GTK-XB72 

Még jobb táncolós bulik

Tegye emlékezetessé a bulit a GTK-XB72 hangrendszerrel, Ez a modell a mély, ütős basszust élénk LED-világítással ötvözi – azt fogja érezni, mintha egy zenei fesztiválon lenne.

AUDIORENDSZEREK

XB72 EXTRA BASS nagy teljesítményű hangrendszer

GTK-XB72
Kép a(z) XB72 EXTRA BASS nagy teljesítményű hangrendszer termékről

89 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
EXTRA BASS™ logó
A MEGA BASS™ erővel tölt meg minden egyes mély hangot

Az EXTRA BASS gombot megnyomva erőteljessé teheti a zene basszustartományát. A funkció az alsó hangok erősítésével mély, ütős basszust teremt. Elég megnyomnia a gombot a mód aktiválásához, és máris megszólal a zengő basszus.

A GTK-XB72 illusztrációja függőleges és vízszintes helyzetben
Függőleges és vízszintes beállítás

A rugalmas, kétutas beállítás nagyszerű hangzást biztosít, bárhol helyezi is el a rendszert. Helyezze el vízszintesen a klasszikus hordozható magnó élményért, vagy állíthatja függőlegesre is, ha kevés a hely. Egy beépített érzékelő optimalizálja a sztereó hangzás létrehozásának folyamatát, bármilyen beállítás mellett is döntsön.

A LIVE SOUND működésének diagramja
Mintha jelen lenne

Hallgassa a zenét teljesen új módon – egyszerűen nyomja meg a LIVE SOUND gombot, mire az átgondolt tájolású hangsugárzók és a DSP technológia nagyobb térben teríti szét a zenét. Az egyedi, térhatású hangélmény életre kelti a bulit, és bárhol fesztiválhangulatot teremt.

Tetszetős partifények

A GTK-XB72 beépített, több színű LED-es fénycsíkot kapott az elülső, oldalsó és felső részén, pulzáló hangsugárzó-világítást a fő egység belsejében, valamint villódzó stroboszkópot a fokozott hatás érdekében. Tökéletes megoldás a klubszerű hangulathoz.

Közelkép a GTK-XB72 fénycsíkról
Fénycsík
Közelkép a GTK-XB72 hangsugárzó-világításról
Hangsugárzó-megvilágítás
Közkép a GTK-XB72 stroboszkópról
Stroboszkóp
Sony | Music Center alkalmazás logója
Egyedi beállításokat adhat meg a Sony | Music Center alkalmazással

Vegye kezébe az irányítást a Sony | Music Center alkalmazás segítségével. Csak töltse le okostelefonjára, és vezeték nélkül vezérelheti a zenelejátszást. Módosíthatja a hangbeállításokat, kiválaszthatja kedvenc lejátszási listáit telefonjáról vagy USB-ről is, és anélkül választhatja ki a következő számot, hogy a hangrendszerhez lenne kötve.

Fokozott élmény a Fiestable alkalmazással

A Fiestable alkalmazással vezérelheti a világítás színét, és aktiválhatja a DJ és a karaoke módot az okostelefonjáról. Koppintson a „Party Light” ikonra a Fiestable alkalmazásban, és a telefonja kijelzője mutatja a hangrendszer – a zenével összhangban villogó és változó – fényeffektusait. Korlátlan számú okostelefon csatlakoztatható, így igazán egyedi közösségi élményt teremthet. 

Bulizók használják a Fiestable alkalmazás „Party Light” funkcióját okostelefonjukon
„Get it on Google” logó
Sony | Music Center Android rendszerhez
„Download on the App Store” logó
Sony | Music Center iOS rendszerhez
Fiestable Android rendszerre
Fiestable iOS rendszerhez
Bővítse ki hangrendszerét 

További erőt kölcsönözhet a hangrendszernek a vezeték nélküli Party Chain megoldással a Bluetooth® technológia segítségével. Vezeték nélkül csatlakoztathat több hangsugárzót Bluetooth® technológiával a nagyobb hangteljesítmény érdekében. Az egyik eszközt „Party Host” házigazdaként aktiválva szinkronizálhatja a zenét és a fényeket, így mindenki ugyanarra az ütemre táncolhat.

NFC és Bluetooth® emblémák
Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth® kapcsolattal

Érintse NFC-kompatibilis eszközét a hangrendszerhez a gyors és zökkenőmentes kapcsolódáshoz, és kezdheti is továbbítani zenegyűjteményét. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth-kapcsolaton át, és indulhat a parti.

USB ikon
USB port a csatlakoztatáshoz, a lejátszáshoz és a töltéshez

Csatlakoztasson USB Memory Stick memóriát, okostelefont vagy tabletet, és lejátszhatja digitális fájljait. Képes kezelni az MP3 és a WMA formátumot, így a parti nem áll le – egyúttal az eszközt is töltheti.

Műszaki adatok és funkciók

Tegye még jobbá a táncpartikat ezzel az egydobozos hangrendszerrel. Az EXTRA BASS és a LIVE SOUND funkció élénk LED-fényekkel – fénycsíkkal, hangsugárzó-világítással, villogó stroboszkóppal – történő ötvözése a nagyszabású zenei eseményeket idézi. A Bluetooth® technológiát használó, vezeték nélküli Party Chain funkció segítségével további hangsugárzókat is hozzáadhat a még nagyobb hangerő érdekében.
  • EXTRA BASS™ hangok a mély, ütős hangzásért

  • Függőleges és vízszintes beállítás

  • Dobja fel a bulit a fénycsíkkal, hangsugárzó-világítással és villogó stroboszkóppal

  • Streamelés és vezérlés közvetlenül okostelefonról a Sony | Music Center alkalmazással

  • További hangsugárzókat csatlakoztathat a vezeték nélküli Party Chain megoldással a Bluetooth® technológia segítségével

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről