HIFIRENDSZEREK

V43D nagy teljesítményű audiorendszer BLUETOOTH® technológiával

MHC-V43D
Kép a(z) V43D nagy teljesítményű audiorendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

209 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) V43D nagy teljesítményű audiorendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) V43D nagy teljesítményű audiorendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) V43D nagy teljesítményű audiorendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) V43D nagy teljesítményű audiorendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Fény
Világítás
Fergeteges funkciók
Szórakoztató funkciók
Csatlakoztathatóság
Csatlakoztathatóság
Tartósság
Tartósság
Szervezz korábbiakhoz nem fogható bulikat

Tedd emlékezetessé az estét a nagy teljesítményű MHC-V43D-vel. A nagy távolságban is hallható basszus és az ütemhez igazodó, színes bulifények
minden vendéget táncra ösztönöznek. 

Keltsd életre a táncparkettet lenyűgöző hangzással

A Spread Sound, az erőteljes magassugárzók és a High-efficiency Midrange technológia szélesebb és magasabb térben
teríti a hangot az egység elülső felén, így minden vendég telt, tiszta hangzást élvezhet. 

Két nagy teljesítményű magassugárzó
Két nagy teljesítményű magassugárzó betölti hanggal a helyet

A két nagy teljesítményű magassugárzó kürt-magassugárzókkal bővíti a hangteret, és emeli tovább a hangnyomást, így képes bezengeni bármilyen általad választott helyiséget.

Jobb énekhang a High-Efficiency Midrange technológiával

A High-efficiency Midrange az egység elülső, középtartományú kürthangsugárzói segítségével állít elő tisztább hangzást és nagyobb hangnyomást a legfontosabb középső frekvenciákon – így tisztább énekhanggal szólnak kedvenc zeneszámaid tánc vagy közös ének során.

Efficiency Midrange
JET BASS BOOSTER
Érezd a ritmust messziről is: JET BASS BOOSTER

A kúpos kialakítású Bass Reflex cső fókuszálja a mély hangzás légáramát, így tisztán hallható és fizikailag érezhető marad, még nagy távolságban is, bárhol is vagy a tömegben. 

Live Sound
Az élőhöz hasonló hangzás 

A DSP technológia megteremti a valódi fesztiválélményt:
a zenét a valódi fesztiválok és
élő koncertek valósághű hangzásával ruházza fel.

DSEE
Helyreállítja a digitális zene részletgazdagságát

A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a tömörített zenefájlok részletgazdagságát, és kiváló hangminőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást teremt. 

Villanyozd fel az éjszakát

A partifény és a hangsugárzó-világítás a padlótól a plafonig gondoskodik a hangulatvilágításról. Mélykék, égkék és élénk piros fénycsíkokkal dobhatod fel a bulit, igazi klub vagy szabadtéri fesztivál hangulatát keltve.

Engedd szabadjára a benned lakozó popsztárt

Gondoskodj arról, hogy mindenki jól szórakozzon – a két mikrofonbemenetnek köszönhetően vendégeiddel közösen is énekelheted kedvenc számaitokat. Fokozhatod az élményt rock and roll hangzással is: az egyik bemenethez csatlakoztatva a rendszer gitárerősítőként dolgozik. Háromféle mód közül választhatsz: „Clean” a tiszta hangzásért, „Overdrive” a torzított gitárhangzáshoz, illetve „Bass” a basszusgitárhoz. A zenélés után pedig az egység két mikrofontartója biztonságosan tárolja a mikrofonokat. 

gesture-control
Függőleges és vízszintes kézmozdulatos vezérlés

Szám átugrása, váltás flangerről WAH-effektre, a karaokemikrofon felhangosítása, a mikrofon és a zene hangmagasságának vezérlése, illetve a hangerő növelése – mindez egyetlen intéssel függőleges vagy vízszintes irányban. A kézmozdulat-érzékelővel gyorsan és könnyen irányíthatod az MHC-V43D funkcióit, így egy pillanatra sem kell kizökkenned a partihangulatból. 

A Fiestable alkalmazással tenyereden hordozhatod a bulit

A szórakoztató, intuitív és könnyen használható Fiestable alkalmazással teljesen átveheted az irányítást az MHC-V43D felett. Az alkalmazás használatához először le kell töltened a Sony | Music Center alkalmazást. Ezután a telefonodra koppintva vagy a hangoddal is irányíthatod a zenét, a fényeket és az egyéb funkciókat is.

party-playlist-fiestable
Barátaid létrehozhatják a parti zenelistáját a Fiestable alkalmazással

Bárki hozzáadhatja kedvenc számait a lejátszási listádhoz a Fiestable alkalmazással. Vendégeid a Wi-Fi® hálózatodon keresztül tehetik elérhetővé az okostelefonjukon tárolt zenéket, így soha nem fogytok ki a bulizós zenékből.

karaoke-ranking-fiestable
Karaokerangsor a Fiestable alkalmazással: vajon ki a buli énekes sztárja? 

A karaokerangsor funkcióval kideríthetitek, hogy ki a karaoke királya és királynője a buliban. Ha valakinek sikerül bekerülnie az első 10-be, rögzítheti nevét és a dal címét a toplistán.

Bulikirály
Legyél te a bulik királya

Oszd meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavard fel a hangerőt, és a legjobb partival legyél te a hivatalos bulikirály.

Mindent a táncparkettről irányíthatsz

A Sony | Music Center alkalmazással a telefonodról kezelheted a zene- és hangbeállításokat. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheted a fények színét, és aktiválhatod a DJ és a karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérléssel pedig néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz. 

music-center-logo
Google Play
Sony Music Center Android rendszerhez
App Store
Sony Music Center iOS rendszerhez
Fiestable Android rendszerre
Fiestable iOS rendszerhez
Filmek és tévéműsorok – felfokozott hangulat 

Csatlakoztasd az MHC-V43D hangrendszert a tévéhez, és tapasztald meg a kedvenc filmjeid, tévéműsoraid és sportközvetítéseid által nyújtott élményt teljesen új módon. 

hdmi-logo
HDMI™-kimenet az egyszerű beállításhoz

A HDMI™-kimenet (ARC-kimenet) segítségével könnyedén csatlakoztathatod a rendszert a tévéhez. A tévéműsort és a DVD-ket nézheted a szokásos képernyőn, miközben a nagyszerű hangzást az MHC-V43D hangsugárzói adják.

dvd-logo
Nézzen filmeket a beépített DVD-lejátszóval

Minden jelenetet élvezni fogsz az erőteljes hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, melyek a cselekmények középpontjába repítenek. Alakítsd nappalidat moziteremmé, és rendezz fantasztikus moziestéket.

Terjeszd ki a bulit vezeték nélküli kapcsolattal

Élvezd a nagyobb, teljesebb hangzást és a szinkronizált fényeket. A vezeték nélküli Party Chain funkcióval az MHC-V43D akár 50 kompatibilis audiorendszerrel is összekapcsolható Bluetooth®, segítségével.  

Bluetooth®
Zökkenőmentes streamelés Bluetooth® technológiával

A Bluetooth technológiának köszönhetően nincs szükség vezeték nélküli kapcsolatra és bonyolult beállításokra. Csatlakozz Bluetooth®-on keresztül, és már mehet is a buli.

Vezeték nélküli Party Chain
Egységes hangzás: vezeték nélküli Party Chain

Akár 50 kompatibilis nagy teljesítményű audiorendszert is csatlakoztathatsz Bluetooth® segítségével, az erőteljesebb audioélményért, és nézheted a hangszóró villogását. 

Bluetooth®
Több készülék összekapcsolása

Barátaiddal akár három okostelefont is párosíthattok az MHC-V43D készülékhez Bluetooth®-on, keresztül, így lejátszhatjátok a csatlakoztatott készülékek zenetáraiban tárolt zeneszámokat, még nagyobb a választék

DAB+
DAB+ a még több zenehallgatáshoz

A DAB+ kompatibilis tunerrel mindenhová magaddal viheted
kedvenc rádióállomásaidat. 

Bírja a bulizást 

Az MHC-V43D úgy készült, hogy könnyen használható és tartós legyen, szóval nem kell aggódnod, bírni fogja a bulizást

partying-hard
Igazi partiarcoknak készült

Az egység minden oldala kemény műanyag panelburkolattal és erős sarokvédőkkel rendelkezik, így az MHC-V43D strapabíró, és könnyen a buli helyszínére szállítható.

Egyszerű szállítás megdöntve és görgetve 

Az MHC-V43D mozgatásához egyszerűen ragadd meg a praktikus fogantyút, és billentsd hátrafelé a készüléket. A strapabíró görgők segítségével már guríthatod is a készülékedet a parti helyszínére.

tilt-roll-transport

Műszaki adatok és funkciók

A nagy teljesítményű magas- és középsugárzók mindenhová eljuttatják a hangot, így minden sarokban érezheted a zenét. Fokozd a hangulatot a partifények és a hangszóró fényeinek bekapcsolásával. A Fiestable alkalmazás zenelistája és karaokerangsora tovább fokozza a hangulatot. A védőelemek fokozzák az egység tartósságát, a görgők pedig minden eddiginél egyszerűbbé teszik a szállítást.
  • A nagy teljesítményű magas- és középsugárzók mindenhová eljuttatják a hangot

  • Partifények és hangsugárzófények

  • Kézmozdulatos vezérlés a vidám és egyszerű kezelhetőség érdekében

  • Partizenelista és karaokerangsor a Fiestable alkalmazással

  • Integrált DVD-lejátszó HDMI™ ARC-kimenettel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye