AUDIORENDSZEREK

V02 nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával

MHC-V02
Kép a(z) V02 nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

79 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) V02 nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) V02 nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) V02 nagy teljesítményű hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Még jobb bulik

Érezze kedvenc zeneszámainak ütemét akár messziről is, ezzel a nagy teljesítményű, egyládás hangrendszerrel. Élvezze a zenére pulzáló hangsugárzó-világítást, a lejátszást pedig kezelje okostelefonjáról.

Töltse meg a bulit hanggal!

Teremtsen fesztiválhangzást születésnapokon, különleges alkalmakon és váratlan találkozókon egyaránt. A JET BASS BOOSTER révén nagy távolságból is hallható basszustartomány még erőteljesebb zenei élményt nyújt a buliba járóknak a terem minden pontján.

MHC-V02D irányított magassugárzókkal
Irányított magassugárzók

Töltse ki a szobát nagyszabású fesztiválhangzással az irányított magassugárzók révén, amelyek jobban terítik a hangot.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

A kúpos kialakítású Bass Reflex cső fókuszálja a mély hangzás légáramát, így tisztán hallható és fizikailag érezhető marad, még nagy távolságban is, bárhol is van a tömegben.

Fokozza a hatást hangsugárzó-világítással

Dobja fel a hangulatot a klubokat idéző LED-es hangsugárzó-megvilágítással. A kék fény mintázat szerint pulzál, a zene ütemével összhangban.

MHC-V02 hangsugárzó LED-es hangsugárzófénnyel
Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Közös szórakozás – a bemenethez mikrofont csatlakoztatva együtt énekelhet vendégeivel kedvenc dallamaikra, ha pedig gitárt csatlakoztat, és a rendszert erősítőként használja, rock and roll hangulatot teremthet. Háromféle üzemmódból választhat: a Tiszta tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés torzított gitárhangzást, míg a Basszus basszusgitárhoz használható.

Bulizó használja a Fiestable alkalmazás „Voice Control” funkcióját okostelefonján
Hangutasítások a Fiestable alkalmazással

Váltson zeneszámot, vagy kapcsolja be, és villogtassa a színeket hangutasításokkal. Egyszerűen válassza a hangvezérlést a Fiestable alkalmazásban, és mondja ki az utasítást – akár 39 utasítás közül választhat, köztük a zenelejátszásét, a világításét és a KARAOKE üzemmódét.

Bulizók használják a Fiestable alkalmazás „Party Light” funkcióját okostelefonjukon
„Party Light” a Fiestable alkalmazáson keresztül

Egyszerűen koppintson az okostelefonján a Party Light funkcióra a Fiestable alkalmazásban, és a telefon kijelzőjén tükröződni kezdenek a hangrendszer fényei – a zenével összhangban villog és vált színt.

„Party King” ikon
Legyen Ön a bulik királya

Ossza meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavarja fel a hangerőt, és a legjobb partival legyen Ön a hivatalos bulikirály.

Bulizó használja a Sony | Music Center alkalmazást az okostelefonján
Mindent a táncparkettről irányíthat

A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatja a zenét és a fények beállításait. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheti a fények színét, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz. 

Google Play logó
Sony | Music Center Android rendszerhez
App Store logó
Sony | Music Center iOS rendszerhez
Fiestable Android rendszerre
Fiestable iOS rendszerhez
Állványra szerelt MHC-V02
Állványhoz rögzíthető

Gyári rögzítőfuratának köszönhetően az MHC-V02 háromlábú hangsugárzóállványra is helyezhető, ha a magasabb pozíció indokolt, így a hang még hatékonyabban sugározható még több embernek – akár ülnek, akár állnak.

Dobja fel a partit plusz hangsugárzókkal

Még erőteljesebb hangzást élvezhet, ha több kompatibilis otthoni hangrendszert összeköt Bluetooth®-kapcsolaton át. Akár 50 kompatibilis hangrendszert is összekapcsolhat, és szinkronizálhatja a zenét és a fényeket.

LDAC™ ikon
Minőségi Bluetooth®-átvitel LDAC™ technológiával

Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt. 

Több csatlakoztatott eszköz illusztrációja
Több készülékkel összekapcsolása

A Bluetooth® technológia révén egyidejűleg akár három okostelefont is párosítani lehet az MHC-V02 eszközhöz, így minden zenetár számai megszólalhatnak.

A beépített fogantyúknál fogva hordozott MHC-V02
Vigye el a bulit mindenhová

Az MHC-V02 a beépített hordozófogantyúknak köszönhetően jól szállítható, és buli közben is könnyen mozgatható.

Műszaki adatok és funkciók

Tegye még jobbá a bulikat ezzel az egydobozos hangrendszerrel. Érezze kedvenc zeneszámai ütemét messziről is. Élvezze az ütemre pulzáló hangsugárzó-világítást, és vezérelje a lejátszást az okostelefonjáról.
  • Távolra terjedő basszus – JET BASS BOOSTER

  • Hangsugárzó-megvilágítás

  • Hangutasításos vezérlés a Fiestable alkalmazással / partifények a Fiestable alkalmazással

  • Fogantyú a biztonságos emeléshez és a könnyű szállításhoz

  • Állványhoz rögzíthető

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről