HIFIRENDSZER BLUETOOTH® TECHNOLÓGIÁVAL

Összes műszaki adat és funkció

CMT-X5CD

93 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Hang

Hangsugárzó típusa
Teljes tartományú + Passzív hangsugárzó
Hangsugárzó mérete
65 mm
Kimenő teljesítmény
40 W összteljesítmény

Méret és tömeg

Méretek (Sz x Ma x Mé)
385 x 178 x 81 cm
Tömeg
2,7 kg

Funkciók

USB
IGEN
CD
Igen

Interfész

Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Analóg hangbemenet (1), Első hangsugárzó-kimenet (2 beépített hangsugárzó), USB-port (1)

Bluetooth®

Frekvenciatartomány
87,5 - 108,0 MHz/50 KHz

Általános funkciók és jellemzők

Távvezérlő
RM-AMU197
Teljesítményfelvétel
24 W (üzemi), 0,5 W (készenléti)

Környezetbarát és energiatakarékos

Teljesítményfelvétel (készenléti mód)
0,5 W
Teljesítményfelvétel (hálózati készenléti mód) – csatlakozók
1,8 W (Bluetooth®)
Bekapcsolt készenléti mód
15 perc után
Bekapcsolt hálózati készenléti mód – csatlakozók
15 perc után (Bluetooth®)
Vezeték nélküli hálózat(ok) be-/kikapcsológomb
Tartsa lenyomva az egység AMS- és a ki/bekapcsoló gombját.

Vezeték nélküli csatlakoztatás

Vezeték nélküli alkalmazások
Bluetooth®, NFC
NFC
IGEN

Színválaszték

whiteblack

A doboz tartalma

  • Hálózati kábel
  • Antenna (FM)
  • Lítium gombelem
  • Távvezérlő
  • Használati utasítás
  • Garancialevél
Placeholder

Jellemzők

Élvezze kedvenc zenéit 40 W teljesítmény mellett 

Nagy erejű, egész teret betöltő, 40 W teljesítményű, kétcsatornás hangsugárzó-rendszer. A két teljes tartományú hangsugárzó a magas, a közép és a mély frekvenciatartományban egyaránt kiegyensúlyozott sztereohangzást biztosít. Az eredmény? Kristálytiszta, kiegyensúlyozott, minőségi hangzás minden hangerőbeállítás mellett.

Bluetooth® csatlakoztathatóság vezeték nélküli zenelejátszáshoz

A rádióhullámokon alapuló Bluetooth® technológia gyors, kis hatósugarú vezeték nélküli átvitelt tesz lehetővé, amelyet nem zavarnak a jel útjában álló tárgyak. A párosítást követően szabadon továbbíthatja kedvenc tartalmait – köztük a filmeket, képeket és zenét – okostelefonjáról vagy táblaszámítógépéről egy kompatibilis eszközre.

Csillámmal erősített, lépsejtmintás kúp a torzításmentes hangélményért

Élvezze maradéktalanul napjaink basszusközpontú zenei irányzatait. A legtöbb hangsugárzó papírtölcsért használ, ami idővel rugalmassá válik, elhasználódik, így a hangzása torzul. A csillámmal erősített, lépsejtmintás, tölcséres mélysugárzók merevek, így nagy nyomás és sebesség mellett is megőrzik alakjukat. Ezért nagy hangerő mellett is maradéktalan basszusélményt nyújtanak.

Ütős basszus a kettős passzív hangsugárzóval

Hallgassa az átütő basszust, amely biztosan mozgásra készteti. A kettős passzív hangsugárzók reagálnak a hangsugárzón keresztül áramló levegőre, ezzel teret kialakítva a hangsugárzószekrényben. Ez több levegő átáramlását teszi lehetővé, aminek köszönhetően a kisméretű hangsugárzók is jobb hangminőségre képesek – különösen a mélyfrekvenciákon.

S-Master digitális erősítő a kifinomult hangzásért

Tiszta, szűretlen hang. A leegyszerűsített jeltovábbítási technológiának és a teljes körű digitális hangfeldolgozásnak köszönhetően az S-Master technológia a digitális jelet közvetlenül, analóg jellé alakítás nélkül képes felerősíteni. Így a jel megőrzi tisztaságát, s még valósághűbb és kiegyensúlyozottabb hangélményben lehet része.

Kristálytiszta, tűpontos ClearAudio+ hangzás

A Sony egyedülálló technológiája, a ClearAudio+ automatikusan úgy állítja be a hangzást, hogy még gazdagabb zenehallgatási élményt nyújtson. A különféle digitális jelfeldolgozó technológiák kombinációjára épülő ClearAudio+ egyenletesen tiszta, nagy erejű hangzást nyújt, akármilyen zenét is kedvel.

Egyedi, előre beállított hangerőszabályozók az optimális hangzásért 

Állítsa be kedvenc számai tökéletes hangszintjét ezzel az egyedi, előre beállított hangszínszabályozóval. Állítsa be a kívánt hangszinteket manuálisan a zeneszámnak megfelelően, mentse el kedvenc beállításait előbeállítottként, vagy válasszon a meglévő előzetes beállítások közül, hogy így még többet hozhasson ki a hangélményből. A választás az Öné.

A DSEE segítségével részletgazdag hangzásban lehet része 

Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. A tömörítés során a zene elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletgazdag hangzást kölcsönöznek kedvenc számainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket, kiváló minőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást eredményezve ezáltal.

Kép a(z) Hifirendszer BLUETOOTH® technológiával termékről

Egyérintéses zenehallgatás funkció az azonnali zenelejátszás érdekében

Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és bonyolult beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis okostelefonját vagy egyéb eszközét* a készüléken található „N” jelhez, és indítsa el zenéit. Nincs NFC? Nem gond! A Bluetooth® beállítások a készülékek manuális párosítását is lehetővé teszik. *Kompatibilis eszközök megtekintése

Kompatibilis eszközök

Egyesítse zenéit a SongPal alkalmazással

Rendszerezze kedvenc zenéit egyszerűen az okostelefonra vagy táblaszámítógépre letölthető SongPal alkalmazással. A Wi-Fi® vagy Bluetooth® kapcsolaton keresztül bármikor elérheti a számítógépén, különféle kiszolgálókon vagy online zeneszolgáltatókon található zenefájlokat. Az alkalmazás segítségével testre szabhatja a hangbeállításokat, így remek, kiegyensúlyozott hangélményben lehet része.

Határozott vonalvezetésű kialakítás  

Bármelyik helyiség elegáns kiegészítője. A sima felület és a tiszta vonalvezetés biztosítja, hogy ez az elegáns szépség úgy váljon a szobabelső tökéletes részévé, hogy minimalista kifinomultsága egy pillanatig sem veszít vonzerejéből. A hangsúlyos körvonalak a határozott vonalvezetés jellemzői.

385 mm-es szélesség a kompakt kivitelért 

Egy teljes értékű Hi-Fi torony funkciói egyetlen kisméretű készülékben. A nagy erejű dupla hangszóróval, CD-lejátszóval és FM-rádióval felszerelt kompakt, egy elemből álló hifitorony mindössze 385 mm széles, így kiválóan használható a konyhában vagy az éjjeliszekrényen. 

Beépített CD-lejátszó CD-gyűjteménye lejátszásához

Játssza le klasszikus albumait vagy válogatáslemezeit a beépített CD-lejátszón. Ez a hifitorony a CD, CD-R és a CD-RW lemezeket egyaránt képes lejátszani, így minden tartalmat zavartalanul élvezhet – a stúdiófelvételektől a válogatáslemezekig és a letöltött zenefájlokig. 

Hallgassa kedvenc csatornáit az FM-rádióval

Szeretné hallani kedvenc DJ-it? Az FM-rádió hangológombjával szabadon böngészhet az állomások között. 

Kristálytiszta hangzást nyújtó DAB/DAB+ rádió.*

Stabil vétel, több állomás és interferenciamentes hanglejátszás a beépített DAB/DAB+ rádiónak köszönhetően. Sokféle DAB-csatornát hallgathat, kristálytiszta, stabil vétel mellett. Az FM-rádiótól eltérően a DAB-rádión csak akkor szakad meg a vétel, ha a jel túl gyenge, így kisebb zajszint mellett tiszta, egyenletes hangzásra képes. *Nem érhető el a CMT-X5CD modellben

Zenelejátszás és töltés az USB-porton keresztül

Egyszerű lejátszás és töltés Az elöl elhelyezett USB-portba csatlakoztathat USB-tárat, okostelefont, táblaszámítógépet vagy laptopot, és meghallgathatja a teljes zenei gyűjteményt. Nincs a közelben konnektor? Nem gond! A zene lejátszása közben töltheti is laptopját vagy okostelefonját. 

Vezetékes zenelejátszás az AUX IN hangbemenetnek köszönhetően 

Játssza le kedvenc dallamait iPod eszközéről vagy digitális zenelejátszóról. Ha a teljes tartományú hangsugárzót egy (külön megvásárolható) AUX IN-kábel segítségével a kívánt készülékhez csatlakoztatja, még nagyobb hangerővel hallgathatja kedvenc számait.