HIFIRENDSZEREK

V02 High Power Audio rendszer BLUETOOTH® technológiával

MHC-V02
Kép a(z) V02 High Power Audio rendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

81 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) V02 High Power Audio rendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) V02 High Power Audio rendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) V02 High Power Audio rendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Még jobb bulik

Érezd kedvenc zeneszámaidnak ütemét akár messziről is, ezzel a nagy teljesítményű, egy dobozos hangrendszerrel. Élvezd a zenére pulzáló hangsugárzó-világítást, a lejátszást pedig kezeld okostelefonodról.

Töltsd meg a bulit hanggal!

Teremts fesztiválhangzást születésnapokon, különleges alkalmakon és váratlan találkozókon egyaránt. A JET BASS BOOSTER révén nagy távolságból is hallható basszustartomány még erőteljesebb zenei élményt nyújt a buliba járóknak a terem minden pontján.

MHC-V02D irányított magassugárzókkal
Irányított magassugárzók

Töltsd ki a szobát nagyszabású fesztiválhangzással az irányított magassugárzók révén, amelyek jobban terítik a hangot.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

A kúpos kialakítású Bass Reflex cső fókuszálja a mély hangzás légáramát, így tisztán hallható és fizikailag érezhető marad, még nagy távolságban is, bárhol is vagy a tömegben.

Fokozd a hatást hangsugárzó-világítással

Dobd fel a hangulatot a klubokat idéző LED-es hangsugárzó-megvilágítással. A kék fény mintázat szerint pulzál, a zene ütemével összhangban.

MHC-V02 hangsugárzó LED-es hangsugárzófénnyel
Engedd szabadjára a benned lakozó popsztárt

Közös szórakozás – a bemenethez mikrofont csatlakoztatva együtt énekelhetsz vendégeiddel kedvenc dallamaidra, ha pedig gitárt csatlakoztatsz, és a rendszert erősítőként használod, rock and roll hangulatot teremthetsz. Háromféle üzemmódból választhatsz: a Tiszta: tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés: torzított gitárhangzást, míg a Basszus: basszusgitárhoz használható.

Bulizó használja a Fiestable alkalmazás „Voice Control” funkcióját okostelefonján
Hangutasítások a Fiestable alkalmazással

Válts zeneszámot, vagy kapcsold be, és villogtasd a színeket hangutasításokkal. Egyszerűen válaszd a hangvezérlést a Fiestable alkalmazásban, és mondd ki az utasítást – akár 39 utasítás közül választhatsz, köztük a zenelejátszásét, a világításét és a KARAOKE üzemmódét.

Bulizók használják a Fiestable alkalmazás „Party Light” funkcióját okostelefonjukon
„Party Light” a Fiestable alkalmazáson keresztül

Egyszerűen koppints az okostelefonodon a Party Light funkcióra a Fiestable alkalmazásban, és a telefon kijelzőjén tükröződni kezdenek a hangrendszer fényei – a zenével összhangban villog és vált színt.

„Party King” ikon
Legyél te a bulik királya

Oszd meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavard fel a hangerőt, és a legjobb partival legyél te a hivatalos bulikirály.

Bulizó használja a Sony | Music Center alkalmazást az okostelefonján
Mindent a táncparkettről irányíthatsz

A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatod a zene- és a hangbeállításokat. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheted a fények színét, valamint aktiválhatod a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz.

Google Play logó
Sony | Music Center Android rendszerhez
App Store logó
Sony | Music Center iOS rendszerhez
Fiestable Android rendszerre
Fiestable iOS rendszerhez
Állványra szerelt MHC-V02
Állványhoz rögzíthető

Gyári rögzítőfuratának köszönhetően az MHC-V02 háromlábú hangsugárzóállványra is helyezhető, ha a magasabb pozíció indokolt, így a hang még hatékonyabban sugározható még több embernek – akár ülnek, akár állnak.

Dobd fel a partit plusz hangsugárzókkal

Még erőteljesebb hangzást élvezhetsz, ha több kompatibilis otthoni hangrendszert összekötsz Bluetooth®-kapcsolaton át. Akár 50 kompatibilis hangrendszert is összekapcsolhatsz, és szinkronizálhatod a zenét és a fényeket.

LDAC™ ikon
Minőségi Bluetooth®-átvitel LDAC™ technológiával

Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt. 

Több csatlakoztatott eszköz illusztrációja
Több készülékkel összekapcsolása

A Bluetooth® technológia révén egyidejűleg akár három okostelefont is párosítani lehet az MHC-V02 eszközhöz, így minden zenetár számai megszólalhatnak.

A beépített fogantyúknál fogva hordozott MHC-V02
Vidd el a bulit mindenhová

Az MHC-V02 a beépített hordozófogantyúknak köszönhetően jól szállítható, és buli közben is könnyen mozgatható.

Műszaki adatok és funkciók

Tedd még jobbá a bulikat ezzel az egydobozos hangrendszerrel. Érezd kedvenc zeneszámaid ütemét messziről is. Élvezd az ütemre pulzáló hangsugárzó-világítást, és vezéreld a lejátszást az okostelefonodról.
  • Távolra terjedő basszus – JET BASS BOOSTER

  • Hangsugárzó-megvilágítás

  • Hangutasításos vezérlés a Fiestable alkalmazással / partifények a Fiestable alkalmazással

  • Fogantyú a biztonságos emeléshez és a könnyű szállításhoz

  • Állványhoz rögzíthető

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye