75 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Az INZONE H7 féloldalról, balra kihúzott mikrofonnal
Az INZONE H7 elölről, balra kihúzott mikrofonnal
Az INZONE H7 oldalról, balra kihúzott mikrofonnal
Az INZONE H7 ferde szögből, balra kihúzott mikrofonnal
Precíziós hangzás. Jobb játékélmény. 

A vezeték nélküli, kiváló hangminőségre képes INZONE H7 játékhoz való headset viselése több óra elteltével is kényelmes, így tökéletes társ bármilyen játékhoz. Továbbá a játékhoz való 360 Spatial Soundnak köszönhetően pontosabban hallhatsz és észlelheted a célpontokat vagy az ellenfeleket, így bátran számíthatsz rá, ha úgy hozza a helyzet.

• Kiváló hangminőség

 • Felhajtható mikrofongém némítás funkcióval 

• Személyre szabott, játékhoz való 360 Spatial Sound

 • INZONE Hub személyre szabható beállítások

• Kényelmes játék órákon át 

• PlayStation®5-élményhez tervezve

Nézd meg az INZONE H7 headsetet
Reagálj elsőként pontos célérzékeléssel

Halld meg őket, mielőtt meglátnának! A 360 Spatial Sound gaming funkció és bevált hardvertechnológiánk segítségével érzékelheted, hol és milyen messze vannak ellenfeleid. Még az árnyékban, falak és akadályok mögött rejtőző játékosok sem maradhatnak sokáig rejtve.

Fedezd fel a játékhoz való 360 Spatial Soundot

A játékhoz való 360 Spatial Sound, amelyet az INZONE Hub PC-szoftver aktivál, egy újonnan kifejlesztett, játékra szánt virtualizátort tartalmaz, amely a térbeli hangzást többcsatornás hangjelzésekkel adja vissza, ahogyan azt a játék készítői tervezték. Emellett a 360 Spatial Sound Personalizer okostelefonos alkalmazással a fülformádhoz optimalizált térbeli hangzást élvezhetsz, így a játékélmény valóban személyre szabott lesz.

Fedezd fel a játékhoz való 360 Spatial Soundot

Szeretnéd kipróbálni térbeli hangzásunkat kedvenc készülékeiden? Tedd fel a fülhallgatót, és merülj el a zenében. Érzékeld pontosan ellenfeled helyzetét, mozdulatait és még többet.

A továbbfejlesztett technológia optimalizálja az akusztikát

Az INZONE H7 gaming fejhallgató úgy terveztük, hogy életre keltse a játék hangját. A szimmetrikus akusztikai szerkezet, amely elég rugalmas ahhoz, hogy kényelmesen illeszkedjen a különböző fejformákhoz és -méretekhez, javítja a hangminőséget és a térbeli akusztikai pontosságot.

Minden játékhang hitelesen reprodukálva

A zenei fejhallgatók terén szerzett rutinunk alapján fejlesztett INZONE H7 membránjának alakja lehetővé teszi a rendkívül magas frekvenciájú hangok kiemelkedően hű reprodukcióját és a mély hangok hiteles visszaadását a magával ragadó játékélményért.

Erőteljes basszus

Az INZONE H7 házán lévő csatornák szabályozzák és optimalizálják az alacsony frekvenciájú hangok reprodukcióját az erőteljes basszusért, amely a mély hangokat, pl. robbanást és motort szédítően élethűvé teszi. Halld magad körül a drámát és az erőt.

Kényelmes játék órákon át

Az INZONE H7-et úgy alkottuk meg, hogy rendkívül kényelmes legyen, így hosszabb ideig is játszhatsz. Úgy terveztük, hogy viselés közben biztonságos és stabil legyen, minimális oldalsó nyomással, így ezzel a gaming fejhallgatóval órákon át részt vehetsz az akcióban.

Tökéletes párnázás

A széles, puha fejpántpárna egyenletesen oszlatja el a súlyt a fejeden, így hosszú távon is kényelmes viselet.

Jól illeszkedik a fülhöz

A puha, nejlon fülpárnák úgy vannak kialakítva, hogy optimalizálják a fej oldalával való érintkezést, így minimalizálják a fülre nehezedő nyomást. Ezt a rendkívül kényelmes fülpárnaanyagot a legjobb stabilitás és hangszigetelés érdekében tervezték.

Vezesd a csapatod a győzelem felé jól érthető kommunikációval

Kezeld a küldetéseket világosan és határozottan. A rugalmas, felhajtható, némítás funkciós mikrofon lehetővé teszi, hogy könnyedén kommunikálj a játékban a csapattagokkal.

Hangfókuszált mikrofon

A kiváló minőségű, a szádhoz közelebb hajtható mikrofon biztosítja, hogy mindig tisztán hallj. Mivel a mikrofon kétirányú, a hangodat még a játék legvadabb pillanataiban is tisztán érzékeli.

Közelkép az INZONE H7 fülhallgató egységeiről és a balra kinyújtott mikrofongémről
A Discord minősítés logója
Discord minősítéssel

Biztos lehetsz benne, hogy a headseted jól működik a Discord szolgáltatással, így zökkenőmentes hangcsevegést folytathatsz barátaiddal, miközben online játszol.

Szabad játék vezeték nélkül, alacsony késleltetéssel

Az INZONE H7 vezeték nélküli gaming fejhallgatóval élvezheted a játék szabadságát anélkül, hogy a kábelek útban lennének. Az alacsony késleltetésnek köszönhetően pedig a hang és a kép szoros szinkronjával semmiről nem maradsz le.

Nagy teljesítmény egy egész napos küldetésen át

Élvezd a játékot egész nap, sőt, akár egész éjszaka is, akár 40 órán át tartó folyamatos játékkal, egyetlen feltöltéssel. 

Egyszerű ovális kialakítás a könnyed működtetésért

Az INZONE H7 ergonomikusan kialakított vezérlőgombokkal és tárcsákkal rendelkezik, így játék közben is könnyen módosíthatod a funkciókat és a beállításokat. 

Bal oldali vezérlők

A bal oldali fülhallgató egységen találhatók a fő működési funkciók és vezérlők, köztük a hangerőszabályzó tárcsa és a mikrofonnémító. A némításhoz egyszerűen fordítsd fel a mikrofont. A mikrofongém és a töltő LED-del ellátott USB-port is elérhető. 

A bal oldali fülhallgató egység a hangerőszabályzó, a mikrofonnémító és az USB-port helyével
A jobb fülhallgató egység a játék/csevegés egyensúlygombbal, a bekapcsológombbal és a Bluetooth®-gombokkal
Jobb oldali vezérlők

A jobb fülhallgató egységen található a játék/csevegés egyensúlygomb, valamint a bekapcsológomb és a Bluetooth®-gombok.

Szabd testre a játékélményt

Az INZONE Hub PC-szoftverrel személyre szabhatod az INZONE H7 élményt a műveletek széles skálájának testreszabásával, beleértve a különböző hang- és hardverbeállításokat. Az EQ-funkcióval finomhangolhatod a hangfrekvenciákat a játékhoz a nagyobb tisztaság és a magával ragadó élmény érdekében.

PlayStation 5®-élményhez tervezve

Az INZONE H7 lehetővé teszi, hogy a fejlettebb térhatásért a PlayStation® 5 Tempest 3D AudioTech magával ragadó hangzását élvezhesd játék közben. A fokozott teljesítmény érdekében hibátlanul együttműködik a PlayStation®5 konzolokkal és a speciális PS5™ funkciókkal.

A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült

A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. Az INZONE H7 csomagolóanyagában nincs műanyag, kizárólag újrahasznosított anyagokat és nem szőtt cellulózt használunk, ami tükrözi a Sony elkötelezettségét termékeink és gyakorlataink környezeti hatásainak csökkentése iránt.

Három lemez, amelyek válogatott fenntartható anyagokból készültek
Csoportkép a headsetről, az USB-adó-vevőről és a töltőkábelről
A doboz tartalma

Az INZONE H7 headset csomagolásában találsz egy USB-C-töltőkábelt (1,5 m) és egy USB-adó-vevőt.

Élesítsd érzékeidet az INZONE játékhoz való monitorokkal

INZONE monitorjaink emelik a játékélményt, és segítenek, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsd.Műszaki adatok és funkciók

Leplezd le riválisaid az INZONE H7 vezeték nélküli gaming headsettel. A kényelmes, játékhoz való 360 Spatial Sound funkciós headset minden küldetésre készen áll.
  • 360 Spatial Sound gaming az ellenfelek precíz detektálásáért

  • Puha fejpántpárna és lágy fülpárnák a kényelmes viseletért

  • Mikrofon a tökéletes csapatkommunikációért

  • Vezeték nélküli csatlakoztathatóság USB-adó-vevővel és Bluetooth®-szal

  • Akár 40 órás akkumulátorkapacitás

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye