Képek a(z) PG10 hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó termékről
Képek a(z) PG10 hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó termékről
Képek a(z) PG10 hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó termékről
Képek a(z) PG10 hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó termékről
Képek a(z) PG10 hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó termékről
Képek a(z) PG10 hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó termékről
Képek a(z) PG10 hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó termékről

Jellemzők

Kültér vagy beltér – öné a választás

Vezeték nélküli, hordozható, akkumulátorkapacitása pedig meggyőző – a GTK-PG10 ideális eszköz a kültéri zenehallgatáshoz akár bulizáshoz, akár piknikezéshez vagy kempingezéshez. Szeretné bent folytatni a bulit? Egyszerűen hajtsa be a felső panelt, és vigye magával a GTK-PG10 hangsugárzót az egész teret betöltő hangzásért, miközben alig foglal helyet.

Hangos és kristálytiszta

Lecsukott felső panelekkel és előrefelé néző magassugárzókkal a GTK-PG10 előrefelé sugározza a hangot a hangerő és a tiszta hangzás jegyében.

Kültéri partimód

Lenyitott felső panelekkel a beépített magassugárzók felfelé és kifelé néznek, így a kültéri bulikon nagyobb területen terítik a hangot. A DSP (Digital Signal Processor) digitális jelfeldolgozó automatikusan alkalmazkodik a hangbeállításokhoz a kültéri teljesítmény optimalizálása érdekében.

Bárhol bulizhat az újratölthető akkumulátorral

Nincs hálózati áram a parti helyszínén? Nem gond. A beépített akkumulátor akár 13 órás üzemidőt képes biztosítani.

Bluetooth® csatlakoztathatóság vezeték nélküli zenelejátszáshoz

A Bluetooth® technológia lehetővé teszi az okostelefonjának a GTK-PG10 hangsugárzóhoz történő csatlakoztatását kis hatótávolságú, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Gyors és egyszerű megoldás, a kapcsolatot pedig nem akadályozzák a jelterjedés útjában álló tárgyak. A párosítást követően szabadon továbbíthatja minden kedvenc zeneszámát és lejátszási listáját az okostelefonjáról a hangrendszerre.

USB port a csatlakoztatáshoz, a lejátszáshoz és a töltéshez

Az USB-portba csatlakoztathat USB-memóriakártyát, okostelefont, tabletet vagy laptopot, így bármelyik digitális fájlját lejátszhatja. Kompatibilis az MP3, a WMA, az AAC és a WAV formátummal, így biztosan folyamatos lehet a buli a kedvenc lejátszási listáival – egyúttal töltheti is az eszközt.

Hallgassa kedvenc csatornáit az FM-rádióval

Hallgatni szeretné kedvenc lemezlovasait, élő sportközvetítéseit vagy rádióműsorait? Az FM-rádió állomáskeresőjével egyszerűen felmérheti, milyen adások szólnak.

Könnyen hordozható kialakítás beépített fogantyúkkal

Vegye fel, és bárhol indulhat a buli. Akár otthon szeretné jól érezni magát baráti körben, akár kimozdulna a szórakozáshoz, a kocka alakú, kompakt GTK-PG10 beépített fogantyújával kényelmesen hordozható.

Fröccsenésálló felső panel beépített pohártartóval

Ha a felső panel le van nyitva, tökéletes helyet kínál ételek és italok elhelyezéséhez; és nem is kell aggódni, ugyanis a felső panel fröccsenésálló és könnyen tisztítható.

Állványhoz rögzíthető

Gyári rögzítőfuratának köszönhetően a GTK-PG10 háromlábú hangsugárzóállványra is helyezhető, ha a magasabb pozíció indokolt, így a hang még hatékonyabban sugározható még több embernek – akár ülnek, akár állnak.

Egyedi beállításokat adhat meg a Sony | Music Center alkalmazással

Vegye kezébe az irányítást a Sony | Music Center alkalmazás segítségével. Csak töltse le okostelefonjára, és vezeték nélkül vezérelheti a zenelejátszást. Módosíthatja a hangbeállításokat, kiválaszthatja kedvenc lejátszási listáit telefonjáról vagy USB-ről is, és anélkül választhatja ki a következő számot, hogy a hangrendszerhez lenne kötve.

Szórakoztatóan és egyszerűen vezérelhető a Fiestable alkalmazáson keresztül

Vegye kezébe a zenelejátszás vezérlését az okostelefonon futó Fiestable alkalmazással, amelyhez csak akkor férhet hozzá, ha előzőleg letölti a Sony Music | Center alkalmazást.

Hangutasítások a Fiestable alkalmazással

Váltson zeneszámot, vagy állítsa a hangerőt – egyszerűen az okostelefonjába beszélve. Elegendő a Fiestable alkalmazás Voice Control elemét választani, és kimondani az utasítást – a hangrendszer végrehajtja.

A beszédhangos vezetés funkció tájékoztatást nyújt

A beszédhangos vezetés hasznos funkció, amely időben tájékoztat a legfontosabb funkciókról: amikor például az okostelefonját párosítja a hangrendszerhez, megszólal a „Bluetooth pairing” (Bluetooth-párosítás), majd a „Bluetooth connected” (Bluetooth csatlakoztatva) üzenet a kapcsolat létrejöttekor. 

Több készülék összekapcsolása

Egyszerre akár három okoseszközt is lehet párosítani hozzá Bluetooth technológiával, így barátai is használhatják. Lejátszhatja a zenetárában található összes zeneszámot, így még nagyobb a választék.

Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt

Akár ön a buli hangulatfelelőse, akár csak a kedvenc zenéjére énekelne, elég csatlakoztatni a mikrofont. A GTK-PG10 közvetlenül a zenéhez keveri a hangját.

Audiobemenet

A GTK-PG10 audiobemenete lehetővé teszi Bluetooth® nélküli, hordozható MP3-lejátszó csatlakoztatását is.

Műszaki adatok
Hordozható, vezeték nélküli és újratölthető eszköz, így a GTK-PG10 ideális megoldás a kültéri használathoz – külön kültéri partimódot is kínál nagyobb hangerővel, az italok tárolásához pedig fröccsenésálló felső panelt. Nagyszerűen teljesít beltérben is – kis helyigény, tiszta hangzás.
  • Kültéri partimódban messzebbre terjed a hang

  • Fröccsenésálló felső panel beépített pohártartóval

  • Az akkumulátor akár 13 órás lejátszást is biztosíthat

  • Bluetooth® csatlakoztatási lehetőség vezeték nélküli zenelejátszáshoz

  • Az FM-tuner lehetővé teszi, hogy meghallgassa kedvenc rádióműsorait

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről