RW lemezeket egyaránt képes lejátszani, így minden tartalmat zavartalanul élvezhet – a stúdiófelvételektől a válogatáslemezeken át a letöltött zenefájlokig.

Hallgassa kedvenc csatornáit az FM-rádióval

Szeretné hallani kedvenc DJ-it? Az FM rádió állomáskeresőjével gyorsan megtalálhatja, amire épp vágyik.

Műszaki adatok
Legyen egy tökéletes buli házigazdája ezzel a nagy teljesítményű otthoni hangrendszerrel. A Sound Pressure Horn és a Mega Bass technológia egyesíti az ütős, hihetetlenül mély hangzást, amelyet az egész házban érezni fog. Fokozza a hangulatot partifényekkel, DJ-hangeffektekkel és karaoke funkciókkal, és vezérelje őket gond nélkül telefonjáról a Fiestable alkalmazás használatával.
  • LDAC a kiváló minőségű Bluetooth-lejátszáshoz

  • A partifények a klubokra emlékeztető hangulatot teremtenek

  • Egyszerű vezérlés a megvilágított felső panellel

  • A Karaoke funkciók segítségével dalra fakadhat

  • Egyszerű hordozást biztosító beépített fogantyúk

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye