AUDIORENDSZEREK

Nagy felbontású audio CD-vevő Bluetooth® funkcióval

MAP-S1

Kép a(z) Nagy felbontású audio CD-vevő Bluetooth® funkcióval termékről

268 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Nagy felbontású audio CD-vevő Bluetooth® funkcióval termékről
Képek a(z) Nagy felbontású audio CD-vevő Bluetooth® funkcióval termékről

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

Kompromisszumok nélküli hangzás - nagy felbontású hang

Emelje magasabbra hifi-rendszerének beállítását a kompakt MAP-S1 audiolejátszóval, amely a nagy felbontású hang biztosítása által olyan hangzást biztosít, amely közelebb áll az eredeti felvételhez. A HX digitális hangzásjavító eszköz (DSEE HX) visszaállítja tömörített zenefájljainak minőségét. Kösse össze erősítőit és hangszóróit – egy beépített CD-lejátszó szintén rendelkezésére áll.

100 W-os teljesítmény

Kimenő teljesítmény

Kompakt mérete ellenére a rendszer 100 W-os teljesítményt biztosít.

NFC egyérintéses technológia

NFC/Bluetooth® csatlakoztathatóság

Streamelje zenéit vezeték nélkül, hozzáérintve NFC-kompatibilis okostelefonját az MAP-S1 egységhez.

USB-portok

Beállítás

Két hangsugárzó-kimenet található az egységen - csatlakoztassa okostelefonját, tabletjét vagy PC-jét az első vagy hátsó USB-porthoz.

Hallgasson zenét a legjobb minőségben!

Legyen szó nagy felbontású hangról, CD- vagy MP3-felvételekről - a lehető legjobb hangminőségben hallgathatja zenéit. A MAP-S1 olyan nagy felbontású hangformátumokat támogat, mint a DSD, FLAC, WAV és ALAC, vagy az MP3, Apple AAC, ATRAC és Windows WMA - melyek minőségét az eredetihez közelítve feljavítja.

A nagy felbontású hang

A nagy felbontású hang az analóg hangot a CD-lemezeknél nagyobb frekvenciájú és pontosságú digitális jellé alakítja. A nagy felbontású hang sebessége elérheti a 24 bit/96 Hz sebességet valósághű a végeredmény érdekében.

Nagy felbontású hang
DSSE HX

Állítsa helyre tömörített fájljait

A HX digitális hangzásjavító eszköz (DSEE HX) gondoskodik tömörített digitális fájljainak (MP3, ACC, ATRAC és WMA) felskálázásáról, ezáltal közelebb viszi őket a nagy felbontású hang minőségéhez. A DSEE HX részletgazdag és természetes hangzást ad.

Élvezzen minden hangjegyet

A hagyományos erősítők több digitális-analóg átalakítót használnak – mindegyik hatással van a minőségre. A Sony S-Master erősítő 100%-ban digitális egység a nagyobb, torzítás nélküli teljesítményért, javítva a hatékonyságot és csökkentve a méretet.

S-Master HX digitális erősítő

A rendszer lelke

Törjön új magaslatokba hifi-berendezésével a MAP-S1 egység által. Kösse össze hangsugárzóit a két kimeneten keresztül - analóg bemenet és kimenet egyaránt rendelkezésére áll. Csatlakozzon otthoni hálózatához a LAN-porton keresztül. A csatlakoztatást követően azonnali lejátszást biztosító két USB-port.

CD-lejátszó

CD-lejátszó

Porolja le CD-gyűjteményét, és élvezze a régi kedvenceit tiszta és pontos hangminőségben.

DAB-rádió

DAB digitális rádió

A tiszta hangzás és kisebb interferencia érdekében válasszon a DAB-rádióállomások széles választéka közül vagy hangoljon FM- és AM-rádióra.

USB-portok

USB-portok

Kedvenc lejátszási listáinak meghallgatása érdekében csatlakoztassa okostelefonját, tabletjét vagy USB-tárját a front oldali USB-porthoz. A PC-jén levő nagy felbontású hangtartalmak számára hátsó USB-port is rendelkezésére áll.

Kifinomult hallgatási élmény

A MAP-S1 a stílus és tartalom maga. Helyezze a polcra vagy a szekrénybe, a kompakt alumínium kialakítás jól néz ki, bárhova is helyezi az egységet, és az alacsony torzítás érdekében csökkenti a rezgést is.

Alumínium kialakítás

Tökéletesen párosítás SS-HW1 hangsugárzóival

A MAP-S1 legjobb teljesítményére finomhangolva, az SS-HW1 nagy felbontású hangsugárzói egy 13 cm-es, csillámmal erősített, lépsejtmintás szálból készült tölcséres mélysugárzóval rendelkeznek, amely minimalizálja a nem kívánt rezonanciát. A széles szórású szuper-magassugárzók a kiszélesített magas frekvenciákat példa nélküli tisztaságban képesek visszaadni.

Csatlakozzon zenéihez

Folyamatos Wi-Fi®, DLNA vagy AirPlay streaming

Zenéi egyetlen csatlakozásnyira – vezeték nélküli streamelés okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról Wi-Fi®, DLNA és Airplay használatával. Élvezze az online zenei szolgáltatásokat, pl. a Spotify® és Deezer. Az Ethernet-port lehetőséget biztosít PC-jén lévő dalai meghallgatására. Azonnali Bluetooth® párosítás köszönhetően az egyérintéses NFC-csatlakozásnak. Vezéreljen mindent mobiljáról a SongPal alkalmazás használatával.

Zenehallgatásra tervezve

Pillanatok alatt hozzáférhet a legújabb zenékhez az online zenei szolgáltatások széles választékának, mint pl. a Spotify® és Deezer alkalmazásoknak köszönhetően.

Online zenei szolgáltatások
NFC és Bluetooth®-kapcsolat

Egyérintéses zenehallgatás

Zenéinek vezeték nélküli megosztásához egyszerűen érintse NFC okostelefonját vagy tabletjét a MAP-S1 egységhez. Vagy streamelje audiofájljait manuálisan Bluetooth®-os párosítást követően.

Egyesítse zenéit.

Egyszerű átvitelvezérlést biztosító, új SongPal alkalmazás

A SongPal alkalmazás egyszerű és intuitív zenehallgatási élményt nyújt Önnek. Egyszerűen telepítse mobiltelefonjára és egyetlen alkalmazással lehetősége nyílik a zenelejátszás vezérlésére és a készülékbeállítások kezelésére.

Műszaki adatok és funkciók
Emelje magasabbra hifi-rendszerének beállítását a kompakt MAP-S1 audiolejátszóval, amely a nagy felbontású hang biztosítása által olyan hangzást biztosít, amely közelebb áll az eredeti felvételhez. A HX digitális hangzásjavító eszköz (DSEE HX) visszaállítja tömörített zenefájljainak minőségét. Kösse össze erősítőit és hangszóróit – egy beépített CD-lejátszó szintén rendelkezésére áll.
  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • A DSEE HX felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

  • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

  • Egyszerű Bluetooth® csatlakoztathatóság NFC egyérintéses technológiával

  • Wi-Fi® DLNA- és AirPlay-támogatással a zenelejátszáshoz

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről