Ugrás a tartalomra
AUDIORENDSZEREK

Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával

MHC-V41D

Kép a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Jellemzők

Az egész helyiséget betöltő erős hang

Töltse meg a helyiséget ütős partihangokkal. Az MHC-V41D ferde közép- és magassugárzókkal rendelkezik, melyek mélyebb hangszóródást hoznak létre, így mindenkinek ugyanabban a velőt rázó hangélményben lehet része.

A fények bulihangulatot teremtenek 

Fokozza a hangulatot a ritmus ütemére vibráló fényekkel. A zöld és kék partifények, valamint a többszínű hangsugárzófények klubstílusú villódzást hoznak létre.

A karaoke funkciók segítségével dalra fakadhat 

Egyszerűen rendezhet karaoke-versenyeket a barátaival: csak kapcsolja az MHC-V41D-t egy TV-hez, és tegyen be egy karaoke DVD-t. A két mikrofonbemenet a pontozási és hangeffektus-lehetőségekkel kiegészítve igazán élménydús éneklést biztosít Ön és barátai számára. A beépített karaoke vokálszabályzó funkció még a CD-ken található énekhangot is lehalkítja, így az összes kedvenc dalát elénekelheti.

Gitár bemenet

Kísérje gitárszólóval kedvenc számait a gitárbemenet segítségével. Csak dugja be a csatlakozót és nyomja meg a Gitár gombot, és máris megszólal a gitár erőteljes hangja. Játsszon szóló stílusban, vagy csatlakoztasson egy mikrofont, és énekeljen is.

A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint 

Dobja fel a hangulatot a DJ-effektekkel. Négy különböző effekttel alapozhatja meg a buli hangulatát: a flanger mély hangeffektust hoz létre, olyat, mint a sugárhajtómű hangja; a WAH egy szűrő frekvenciáját automatikusan fel-le mozgatja; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot, a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között. A DJ-effektek használhatók a Fiestable alkalmazáson keresztül és mozdulatvezérléssel is, így a lejátszási listáit rendkívül egyszerűen kezelheti.

Kapcsolja be a bulibeállításokat a mozdulatvezérléssel 

Pörgesse fel a bulit egyetlen mozdulattal. A mókás és intuitív kézmozdulatokkal a parti minden mozzanatát vezérelheti, beleértve a DJ-effektusokat, valamint a sampler és karaoke funkciókat. Balra vagy jobbra végzett mozdulattal átugorhat számokat, felfelé vagy lefelé pedig a hangerőt szabályozhatja. A buli testre szabása még sosem volt ilyen szórakoztató.

A Wireless Party Chain segítségével kibővítheti hangrendszerét Bluetooth®-on keresztül

A még erősebb hanghoz csatlakoztasson több otthoni hangrendszert Bluetooth®-on keresztül. Csatlakoztasson legfeljebb 50 kompatibilis otthoni hangrendszert Bluetooth® technológiával, és szinkronizálja a zenét és a fényeket.

Sony | Music Center alkalmazás 

Az Android és iOS rendszerhez készült Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról vezérelheti a zenét és a hangbeállításokat.

Legyen Ön a Partikirály

A Fiestable alkalmazás segítségével egyetlen gombnyomással megoszthatja állapotát és új hangrendszerét a közösségi oldalakon. Majd csavarja fel a hangerőt, és legyen Ön a hivatalos Partikirály!

Fiestable alkalmazás

A Fiestable egy ingyenes alkalmazás iOS és Android rendszerhez, melynek segítségével vezérelheti a fényeket és a színeket, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz.

HDMI-kimenet az egyszerű beállításhoz

A HDMI (ARC) kimenettel egyszerűen összekapcsolhatja a rendszert a tévével. Tévézzen vagy DVD-zzen a normál képernyőjén, miközben a nagyszerű hangot az MHC-V41D hangsugárzókon keresztül hallgatja.

Nézzen filmeket a beépített DVD-lejátszóval

Minden jelenetet élvezni fog az erőteljes hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, melyek a cselekmények középpontjába repítik. Alakítsa át nappaliját egy igazi mozivá, és rendezzen fantasztikus moziestéket.

Football Mode

Érezze magát az arénában, miközben a gyönyörű játékot nézi. Kapcsolja ki a narrációt, hogy jobban hallja a tömeg zaját, mintha csak Ön és a meccs létezne.

A DSEE automatikusan visszaállítja a digitális zene részletgazdagságát

Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. A tömörítés során a zene elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletgazdag hangzást kölcsönöznek kedvenc számainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket, kiváló minőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást eredményezve ezáltal.

Jobb Bluetooth®-hang

Az LDAC™ több adatot továbbít, mint a hagyományos Bluetooth® vezeték nélküli kapcsolat, így kivételes hangminőséget nyújt, mely közelebb van a nagy felbontású hanghoz.

NFC egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatási lehetőséghez

A rövid hatótávolságú kommunikáció (NFC) és a Bluetooth® technológia nem igényel vezetékes kapcsolatot és bonyolult beállításokat. Egyszerűen érintse az NFC-kompatibilis eszközt a fejhallgatóhoz az azonnali, zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenegyűjteménye átvitelét. Nincs NFC? Nem probléma. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris készen áll az átvitelre.

Kompakt kialakítás a maximális hordozhatóság jegyében

Csak vegye fel, és már indulhat is a buli, bárhol is legyen, a kompakt kialakításnak köszönhetően. Akár otthon szeretné jól érezni magát baráti körben, akár valahol máshol szórakozna, a kompakt kialakítás és a fogantyú biztosítja a hordozhatóságot és a kényelmet.

Több eszköz csatlakoztatásával többen irányíthatják a zenét

Az MHC-V41D-hez egyszerre akár három okostelefont is párosíthat Bluetooth® technológiával, így barátai is használhatják. Mindenki lejátszhatja a zenetárában található számokat, így mindenki lehet DJ.

Műszaki adatok
Rendezzen nagyszerű házibulikat minden alkalommal az erőteljes MHC-V41D segítségével. A ferde hangsugárzóegységek az egész helyiségben szétszórják a hangot, így mindenki ugyanazt a nagyszerű hangzást élvezheti, miközben a színes hangsugárzófények a zene ritmusára vibrálnak.
  • Szétszórt hang

  • Parti- és hangsugárzófények

  • Vezérlés kézmozdulatokkal okostelefonon keresztül

  • Beépített DVD-lejátszó HDMI ARC-kimenettel

  • Fogantyú a biztonságos emeléshez és a könnyű szállításhoz

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről