AUDIORENDSZEREK

Hifirendszer NFC és BLUETOOTH® technológiával

MHC-ECL77BT

Kép a(z) Hifirendszer NFC és BLUETOOTH® technológiával termékről

79 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Hifirendszer NFC és BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Hifirendszer NFC és BLUETOOTH® technológiával termékről

Jellemzők

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* a készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nincs NFC? Nem gond! A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. *Kompatibilis eszközök megtekintése

Kompatibilis eszközök

Egyesítse zenéit a SongPal alkalmazással

Az okostelefonra vagy tabletre letölthető SongPal alkalmazással egyszerűen kezelheti zenei gyűjteményét. Bluetooth® vagy Wi-Fi® kapcsolaton keresztül egyszerűen és zökkenőmentesen férhet hozzá a számítógépén, szerveren vagy online zenei szolgáltatóknál tárolt kedvenc zenéihez. Az alkalmazás segítségével testre szabhatja a hangbeállításokat, így remek, kiegyensúlyozott hangélményben lehet része.

A MEGA BASS funkció még erőteljesebbé teszi a basszusokat

A MEGA BASS gombot megnyomva jelentős alacsony frekvenciás teljesítményt adhat hozzá a hangzáshoz. A funkció a basszusok megerősítésével még erőteljesebb hangzást biztosít. Egyszerűen nyomja meg a gombot az üzemmód aktiválásához, és élvezze az elsöprő erejű, átütő basszushangzást.

Beépített CD-lejátszó CD-gyűjteménye lejátszásához

Játssza le klasszikus albumait vagy válogatáslemezeit a beépített CD-lejátszón. Ez a hifirendszer a CD, CD-R és a CD-RW lemezeket egyaránt képes lejátszani, így minden tartalmat zavartalanul élvezhet – a stúdiófelvételektől a válogatáslemezekig és a letöltött zenefájlokig.

Csatlakoztassa, játssza le és rögzítse USB REC funkcióval

Lejátszhat USB-n tárolt zeneszámokat, és azokat CD-lemezre vagy egy másik USB-eszközre rögzítheti. Csak csatlakoztassa a készülékét a PLAY/REC portra, és már kezdheti is az átvitelt. Ha közvetlenül USB-re készíti a felvételt, lehetősége van az átviteli sebességet az alapértelmezett 128 kb/s értékről 256 kb/s sebességre növelni a még jobb hangminőség érdekében.  

Hangbemenetek a hangrendszer kiterjesztéséhez

Használja ki az otthoni hangrendszere kínálta fantasztikus lehetőségeket. Az audiobemenet lehetővé teszi egy tv, játékkonzol vagy további rendszer csatlakoztatását a nagyobb teljesítmény érdekében, függetlenül attól, hogy Ön épp mit hallgat vagy néz.

Hallgassa kedvenc csatornáit az FM-rádióval

Szeretné hallani kedvenc DJ-it? Az FM rádió állomáskeresőjével gyorsan megtalálhatja, amire épp vágyik.

Műszaki adatok
Dobja fel a hangulatot a 470 W RMS teljesítményű hifi-rendszerrel Egyetlen érintéssel streamelheti kedvenc számait az NFC és Bluetooth® segítségével és irányíthatja a lejátszási listát okostelefonjáról a SongPal alkalmazással. A 16 cm-es tölcsérrel rendelkező mélynyomó gazdag, mély hangzást eredményez, és miközben zenéjét extra basszussal láthatja el a MEGA BASS funkció.
  • Élvezze a szobát megtöltő hangzást a 470W RMS teljes kimeneti teljesítménynek köszönhetően

  • Továbbítsa zenéjét vezeték nélkül az egyérintéses NFC és Bluetooth® funkciókkal

  • Extra mélysugárzási erő a 16 cm-es mélysugárzóval és MEGA BASS funkcióval

  • SongPal: Töltse le adatfolyamként és vezérelje a lejátszást közvetlenül okostelefonjáról

  • Hallgassa kedvenc számait USB-lejátszással

Hangsugárzó mérete
Magassugárzó-egység mérete:(1,5 hüvelyk/4 cm), Mélysugárzó-egység mérete:(6,5 hüvelyk/16 cm)
Kimenő teljesítmény
470 W
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről