GTK-XB72 

Még jobb táncolós bulik

Tedd emlékezetessé a bulit a GTK-XB72 hangrendszerrel. Ez a modell a mély, ütős basszust élénk LED-világítással ötvözi – azt fogod érezni, mintha egy zenei fesztiválon lennél.

122 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
EXTRA BASS™ logó
A MEGA BASS™ erővel tölt meg minden egyes mély hangot

Az EXTRA BASS gombot megnyomva erőteljessé teheted a zene basszustartományát. A funkció az alsó hangok erősítésével mély, ütős basszust teremt. Elég megnyomnod a gombot a mód aktiválásához, és máris megszólal a zengő basszus.

A GTK-XB72 illusztrációja függőleges és vízszintes helyzetben
Függőleges és vízszintes beállítás

A rugalmas, kétutas beállítás nagyszerű hangzást biztosít, bárhol helyezed is el a rendszert. Helyezd el vízszintesen a klasszikus hordozható magnó élményért, vagy állíthatod függőlegesre is, ha kevés a hely. Egy beépített érzékelő optimalizálja a sztereó hangzás létrehozásának folyamatát, bármilyen beállítás mellett is döntöttél.

A LIVE SOUND működésének diagramja
Mintha jelen lennél

Hallgasd a zenét teljesen új módon – egyszerűen nyomd meg a LIVE SOUND gombot, mire az átgondolt tájolású hangsugárzók és a DSP technológia nagyobb térben teríti szét a zenét. Az egyedi, térhatású hangélmény életre kelti a bulit, és bárhol fesztiválhangulatot teremt.

Tetszetős partifények

A GTK-XB72 beépített, több színű LED-es fénycsíkot kapott az elülső, oldalsó és felső részén, pulzáló hangsugárzó-világítást a fő egység belsejében, valamint villódzó stroboszkópot a fokozott hatás érdekében. Tökéletes megoldás a klubszerű hangulathoz.

Közelkép a GTK-XB72 fénycsíkról
Fénycsík
Közelkép a GTK-XB72 hangsugárzó-világításról
Hangsugárzó-megvilágítás
Közkép a GTK-XB72 stroboszkópról
Stroboszkóp
Sony | Music Center alkalmazás logója
Egyedi beállításokat adhatsz meg a Sony | Music Center alkalmazással

Vedd kezedbe az irányítást a Sony | Music Center alkalmazás segítségével. Csak töltsd le okostelefonodra, és vezeték nélkül vezérelheted a zenelejátszást. Módosíthatod a hangbeállításokat, kiválaszthatod kedvenc lejátszási listáidat telefonodról vagy USB-ről is, és anélkül választhatod ki a következő számot, hogy az a hangrendszerhez lenne kötve.

Fokozott élmény a Fiestable alkalmazással

A Fiestable alkalmazással vezérelheted a világítás színét, és aktiválhatod a DJ és a karaoke módot az okostelefonodról. Koppints a „Party Light” ikonra a Fiestable alkalmazásban, és a telefonod kijelzője mutatja a hangrendszer – a zenével összhangban villogó és változó – fényeffektusait. Korlátlan számú okostelefon csatlakoztatható, így igazán egyedi közösségi élményt teremthetsz.

Bulizók használják a Fiestable alkalmazás „Party Light” funkcióját okostelefonjukon
„Get it on Google” logó
Sony | Music Center Android rendszerhez
„Download on the App Store” logó
Sony | Music Center iOS rendszerhez
Fiestable Android rendszerre
Fiestable iOS rendszerhez
Bővítsd ki hangrendszered

További erőt kölcsönözhetsz a hangrendszernek a vezeték nélküli Party Chain megoldással a Bluetooth® technológia segítségével. Vezeték nélkül csatlakoztathatsz több hangsugárzót Bluetooth® technológiával a nagyobb hangteljesítmény érdekében. Az egyik eszközt „Party Host” házigazdaként aktiválva szinkronizálhatod a zenét és a fényeket, így mindenki ugyanarra az ütemre táncolhat.

NFC és Bluetooth® emblémák
Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth® kapcsolattal

Érintsd NFC-kompatibilis eszközöd a hangrendszerhez a gyors és zökkenőmentes kapcsolódáshoz, és kezdheted is továbbítani zenegyűjteményedet. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozz Bluetooth-kapcsolaton át, és indulhat a parti.

USB ikon
USB port a csatlakoztatáshoz, a lejátszáshoz és a töltéshez

Csatlakoztass USB Memory Sticket, okostelefont vagy tabletet, és lejátszhatod a digitális fájljaidat. Képes kezelni az MP3 és a WMA formátumot, így a parti nem áll le – egyúttal az eszközt is töltheti.

Műszaki adatok és funkciók

Tedd még jobbá a táncpartikat ezzel az egydobozos hangrendszerrel. Az EXTRA BASS és a LIVE SOUND funkció élénk LED-fényekkel – fénycsíkkal, hangsugárzó-világítással, villogó stroboszkóppal – történő ötvözése a nagyszabású zenei eseményeket idézi. A Bluetooth® technológiát használó, vezeték nélküli Party Chain funkció segítségével további hangsugárzókat is hozzáadhatsz a még nagyobb hangerő érdekében.
  • EXTRA BASS™ hangok a mély, ütős hangzásért

  • Függőleges és vízszintes beállítás

  • Dobd fel a bulit a fénycsíkkal, hangsugárzó-világítással és villogó stroboszkóppal

  • Streamelés és vezérlés közvetlenül okostelefonról a Sony | Music Center alkalmazással

  • További hangsugárzókat csatlakoztathatsz a vezeték nélküli Party Chain megoldással a Bluetooth® technológia segítségével

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye