AUDIORENDSZEREK

V42D nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával

MHC-V42D
Kép a(z) V42D nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

134 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) V42D nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) V42D nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) V42D nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Tegye emlékezetessé az éjszakát

A nagy teljesítményű MHC-V42D messziről is hallható basszusa révén a parti minden résztvevője érzi az ütemet. A zenével szinkronban működő, színes partivilágítás mellett mindenki lehet DJ is okostelefonról vagy mozdulatvezérléssel.

Töltse meg a bulit hanggal!

Teremtsen fesztiválhangzást születésnapokon, különleges alkalmakon és váratlan találkozókon egyaránt. A JET BASS BOOSTER révén nagy távolságból is hallható basszustartomány még erőteljesebb zenei élményt nyújt a buliba járóknak a terem minden pontján.

MHC-V42D irányított magassugárzókkal
Irányított magassugárzók

Töltse ki a szobát nagyszabású fesztiválhangzással az irányított magassugárzók révén, amelyek jobban terítik a hangot.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

A kúpos kialakítású Bass Reflex cső fókuszálja a mély hangzás légáramát, így tisztán hallható és fizikailag érezhető marad, még nagy távolságban is, bárhol is van a tömegben.

LIVE SOUND logó
Az élőhöz hasonló hangzás

A DSP technológia megteremti a valódi fesztiválélményt: a zenét a zenei fesztiválok és élő koncertek valósághű hangzásával ruházza fel.

DSEE logó
Helyreállítja a digitális zene részletgazdagságát

A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a tömörített zenefájlok részletgazdagságát, és kiváló hangminőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást teremt.

Partifények és hangsugárzófények

Vigyen fényt a buli minden szegletébe partifényekkel és hangsugárzó-világítással – teremtse meg az éjszakai klubok és a kültéri fesztiválok hamisítatlan hangulatát.

Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Mindenkit folyamatosan szórakoztathat – a két mikrofonbemenetet kihasználva Ön és vendégei együtt énekelhetnek kedvenc dallamaikra. Ha pedig az egyik bemenethez gitárt csatlakoztat, a rendszer gitárerősítőként segíti a rock and roll hangulat megteremtését. Háromféle üzemmódból választhat: a Tiszta tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés torzított gitárhangzást, míg a Basszus basszusgitárhoz használható.

Legyen Ön a DJ a gesztusvezérléssel

Átugorhat zeneszámot, válthat flangerről WAH-ra, felhangosíthatja a karaoke mikrofonját, vezérelheti a mikrofon és a zene hangszínét, és a hangerőt is növelheti függőleges vagy vízszintes kézmozdulattal. A Gesture Control kézmozdulatos vezérlési funkcióval lehetősége van gyorsan és egyszerűen vezérelni az MHC-V42D funkcióit, így nem kell kiszakadnia a bulihangulatból.

MHC-V42D mozdulatvezérlés
Bulizó használja a Fiestable alkalmazás „Voice Control” funkcióját okostelefonján
Hangutasítások a Fiestable alkalmazással

Váltson zeneszámot, vagy kapcsolja be, és villogtassa a színeket hangutasításokkal. Egyszerűen válassza a hangvezérlést a Fiestable alkalmazásban, és mondja ki az utasítást – akár 39 utasítás közül választhat, köztük a zenelejátszásét, a világításét és a KARAOKE üzemmódét.

Bulizók használják a Fiestable alkalmazás „Party Light” funkcióját okostelefonjukon
„Party Light” a Fiestable alkalmazáson keresztül

Egyszerűen koppintson az okostelefonján a Party Light funkcióra a Fiestable alkalmazásban, és a telefon kijelzőjén tükröződni kezdenek a hangrendszer fényei – a zenével összhangban villog és vált színt. 

„Party King” ikon
Legyen Ön a bulik királya

Ossza meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavarja fel a hangerőt, és a legjobb partival legyen Ön a hivatalos bulikirály.

Bulizó használja a Sony | Music Center alkalmazást az okostelefonján
Mindent a táncparkettről irányíthat

A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatja a zenét és a fények beállításait. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheti a fények színét, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz. 

Google Play logó
Sony | Music Center Android rendszerhez
App Store logó
Sony | Music Center iOS rendszerhez
Fiestable Android rendszerre
Fiestable iOS rendszerhez
Filmek és tévéműsorok – felfokozott hangulat

Csatlakoztassa az MHC-V42D hangrendszert a tévéjéhez, és tapasztalja meg kedvenc filmjeit, tévéműsorait és sportközvetítéseit teljesen új módon.

HDMI logó
HDMI® kimenet 

A HDMI (ARC) kimenettel egyszerűen összekapcsolhatja a rendszert a tévével. Nézzen tévét vagy DVD-filmet a megszokott képernyőn, és közben élvezze az MHC-V42D hangsugárzók pazar hangzását.

DVD logó
Beépített DVD-lejátszó

Minden jelenetet élvezni fog az erőteljes hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, melyek a cselekmények középpontjába repítik. Alakítsa nappaliját moziteremmé, és rendezzen fantasztikus moziestéket.

Dobja fel a partit plusz hangsugárzókkal

Még erőteljesebb hangzást élvezhet, ha több kompatibilis otthoni hangrendszert összeköt Bluetooth®-kapcsolaton át. Akár 50 kompatibilis hangrendszert is összekapcsolhat, és szinkronizálhatja a zenét és a fényeket.

NFC és Bluetooth® ikon
Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth® kapcsolattal

Az NFC egyérintéses technológiával egyszerűen hozhat létre Bluetooth® kapcsolatot, és azonnal streamelhet is.

LDAC™ ikon
Minőségi Bluetooth®-átvitel LDAC™ technológiával

Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt. 

Az MHC-V42D többeszközös csatlakoztatásának illusztrációja
Több készülékkel összekapcsolása

A Bluetooth® technológia révén egyidejűleg akár három okostelefont is párosítani lehet az MHC-V42D eszközhöz, így minden zenetár számai megszólalhatnak.

A beépített fogantyúknál fogva hordozott MHC-V42D
Vigye el a bulit mindenhová

Az MHC-V42D a beépített hordozófogantyúknak köszönhetően jól szállítható, és buli közben is könnyen mozgatható.

Műszaki adatok és funkciók
Minden házibulija nagyszerű lehet az erőteljes MHC-V42D segítségével. A széles terítésű, nagy távolságra terjedő hang a buli minden sarkába eljuttatja a zenét, így mindenki ugyanolyan nagyszerű hangzást élvezhet. A színes partifények és a hangsugárzó-világítás igazodik a zene üteméhez, ráadásul ön is lehet DJ vízszintes és függőleges kézmozdulatos vezérléssel vagy az okostelefonján keresztül.
  • Távolra terjedő basszus – JET BASS BOOSTER

  • Partifények és hangsugárzófények

  • Kézmozdulatos vezérlés a vidám és egyszerű kezelhetőség érdekében

  • Hangutasításos vezérlés a Fiestable alkalmazással / partifények a Fiestable alkalmazással

  • Beépített DVD-lejátszó HDMI ARC-kimenettel

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről