Képek a(z) XB72 EXTRA BASS nagy teljesítményű hangrendszer termékről
Képek a(z) XB72 EXTRA BASS nagy teljesítményű hangrendszer termékről
Képek a(z) XB72 EXTRA BASS nagy teljesítményű hangrendszer termékről
Képek a(z) XB72 EXTRA BASS nagy teljesítményű hangrendszer termékről
Képek a(z) XB72 EXTRA BASS nagy teljesítményű hangrendszer termékről
Képek a(z) XB72 EXTRA BASS nagy teljesítményű hangrendszer termékről
Képek a(z) XB72 EXTRA BASS nagy teljesítményű hangrendszer termékről
Képek a(z) XB72 EXTRA BASS nagy teljesítményű hangrendszer termékről

Jellemzők

A MEGA BASS™ erővel tölt meg minden egyes mély hangot

Az EXTRA BASS gombot megnyomva jelentős alacsony frekvenciás teljesítményt adhat hozzá a hangzáshoz. Ez a funkció a mély hangok megerősítésével mély, átütő basszust biztosít. Egyszerűen nyomja meg a gombot az üzemmód aktiválásához, és élvezze az elsöprő erejű, átütő basszushangzást.

Függőleges és vízszintes beállítás

A rugalmas, kétutas beállítás nagyszerű hangzást biztosít, bárhol helyezi is el a rendszert. Helyezze el vízszintesen a klasszikus hordozható magnó élményért, vagy állíthatja függőlegesre is, ha kevés a hely. Egy beépített érzékelő optimalizálja a sztereó hangzás létrehozásának folyamatát, bármilyen beállítás mellett is döntsön.

Mintha jelen lenne

Hallgassa a zenét teljesen új módon – egyszerűen nyomja meg a LIVE SOUND gombot, mire az átgondolt tájolású hangsugárzók és a DSP technológia nagyobb térben teríti szét a zenét. Az egyedi, térhatású hangélmény életre kelti a bulit, és bárhol fesztiválhangulatot teremt.

Dobja fel a hangulatot hangsugárzó-világítással és bulifényekkel a Fiestable alkalmazáson keresztül

A GTK-XB72 beépített, sokszínű LED fénycsíkot kapott a hangsugárzó elülső, oldalsó és felső részén, valamint egy villogó stroboszkópot a hatás fokozásáért. Egyszerűen koppintson az okostelefonján a Party Light funkcióra a Fiestable alkalmazásban, és a telefon kijelzőjén tükröződni kezdenek a hangrendszer fényei – a zenével összhangban villog és vált színt. Korlátlan számú okostelefon csatlakozhat, ami egészen egyedi közös élményt varázsolhat. 

Egyedi beállításokat adhat meg a Sony | Music Center alkalmazással

Vegye kezébe az irányítást a Sony | Music Center alkalmazás segítségével. Csak töltse le okostelefonjára, és vezeték nélkül vezérelheti a zenelejátszást. Módosíthatja a hangbeállításokat, kiválaszthatja kedvenc lejátszási listáit telefonjáról vagy USB-ről is, és anélkül választhatja ki a következő számot, hogy a hangrendszerhez lenne kötve.

Szórakoztatóan és egyszerűen vezérelhető a Fiestable alkalmazáson keresztül

A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatja a zenét és a fények beállításait. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheti a fények színét, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz. 

A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint

Dobja fel a hangulatot DJ-effektekkel: a flanger jól felismerhető hangeffektust hoz létre, a sugárhajtómű hangjához hasonlót; a WAH egy szűrő frekvenciáját automatikusan fel-le mozgatja; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot, a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között. Használhat mintavételezési és szkreccselési effektusokat is az egyedi hangzásért.

Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth® kapcsolattal

Az NFC (Near Field Communication) és a Bluetooth technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis eszközét a hangrendszerhez a gyors és zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenei gyűjteménye átvitelét. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth-kapcsolaton keresztül, és kezdődhet a parti.

USB port a csatlakoztatáshoz, a lejátszáshoz és a töltéshez

Az USB-portba csatlakoztathat USB-memóriakártyát, okostelefont, tabletet vagy laptopot, így bármelyik digitális fájlját lejátszhatja. Kompatibilis az MP3 és a WMA formátummal, így biztosan folyamatos lehet a buli a kedvenc lejátszási listáival – egyúttal töltheti is az eszközt.

Bővítheti hangrendszerét a vezeték nélküli Party Chain megoldással a Bluetooth® technológia segítségével

További erőt kölcsönözhet a hangrendszernek a Wireless Party Chain megoldással a Bluetooth® technológia segítségével. Vezeték nélkül csatlakoztathat több hangsugárzót Bluetooth® technológiával a nagyobb hangteljesítmény érdekében. Az egyik eszközt „Party Host” házigazdaként aktiválva szinkronizálhatja a zenét és a fényeket, így mindenki ugyanarra az ütemre táncolhat.

Vezeték nélkül csatlakoztathat másik hangsugárzót sztereó lejátszáshoz

A hangsugárzó-hozzáadási funkcióval vezeték nélkül csatlakoztathat két GTK-XB72 eszközt Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Ezután választhat a – mindkét hangsugárzón ugyanazt a hangot megszólaltató – kettőzött mód, valamint a – sztereó hangzás kedvéért a bal csatornát az egyik, a jobb csatornát a másik hangsugárzón lejátszó – sztereó mód között.

Több készülék összekapcsolása

Egyszerre akár három okoseszközt is lehet párosítani hozzá Bluetooth technológiával, így barátai is használhatják. Lejátszhatja a zenetárában található összes zeneszámot, így még nagyobb a választék.

Beépített mikrofon a kéz nélküli hívásokért

Ha egy hívás fogadása miatt meg kell szakítania a bulit, a telefonja helyett használja a hangrendszert. Beépített mikrofonjának köszönhetően az okostelefonra érkező hívásokat egyenesen a hangsugárzóra irányíthatja át Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Így anélkül indíthat és fogadhat hívásokat, hogy megszakítaná a kapcsolatot a telefon és a hangrendszer között.

A beszédhangos vezetés funkció tájékoztatást nyújt

A beszédhangos vezetés hasznos funkció, amely időben tájékoztat a legfontosabb funkciókról: amikor például az okostelefonját párosítja a hangrendszerhez, megszólal a „Bluetooth pairing” (Bluetooth-párosítás), majd a „Bluetooth connected” (Bluetooth csatlakoztatva) üzenet a kapcsolat létrejöttekor. 

Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Énekelje el kedvenc számait. Mikrofonbemenetének köszönhetően a GTK-XB72 tökéletes társ a karaokebulikon.

Audiobemenet

Az audiobemenet lehetővé teszi Bluetooth® nélküli, hordozható MP3-lejátszók csatlakoztatását is.

Egyszerű hordozhatóságot biztosító, beépített fogantyúk

Vegye fel, és bárhol indulhat a buli. Akár otthon szeretné jól érezni magát baráti körben, akár máshol szórakozna, a doboz alakú, kompakt GTK-XB72 mindkét végén beépített fogantyú található, így kényelmesen hordozható.

Műszaki adatok
Tegye még jobbá a táncpartikat ezzel az egydobozos hangrendszerrel. Az EXTRA BASS és a LIVE SOUND funkció élénk LED-fényekkel – fénycsíkkal, hangsugárzó-világítással, villogó stroboszkóppal – történő ötvözése a nagyszabású zenei eseményeket idézi. A Bluetooth® technológiát használó, vezeték nélküli Party Chain funkció segítségével további hangsugárzókat is hozzáadhat a még nagyobb hangerő érdekében.
  • EXTRA BASS™ hangok a mély, ütős hangzásért

  • Függőleges és vízszintes beállítás

  • Dobja fel a bulit a fénycsíkkal, hangsugárzó-világítással és villogó stroboszkóppal

  • Streamelés és vezérlés közvetlenül okostelefonról a Sony | Music Center alkalmazással

  • További hangsugárzókat csatlakoztathat a vezeték nélküli Party Chain megoldással a Bluetooth® technológia segítségével

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről