HIFIRENDSZEREK

V42D High Power Audio rendszer BLUETOOTH® technológiával

MHC-V42D
Kép a(z) V42D High Power Audio rendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

146 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) V42D High Power Audio rendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) V42D High Power Audio rendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) V42D High Power Audio rendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Tedd emlékezetessé az éjszakát

A nagy teljesítményű MHC-V42D messziről is hallható basszusa révén a parti minden résztvevője érzi az ütemet. A zenével szinkronban működő, színes partivilágítás mellett mindenki lehet DJ is okostelefonról vagy mozdulatvezérléssel.

Töltsd meg a bulit hanggal!

Teremts fesztiválhangzást születésnapokon, különleges alkalmakon és váratlan találkozókon egyaránt. A JET BASS BOOSTER révén nagy távolságból is hallható basszustartomány még erőteljesebb zenei élményt nyújt a buliba járóknak a terem minden pontján.

MHC-V42D irányított magassugárzókkal
Irányított magassugárzók

Töltsd ki a szobát nagyszabású fesztiválhangzással az irányított magassugárzók révén, amelyek jobban terítik a hangot.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

A kúpos kialakítású Bass Reflex cső fókuszálja a mély hangzás légáramát, így tisztán hallható és fizikailag érezhető marad, még nagy távolságban is, bárhol is vagy a tömegben.

LIVE SOUND logó
Az élőhöz hasonló hangzás

A DSP technológia megteremti a valódi fesztiválélményt: a zenét a zenei fesztiválok és élő koncertek valósághű hangzásával ruházza fel.

DSEE logó
Helyreállítja a digitális zene részletgazdagságát

A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a tömörített zenefájlok részletgazdagságát, és kiváló hangminőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást teremt.

Partifények és hangsugárzófények

Vigyél fényt a buli minden szegletébe partifényekkel és hangsugárzó-világítással, teremtsd meg az éjszakai klubok és a kültéri fesztiválok hamisítatlan hangulatát.

Engedd szabadjára a benned lakozó popsztárt

Mindenkit folyamatosan szórakoztathatsz – a két mikrofonbemenetet kihasználva te és vendégeid együtt énekelhettek kedvenc dallamaitokra. Ha pedig az egyik bemenethez gitárt csatlakoztatsz, a rendszer gitárerősítőként segíti a rock and roll hangulat megteremtését. Háromféle üzemmódból választhatsz: a Tiszta: tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés: torzított gitárhangzást, míg a Basszus: basszusgitárhoz használható.

Legyél te a DJ a gesztusvezérléssel

Átugorhatsz zeneszámot, válthatsz flangerről WAH-ra, felhangosíthatod a karaoke mikrofonját, vezérelheted a mikrofon és a zene hangszínét, és a hangerőt is növelheted függőleges vagy vízszintes kézmozdulattal. A Gesture Control kézmozdulatos vezérlési funkcióval lehetőséged van gyorsan és egyszerűen vezérelni az MHC-V42D funkcióit, így nem kell kiszakadnod a bulihangulatból.

MHC-V42D mozdulatvezérlés
Bulizó használja a Fiestable alkalmazás „Voice Control” funkcióját okostelefonján
Hangutasítások a Fiestable alkalmazással

Válts zeneszámot, vagy kapcsold be, és villogtasd a színeket hangutasításokkal. Egyszerűen válaszd a hangvezérlést a Fiestable alkalmazásban, és mondd ki az utasítást – akár 39 utasítás közül választhatsz, köztük a zenelejátszásét, a világításét és a KARAOKE üzemmódét.

Bulizók használják a Fiestable alkalmazás „Party Light” funkcióját okostelefonjukon
„Party Light” a Fiestable alkalmazáson keresztül

Egyszerűen koppints az okostelefonodon a Party Light funkcióra a Fiestable alkalmazásban, és a telefon kijelzőjén tükröződni kezdenek a hangrendszer fényei – a zenével összhangban villog és vált színt.

„Party King” ikon
Legyél te a bulik királya

Oszd meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavard fel a hangerőt, és a legjobb partival legyél te a hivatalos bulikirály.

Bulizó használja a Sony | Music Center alkalmazást az okostelefonján
Mindent a táncparkettről irányíthatsz

A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatod a zene- és a hangbeállításokat. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheted a fények színét, valamint aktiválhatod a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz.

Google Play logó
Sony | Music Center Android rendszerhez
App Store logó
Sony | Music Center iOS rendszerhez
Fiestable Android rendszerre
Fiestable iOS rendszerhez
Filmek és tévéműsorok – felfokozott hangulat

Csatlakoztasd az MHC-V42D hangrendszert a tévédhez, és tapasztald meg kedvenc filmjeidet, tévéműsoraidat és sportközvetítéseidet teljesen új módon.

HDMI logó
HDMI® kimenet 

A HDMI (ARC) kimenettel egyszerűen összekapcsolhatod a rendszert a tévével. Nézz tévét vagy DVD-filmet a megszokott képernyőn, és közben élvezd az MHC-V42D hangsugárzók pazar hangzását.

DVD logó
Beépített DVD-lejátszó

Minden jelenetet élvezni fogsz az erőteljes hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, melyek a cselekmények középpontjába repítenek. Alakítsd nappalidat moziteremmé, és rendezz fantasztikus moziestéket.

Dobd fel a partit plusz hangsugárzókkal

Még erőteljesebb hangzást élvezhetsz, ha több kompatibilis otthoni hangrendszert összekötsz Bluetooth®-kapcsolaton át. Akár 50 kompatibilis hangrendszert is összekapcsolhatsz, és szinkronizálhatod a zenét és a fényeket.

NFC és Bluetooth® ikon
Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth® kapcsolattal

Az NFC egyérintéses technológiával egyszerűen hozhatsz létre Bluetooth®-kapcsolatot, és azonnal streamelhetsz is.

LDAC™ ikon
Minőségi Bluetooth®-átvitel LDAC™ technológiával

Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt. 

Az MHC-V42D többeszközös csatlakoztatásának illusztrációja
Több készülékkel összekapcsolása

A Bluetooth® technológia révén egyidejűleg akár három okostelefont is párosítani lehet az MHC-V42D eszközhöz, így minden zenetár számai megszólalhatnak.

A beépített fogantyúknál fogva hordozott MHC-V42D
Vidd el a bulit mindenhová

Az MHC-V42D a beépített hordozófogantyúknak köszönhetően jól szállítható, és buli közben is könnyen mozgatható.

Műszaki adatok és funkciók

Minden házibulid nagyszerű lehet az erőteljes MHC-V42D segítségével. A széles terítésű, nagy távolságra terjedő hang a buli minden sarkába eljuttatja a zenét, így mindenki ugyanolyan nagyszerű hangzást élvezhet. A színes partifények és a hangsugárzó-világítás igazodik a zene üteméhez, ráadásul te is lehetsz DJ vízszintes és függőleges kézmozdulatos vezérléssel vagy az okostelefonodon keresztül.
  • Távolra terjedő basszus – JET BASS BOOSTER

  • Partifények és hangsugárzófények

  • Kézmozdulatos vezérlés a vidám és egyszerű kezelhetőség érdekében

  • Hangutasításos vezérlés a Fiestable alkalmazással / partifények a Fiestable alkalmazással

  • Beépített DVD-lejátszó HDMI ARC-kimenettel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye