AUDIORENDSZEREK

Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával

MHC-GT5D

Kép a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

299 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Nagy teljesítményű otthoni hangrendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Indulhat az erőteljes hangzás

Élvezze a Sound Pressure Horn technológia nyújtotta, lenyűgözően tiszta mély hangokat és a masszív 2400 W-os teljesítményt. Testes és masszív hangzás minden filmjelenet és basszusütem esetén. A beállítási lehetőségek széles választéka által egyszerűen csaphat egy filmnézős estéből egy nagy partit.

  • Sound Pressure Horn
  • Háromutas hangsugárzó-rendszer
Intelligens, nagy teljesítmény

Intelligens, nagy teljesítmény

Energiahatékony Sound Pressure Horn technológiánk kisebb kimenő teljesítmény mellett generál nagyobb akusztikus nyomást – így nemcsak a hangzás remek, hanem a környezetet sem károsítja.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer DSEE funkcióval

Halljon többet minden zeneszámban

Digitális hangzásjavító eszköz (DSEE)

A DSEE javítja a tömörített digitális zenefájlok (MP3, ACC, ATRAC és WMA) minőségét. Helyreállítja a tömörítéskor elveszett magas és mély hangokat, a CD-minőséget jobban megközelítő gazdagabb hangzást eredményezve.

MEGA BASS funkció

Egyszerűen csak izzítsa be a MEGA BASS funkciót, hogy a basszushangzást és kedvenc akciójeleneteit a következő szintre emelje.

Erősítse fel a basszust otthoni sztereó rendszerén a MEGA BASS funkcióval

Kapja fel és helyezze el a bulinak megfelelően

Egyszerű fogantyúk és hangterjesztő felépítés

Az MHC-GT5D mélynyomója kényelmes kerekekkel és húzáshoz megfelelő markolattal rendelkezik az egyszerű mozgatásért – ezért tökéletes bulikészülék. A különálló hangsugárzópaneles részek a nagy területen is egyenletes hangeloszlás érdekében könnyen csatlakoztathatóak a fogantyúhoz 10 fokos szögben, vagy állványra helyezhetők, ami még változatosabb elhelyezést tesz lehetővé.

Lüktető zene, élénk színek

Eredeti bulihangulatot teremthet a táncparketten az élénk színű, világos kijelzővel, mely a LED-es mélynyomóhoz tartozik. A hangsugárzó színes fényeket vetít a padlóra, a plafonra vagy a falra. Pöttyös vagy vonalas minták között lehet választani, melyek a zene ütemének megfelelően jelennek meg, így a klubokat idéző vibrálást kölcsönözhet a tánctérnek.

Kapcsolódjon

Az MHC-GT5D rendszerrel bizonyos okostelefonokról is lejátszhatja kedvenc dalait és lejátszási listáit. Egyszerűen csak használja az NFC egyérintéses rendszert a Bluetooth®-kapcsolat létrehozásához, és máris megkezdheti tartalmai átvitelét.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer NFC és Bluetooth®-kapcsolattal
Vezérelje otthoni sztereó rendszerét a Fiestable alkalmazással

Tartsa kézben a bulit

Töltse le a Fiestable alkalmazást, és vezérelje a hangsugárzók fényeit, a DJ effekteket, élvezze a hanglejátszást vagy egyszerűen csak ugorjon a következő számra vagy tegye be a sorba – mindezt egyszerűen az okostelefonjáról.

Tekerje fel a hangerőt

A parti funkcióknak köszönhetően pillanatok alatt bulihangulatot teremthet a tánctéren. A DJ effektek széles választékával – a hangok a hangsugárzók között történő különböző pásztázási opció, az ének különválasztása, a flanger és WAH hanghatások, illetve mintavételezési és szkreccselési effektek – kiélheti kreativitását. A Party Chain technológiának köszönhetően néhány hangkábellel több hangrendszert is összeköthet és szinkronizálhat a még ütősebb hangzás érdekében.

Otthoni sztereó rendszer DVD-lejátszóval és karaoke funkciókkal

Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Tartson fantasztikus karaoke versenyeket, ebben segítségére lesz a két mikrofon kimenet és egy sor funkció is, mint például a Karaoke-PON mód, ami lehalkítja a CD énekhangját, így Ön dalra fakadhat.

Állítsa be a mozihangzásért

Csatlakoztassa a rendszert a televíziójához az optikai bemeneten keresztül, és adja vissza a filmek és tévéműsorok hangjának erejét. A hangprojektor falra szerelhető, vagy a televízió alatt is könnyedén elhelyezhető, míg a kompakt mélynyomó tökéletesen illik a kisebb helyiségekbe.

Virtuális surround hangzás

Helyezze el a hangsugárzókat külön, vagy hozzon létre egyetlen hosszú hangsugárzópanelt, mely megfelel otthoni házimozi beállításának. A virtuális surround üzemmóddal lenyűgöző, 360 fokos térhangzásban lesz része.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer virtuális surround hangzással
Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer Football üzemmóddal

Helyezze magát a pálya szélére

Felerősítheti a sportesemények természetes környezeti zaját a Football mód segítségével. Még a kommentátort is kikapcsolhatja, hogy úgy érezze, része a tömegnek.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer ClearAudio+ funkcióval

Minden szó hallható

Aktiválja a Clear Dialogue üzemmódot az egyes jelenetek hangtisztaságának javításához – ideális filmek és tévéműsorok alacsony hangerőn történő nézéséhez vagy házi videofelvételek lejátszásához.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer beépített DVD-lejátszóval

Vegye elő filmgyűjteményét

A beépített DVD-lejátszóval könnyen megnézheti összes kedvenc filmjét. Csatlakoztassa a rendszert a televízióhoz, és töltse meg élettel összes kedvenc jelenetét.

Vezérelje otthoni sztereó rendszerét a SongPal alkalmazással

Intelligens távvezérlés a SongPal 3.0 alkalmazással

A zene világa a tenyerében

A SongPal 3.0 alkalmazás egyszerű és intuitív vezérlésű zenehallgatást tesz lehetővé. Csak telepítse mobiltelefonjára, és egyetlen alkalmazással vezérelheti a zenelejátszást, kezelheti a készülékbeállításokat, és további funkciókat is használhat.

Csatlakoztatás, lejátszás, átvitel

Kettős USB-port és egy porvédett CD-meghajtó

Számítógép nélkül is könnyedén másolhat zeneszámokat CD-ről USB-re, vagy egyik USB-ről egy másikra. Lejátszhatja kedvenc MP3-fájljait, újra felfedezheti régi CD-it, vagy lejátszási listákat hozhat létre bulikhoz.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer kettős USB-porttal és CD-meghajtóval
Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer két audiobemenettel

Két audiobemenet

Mindegy, hogy filmet néz vagy játszik, ha az MHC-GT5D-t összeköti a televízióval, játékkonzollal vagy egyéb eszközzel, a rendszer az összes hangtartalmat felturbózza.

Vezeték nélküli otthoni sztereó rendszer FM rádióval

FM rádió

Hangolódjon rá kedvenc műsoraira vagy élő DJ szettekre az FM rádió segítségével.

Műszaki adatok és funkciók
Élvezze a Sound Pressure Horn technológia nyújtotta, lenyűgözően tiszta mély hangokat és a masszív 2400 W-os teljesítményt. Testes és masszív hangzás minden filmjelenet és basszusütem esetén. A beállítási lehetőségek széles választéka által egyszerűen csaphat egy filmnézős estéből egy nagy partit.
  • Intenzívebb basszust biztosító, új Sound Pressure Horn technológia 

  • A DSEE felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • SongPal: Töltse le adatfolyamként és vezérelje a lejátszást közvetlenül okostelefonjáról

  • A LED-es megvilágítású kijelző és a DJ-effektek buli hangulatot teremtenek

Hangsugárzó mérete
Középsugárzó egység mérete (9 cm x 4 kúpos típus), Magassugárzó egység mérete (5 cm x 2 kúpos típus), Mélynyomó egység mérete (35 cm x 1 kúpos típus)
Kimenő teljesítmény
2400 W
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Analóg audiokimenet (1), Analóg hangbemenet (1), Digitális audiobemenet (1), Első hangsugárzó kimenet (1), Kompozit videokimenet (1), Mikrofonbemenet (2), USB-port (2)
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye