Ugrás a tartalomra
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer DVD-lejátszóval termékről

Jellemzők

A hangsugárzó-fények buli hangulatot teremtenek

Fokozza a hangulatot a többszínű hangsugárzófényekkel. A fényeket vezérelheti a Fiestable alkalmazással vagy a rendszeren is, és figyelheti, amint azok szinkronban lüktetnek a ritmussal.

Énekeljen a karaoke funkciókkal

Egyszerűen rendezhet karaoke-versenyeket a barátaival: csak kapcsolja az MHC-M60D-t egy TV-hez, és tegyen be egy karaoke DVD-t. A két mikrofonbemenet a pontozási és hangeffektus-lehetőségekkel kiegészítve igazán élménydús éneklést biztosít Ön és barátai számára. A beépített karaoke vokálszabályzó funkció még a CD-ken található énekhangot is lehalkítja, így az összes kedvenc dalát elénekelheti.

Gitározzon a gitárbemenet segítségével

Kísérje gitárszólóval kedvenc számait a gitárbemenet segítségével. Csak dugja be a csatlakozót és nyomja meg a Gitár gombot, és máris megszólal a gitár erőteljes hangja. Játsszon szóló stílusban, vagy csatlakoztasson egy mikrofont, és énekeljen is.

A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint 

Dobja fel a hangulatot a DJ-effektekkel. Négy különböző effektek alapozhatja meg a buli hangulatát: A flanger-effekt mély, robajszerű hangzást ad; a WAH eltorzítja a hangot; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot; a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között. A DJ-effektek használhatók a Fiestable alkalmazáson keresztül és mozdulatvezérléssel, így a buli lejátszási listáinak kreatív lejátszása soha nem volt ilyen egyszerű.

A Wireless Party Chain segítségével kibővítheti hangrendszerét Bluetooth®-on keresztül

A még erősebb hanghoz csatlakoztasson több otthoni hangrendszert Bluetooth®-on keresztül. Csatlakoztasson legfeljebb 50 kompatibilis otthoni hangrendszert Bluetooth® technológiával, és szinkronizálja a zenét és a fényeket.

Legyen Ön a Partikirály

A Fiestable alkalmazás segítségével egyetlen gombnyomással megoszthatja állapotát és új hangrendszerét a közösségi oldalakon. Majd csavarja fel a hangerőt, és legyen Ön a hivatalos Partikirály!

Hangolja össze zeneszámait a Sony | Music Center segítségével

Az Android és iOS rendszerhez készült Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról vezérelheti a zenét és a hangbeállításokat.

Fiestable alkalmazás

A Fiestable egy ingyenes alkalmazás iOS és Android rendszerhez, melynek segítségével vezérelheti a fényeket és a színeket, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz.

Nézzen filmeket a beépített DVD-lejátszóval

Minden jelenetet élvezni fog az erőteljes hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, melyek a cselekmények középpontjába repítik. Alakítsa át nappaliját egy igazi mozivá, és rendezzen fantasztikus moziestéket.

HDMI-kimenet az egyszerű beállításhoz

A HDMI (ARC) kimenettel egyszerűen összekapcsolhatja a rendszert a tévével. Tévézzen vagy DVD-zzen a normál képernyőjén, miközben a nagyszerű hangot az MHC-M60D hangsugárzókon keresztül hallgatja.

A mozi S-Force Front Surround életre kelti a filmeket 

Adja át magát a hangélménynek, amellyel az események középpontjában érezheti magát. Az S-Force Front Surround mindössze a bal és jobb hangcsatorna használatával a megfelelő hangerő, késleltetés és hullámspektrum létrehozásához azt a módszert utánozza, ahogy az emberi agy a hangokat összekapcsolja. A háromdimenziós hangterek természetes életre keltésével gazdag, élethű hangzásban lesz része szélesebb hangtérben.  

Football Mode

Érezze magát az arénában, miközben a gyönyörű játékot nézi. Kapcsolja ki a narrációt, hogy jobban hallja a tömeg zaját, mintha csak Ön és a meccs létezne.

A DSEE automatikusan visszaállítja a digitális zene részletgazdagságát

Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. A tömörítés során a zene elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletgazdag hangzást kölcsönöznek kedvenc számainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket, kiváló minőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást eredményezve ezáltal.

Élvezze az LDAC kodekkel megvalósított kiváló minőségű Bluetooth®-os átvitelt

Az LDAC körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt.

Több eszköz csatlakoztatásával többen irányíthatják a zenét

Az MHC-M60D-hez egyszerre akár három okostelefont is párosíthat Bluetooth® technológiával, így barátai is használhatják. Mindenki lejátszhatja a zenetárában található számokat, így még nagyobb lesz a zeneválaszték.

Műszaki adatok
Legyen a háza az év buliközpontja az MHC-M60D-vel. Teremtsen klubhangulatot a többszínű hangsugárzófényekkel, melyek a zene ütemére villognak, és streameljen kiváló minőségű hangot okostelefonjáról a hangsugárzókra az LDAC™ segítségével.
  • Dobja fel a hangulatot a hangsugárzó fényeivel

  • A karaokebemenet és a gitárbemenet révén gitározhat és énekelhet is

  • Vezérelje a DJ-effektusokat a Fiestable alkalmazással

  • Beépített DVD-lejátszó HDMI-kimenettel

  • Futball mód

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről