AUDIORENDSZEREK

Hifirendszer Wi-Fi/BLUETOOTH® technológiával

CMT-X7CD/ X7CDB

Kép a(z) Hifirendszer Wi-Fi/BLUETOOTH® technológiával termékről

40W

CMT-X7CD

129 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

40W

CMT-X7CDB

Ár nem áll rendelkezésre

Képek a(z) Hifirendszer Wi-Fi/BLUETOOTH® technológiával termékről

Lejátszás és streamelés, minden egy helyről

CD-lejátszó, USB-lejátszás és vezeték nélküli átvitel

Minden kedvenc zenéjét pár gombnyomással elérheti. Átviheti zenéit okostelefonjáról vagy tabletjéről, lejátszhatja a CD gyűjteményének darabjait, vagy élvezheti az USB-eszközön tárolt digitális zenéket. Ez a helytakarékos, számos vezeték nélküli opciót biztosító hangrendszer két 20 W-os hangsugárzóval és egy S-Master digitális erősítővel rendelkezik, ami gazdag basszus hangzást és éles, tiszta énekhangokat eredményez.

Két 20 W-os hangsugárzó

Erőteljes audioteljesítmény

A két teljes tartományú hangsugárzóval 40 W-os összteljesítményt érhet el, a kettős passzív hangsugárzókkal pedig telítettebbé teheti a basszusokat.

Beépített Wi-Fi® és NFC funkció

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Az NFC egyérintéses csatlakozás vagy a beépített Wi-Fi® és Bluetooth® streaming segítségével minden zenéjét lejátszhatja egy okostelefonon vagy tableten keresztül.

CD-lejátszó

Az összes kedvenc zeneszáma

Fedezze fel újra CD-gyűjteményét a lejátszóval, melyen a CD-t felül illesztheti be, vagy hallgassa kedvenc rádióműsorait az FM-tunerrel.

Erőteljes basszusok, kompakt kivitel

Élvezze a gazdag basszusokat és a tiszta hangzást egy kompakt, helytakarékos kialakítású készülékkel. Könnyű, de mégis merev kialakításának köszönhetően a csillámmal erősített méhsejtmintás hangsugárzó minimális torzítással kiváló hangzást biztosít. A kettős passzív hangsugárzók felturbózzák a basszusokat azáltal, hogy kiemelik a két, teljes tartományt kiszolgáló hangsugárzó basszus hangjait.

S-Master digitális erősítő

A jobb hangzás tudománya

Az egyedülálló S-Master digitális hangfeldolgozási eljárás helyreállítja, finomítja és optimalizálja az audiojeleket, így az eredeti forráshoz hű, tiszta hangzást élvezhet.

ClearAudio+

Erőteljes, tiszta hangzás

Hallgasson kristálytisztán szóló zenét a ClearAudio+ technológiával – amely több olyan Sony hangtechnológiát vegyít, amellyel mindenféle zene esetén optimalizálható a zenelejátszás minősége.

Személyre szabható és előre beállított hangszínszabályozó

Személyre szabott hangélmény

A személyre szabható és előre beállított hangszínszabályozó segítségével manuálisan beállíthatja a tökéletes hangzást, vagy választhat egy előre beállított opciót, amely illik az adott zenei műfajhoz.

Halljon többet minden zeneszámban

Digitális hangzásjavító eszköz (DSEE)

DSEE javítja a tömörített digitális zenefájlok (MP3, ACC, ATRAC és WMA) minőségét. Helyreállítja a tömörítéskor elveszett magas- és mély hangokat, a CD-minőséget jobban megközelítő gazdagabb hangzást eredményezve

DSEE

Csatlakozzon zenéihez

Folyamatos Wi-Fi®, DLNA vagy AirPlay streaming

Zenéi egyetlen csatlakozásnyira – vezeték nélküli streamelés okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról Wi-Fi®, DLNA és Airplay használatával. Az NFC egyérintéses csatlakozás és a Bluetooth® streaming segítségével egyszerűen hozzáférhet az internetes zenei szolgáltatásokhoz vagy élvezheti a készülékeire mentett zenéket.

Zenehallgatásra tervezve

Pillanatok alatt hozzáférhet a legújabb zenékhez az online zenei szolgáltatások széles választékának, mint pl. a Spotify®, Deezer és TuneIn alkalmazásoknak köszönhetően.

Online zenei szolgáltatások
NFC és Bluetooth®

Teljes körű szabadság a zenehallgatásban

Egyérintéses zenehallgatás NFC és Bluetooth® technológiával

Érintse NFC-s okostelefonját a sztereóhoz, és létesítsen azonnali kapcsolatot, majd a Bluetooth® segítségével streamelje zeneszámait vezeték nélkül. A Bluetooth® kapcsolat manuális párosítási lehetőséget is lehetővé tesz.

Intelligens távvezérlés a SongPal alkalmazással

A zene világa a tenyerében

SongPal: Egyszerű és intuitív vezérlésű zenehallgatási élmény. Telepítse mobiltelefonjára, és egyetlen alkalmazással lehetősége nyílik a zenelejátszás vezérlésére, a készülékbeállítások kezelésére, valamint további funkciók használatára.

SongPal alkalmazás

Különleges kivitel, amely magáért beszél

A gondosan megtervezett CMT-X7CD kialakítása egyesíti a stílust a tartalommal. Bármely szobabelsővel tökéletesen harmonizál a karcsú, hangsúlyos körvonalakkal rendelkező rendszer.

Kompakt kialakítás

Szinte bárhol elfér

A mindössze 385 mm-es CMT-X7CD tökéletesen elfér a könyvespolcon, a konyhai pulton és a éjjeli szekrényen is.

A CD-lejátszó a készülék tetején található

Komplex

Teljes hifirendszer kompakt, univerzális kialakításban, tetején elhelyezett CD-lejátszóval és beépített rádiótunerrel.

Lejátszás és töltés

Csatlakoztasson USB-tárat vagy MP3-lejátszót az USB-portba, és élvezze digitális zenéit. Akár még tabletjét vagy okostelefonját is töltheti.

USB-port
Aux In bemenet

Analóg bemenet

Egy Aux (segéd) hangbemenet által csatlakoztathatja digitális zenelejátszóit a hangsugárzó-dokkolóhoz zenéihez való egyszerű hozzáférés érdekében (kábel nélkül).

Ethernet-kábel

Ethernet port

Az Ethernet-kábel lehetővé teszi a stabil kapcsolatot zenestreamelés közben.

Műszaki adatok és funkciók
Az összes zenei kedvenc pár gombnyomással elérhető. A zenéket streamelheti okostelefonjáról, tabletjéről, válogathat CD-gyűjteményéből, vagy meghallgathatja az USB-eszközön tárolt digitális zenéket. A helytakarékos audiorendszer számos vezeték nélküli funkcióval, két 40 W-os teljesítményű hangsugárzóval és egy S-Master digitális erősítővel rendelkezik, ami gazdag basszus hangzást és éles, tiszta énekhangokat eredményez. 
  • A DSEE felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • S-Master digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • Nagyszerű zenei hangzás egy lépésben a ClearAudio+ segítségével 

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • Zenelejátszás Wi-Fi® alapú DLNA valamint AirPlay támogatással

Hangsugárzó típusa
Teljes tartományú + Passzív hangsugárzó
Kimenő teljesítmény
40 W összteljesítmény
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Analóg hangbemenet (1), Első hangsugárzó-kimenet (2 beépített hangsugárzó), Ethernet port, USB-port (1)

A doboz tartalma

Hálózati kábel, Antenna (FM), Lítium gombelem, Távvezérlő, Használati utasítás, Garancialevél

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről