AUDIORENDSZEREK

Hifirendszer Wi-Fi/BLUETOOTH® technológiával

CMT-SX7 / CMT-SX7B

Kép a(z) Hifirendszer Wi-Fi/BLUETOOTH® technológiával termékről

FM/AM

CMT-SX7

184 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

DAB/FM

CMT-SX7B

Ár nem áll rendelkezésre

Képek a(z) Hifirendszer Wi-Fi/BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Hifirendszer Wi-Fi/BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Hifirendszer Wi-Fi/BLUETOOTH® technológiával termékről
Képek a(z) Hifirendszer Wi-Fi/BLUETOOTH® technológiával termékről

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

A mindent beteljesítő zenei élmény összes eleme

Minden testközelben. Élvezze a CD-k és hangfájlok hallgatását, valamint a zenei szolgáltatásokat nagy felbontású hanggal a DSEE HX technológiának köszönhetően. Dőljön hátra és hallgassa a rádiót, vagy csatlakozzon vezeték nélkül egy másik eszközön tárolt zenéhez Wi-Fi® kapcsolaton, illetve az LDAC technológiát támogató Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül. A zenét meg is oszthatja otthonában a több helyiséggel való összekapcsolhatóságnak köszönhetően.

Készen áll az azonnali használatra

Mindent megtalál a dobozban amire szüksége lehet. A készlet tartalmaz egy pár kiváló minőségű hangsugárzót, így azonnal élvezheti a nagyszerű hangzást.

CD-lejátszó

Porolja le CD-gyűjteményét, és élvezze a régi kedvenceit tiszta és pontos hangminőségben.

DAB digitális rádió

A tiszta hangzás érdekében válasszon a DAB-rádióállomások széles választéka közül vagy hangoljon FM- és AM-rádióra.

USB-portok

A nagy felbontású hangért csatlakoztasson egy okostelefont, egy tabletet, egy pendrive-ot vagy akár egy számítógépet.

Lélegzetelállító hangminőség

A normál és a HD felbontású videók közötti különbséghez hasonlóan a minden lélegzetvételt, ütemet, vagyis minden hangot hallhatóvá tevő, nagy felbontású zeneszámok is sokkal jobb minőséget képviselnek, mint az MP3-fájlok vagy akár a CD-lemezek. S-Master HX™ digitális erősítő a stúdióban rögzített zenei élményért.

Közös teljesítmény. Gyönyörű zene.

A hardver, a szoftver és a szenvedély találkozása

Hagyja, hogy az S-Master HX és DSEE HX egy fülébresztő, nagy felbontású hangélménnyel ajándékozza meg. Élvezze, hogy a nagyszerű zeneszám követi a házban a több szobában elérhető zenehallgatás szolgáltatásnak köszönhetően. Merüljön el a Wi-Fi®-n keresztül streamelt nagy felbontású hangban és a közel nagy felbontású minőségben LDAC Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül.

Élvezzen minden hangjegyet

A Sony S-Master erősítő 100%-ban digitális egység a nagyobb, torzítás nélküli teljesítményért, javítva a hatékonyságot és csökkenti a méretet. A nagy felbontású hangot támogató S-Master HX digitális erősítő csökkenti a zajszinteket a magas (40 kHz feletti) frekvenciatartományokhoz szükséges pontosság érdekben.

Állítsa helyre tömörített fájljait

A HX digitális hangzásjavító eszköz (DSEE HX) gondoskodik tömörített digitális fájljainak (MP3, ACC, ATRAC és WMA) felskálázásáról, ezáltal közelebb viszi őket a nagy felbontású hang minőségéhez. A DSEE HX részletgazdag és természetes hangzást ad.

Optimalizált lejátszás

A ClearAudio+ több egyedi Sony hangfeldolgozó technológiát egyesít, hogy folyamatosan tiszta, jó minőségű hangot biztosítson, mindegy milyen zenét hallgat.

Élvezze a prémium hangzást vezeték nélküli kényelemmel

Az LDAC által biztosított kiváló minőségű vezeték nélküli streamelést a több szobában elérhető zenehallgatással kombinálva lélekemelő hangzásban hallgathatja kedvenc dallamait – ráadásul zsinórok nélkül.

Kiváló minőségű, vezeték nélküli audioátvitel

Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely kiváló minőségű, vezeték nélküli hanglejátszást tesz lehetővé Bluetooth®-on keresztül. A háromszoros mennyiségű adatátvitellel az LDAC javítja a vezeték nélküli zenehallgatás élményét minden zene esetében.

AirPlay audioszolgáltatás

AirPlay

Játssza la kedvenc Apple termékein tárolt zenéit. Egyszerűen csak párosítsa AirPlay-képes készülékét LAN csatlakozáson keresztül és máris elkezdheti lejátszani kedvenc zeneszámait.

Egyérintéses NFC™ és Bluetooth® technológia

Vezeték nélküli folyamatos átvitel

Streamelje a kiválasztott okostelefonokon és tableteken tárolt zenéket. Könnyű elkezdeni – csak csatlakoztassa készülékét Wi-Fi®-n, NFC-n vagy Bluetooth®-on keresztül és már készen is áll.

Wi-Fi® kapcsolat

DLNA-kapcsolat

Csatlakozzon és streameljen DLNA-képes eszközökről, mint például számítógépről, tévéről vagy hordozható szerverekről, vezeték nélküli hangsugárzókra az otthoni LAN-rendszeren keresztül.

Hallgasson zenét egy másik helyiségben

Hagyja, hogy a nagyszerű zeneszám kövesse a házban a több szobában elérhető zenehallgatás szolgáltatásnak köszönhetően, melyet a SongPal alkalmazás (3.0 verzió) vezérel. A SongPal Link segítségével csoportosítsa a kiválasztott Sony hangsugárzó paneleket és hangsugárzókat, majd streameljen zenét különböző zenei szolgáltatásokból, számítógépről vagy a DLNA hálózatról több helységben is, szerte a házban.

Csatlakozzon zenéihez

Streamelés DLNA, AirPlay vagy Chromecast built-in és Spotify használatával

Streameljen zenét vezeték nélkül okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról DLNA, AirPlay vagy Chromecast built-in és Spotify Connect segítségével. Töltsön le új számokat online zeneszolgáltatóktól, vagy hallgassa Ethernet-kapcsolaton keresztül a számítógépén található zenéket. Az NFC egyérintéses technológiával azonnal csatlakozhat, a SongPal alkalmazással pedig mindent okostelefonjáról vezérelhet.

Works with the Google Assistant

A Google Segédet beépítve tartalmazó termékek segítségével hangutasítást adhat Sony hangtermékeinek. Növelheti a hangerő, átugorhat a következő számra vagy leállíthatja a zenét anélkül, hogy megmozdítaná a kisujját.

Media Object

Nézze meg működés közben

 • Széles kompatibilitás
 • Élvezze a zenét
 • Élvezze a több helyiséges funkciót

Könnyed hozzáférés zenéihez

Élvezze a zenék gazdag tárházát és sok egyebet a Chromecast built-in technológiával (korábban: Google Cast™) és a Spotify Connect funkcióval.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Streameljen zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról audioeszközére a Cast gomb egyetlen érintésével.

Spotify

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

Streameljen a Chromecast built-in funkcióval

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióállomásokat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik audioalkalmazásból.

Media Object


Nézze meg működés közben

 • Streaming szolgáltatások
 • Hangminőség
 • Okostelefon-akkumulátor
 • Rugalmas zenehallgatás

Egyesítse zenéit.

Egyszerű átvitelvezérlést biztosító, új SongPal alkalmazás

SongPal – egyszerű és intuitív vezérlésű zenehallgatás. A SongPal alkalmazás kiválasztott mobiltelefonokra történő egyszerű telepítését követően egyetlen alkalmazásból lehetősége nyílik többek között a zenelejátszás vezérlésére.

Egyetlen érintéssel megtöltheti zenével a szobáját

Amint hazaért, csak érintse okostelefonját a konzolhoz, hogy a Bluetooth®-os kapcsolat átváltson a fejhallgatóról a hangrendszerre – élvezze a zökkenőmentes zenét és töltse meg a helységet minőségi hangzással.

Műszaki adatok
Minden testközelben. Élvezze a CD-k és hangfájlok hallgatását, valamint a zenei szolgáltatásokat nagy felbontású hanggal a DSEE HX technikának köszönhetően. Dőljön hátra és hallgassa a rádiót, vagy csatlakozzon vezeték nélkül egy másik eszközön tárolt zenéhez Wi-Fi® kapcsolaton, illetve az LDAC technológiát támogató Bluetooth®-os kapcsolaton keresztül. A zenét meg is oszthatja otthonában a több helyiséggel való összekapcsolhatóságnak köszönhetően.
 • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

 • A DSEE HX felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

 • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

 • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

 • Wi-Fi + DLNA, AirPlay és Chromecast built-in a zenelejátszáshoz

Hangsugárzó mérete
14,5 x 24,5 x 22,5 cm
Kimenő teljesítmény
100 W
Wi-Fi®
IGEN
AirPlay
IGEN
Chromecast built-in
IGEN
Spotify Connect
Igen
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről