29 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Az INZONE H3 döntött oldalnézete balra kihúzott mikrofonnal
Az INZONE H3 elölnézete balra kihúzott mikrofonnal
Az INZONE H3 oldalnézete balra kihúzott mikrofonnal
Az INZONE H3 döntött nézete balra kihúzott mikrofonnal
Hallj jobban, és nyersz

Az INZONE H3 headset stílusos, kényelmes, és kitűnő hangminőséget nyújt. A játékhoz való 360 Spatial Sound for Gaming révén még pontosabban hallhatsz, és minden eddiginél gyorsabban észlelheted a célpontokat vagy az ellenfeleidet. 

• Kiváló hangminőség

• Felhajtható mikrofongém némítás funkcióval

• Személyre szabott, játékhoz való 360 Spatial Sound

• INZONE Hub személyre szabható beállítások

• Kényelmes játék órákon át

Reagálj elsőként pontos célérzékeléssel

Halld meg őket, mielőtt meglátnának! A játékhoz való 360 Spatial Sound és bevált hardvertechnológiánk révén érzékelheted, hol és milyen messze vannak ellenfeleid. A játékosok még az árnyékban, falak és akadályok mögött sem maradnak sokáig rejtve.

Lila háttér előtt Sony INZONE fejhallgatót viselő ember képe, akit hanghullámok vesznek körül
Kép oldalról egy emberről, aki mobiltelefont tart a füléhez. A telefon kijelzőjén a fül látható, körülötte kék ragyogás
360 Spatial Sound a játékhoz

A játékhoz való 360 Spatial Sound, amelyet az INZONE Hub PC-szoftver aktivál, egy újonnan kifejlesztett, játékra szánt virtualizátorral a térbeli hangzást többcsatornás hangjelzésekkel adja vissza, ahogyan azt a játékkészítők tervezték. 

360 Spatial Sound Personalizer

A 360 Spatial Sound Personalizer okostelefonos alkalmazással a fülformádhoz optimalizált térbeli hangzást élvezhetsz, így a játékélmény valóban személyre szabott lesz.

Fedezd fel a játékhoz való 360 Spatial Soundot

Szeretnéd kipróbálni térbeli hangzásunkat kedvenc készülékeiden? Tedd fel a fülhallgatót, és merülj el a zenében. Érzékeld pontosan ellenfeled helyzetét, mozdulatait és még többet.

A továbbfejlesztett technológia optimalizálja az akusztikát

Az INZONE H3 gaming fejhallgatót úgy terveztük, hogy életre keltse a játék hangjait. A szimmetrikus akusztikai szerkezet, amely elég rugalmas ahhoz, hogy kényelmesen illeszkedjen a különböző fejformákhoz és -méretekhez, javítja a hangminőséget és a térbeli akusztikai pontosságot.

Erőteljes basszus

Az INZONE H3 házán lévő csatornák szabályozzák és optimalizálják az alacsony frekvenciájú hangok reprodukcióját az erőteljes basszusért, amely a mély hangokat, pl. robbanást és motort szédítően élethűvé teszi. Halld magad körül a drámát és az erőt.

Kép a Sony USB DAC-kábelről fehér háttér előtt
Tisztább jelek a jobb játékért

A mellékelt, kifejezetten az INZONE H3 headsethez tervezett USB DAC révén úgy belemerülhetsz a játékba, mint még soha. A kiváló minőségű, alacsony jel-zaj arányú erősítővel felszerelt USB DAC kristálytiszta hangminőséget nyújt. Így pontosan tudhatod, honnan és milyen messziről jön a hang, ami több játéktípus – különösen az FPS – esetén minőségi ugrást jelent a játékélmény terén.

Kényelmes játék órákon át

Az INZONE H3-at úgy alkottuk meg, hogy rendkívül kényelmes legyen, így hosszabb ideig is játszhatsz. Úgy terveztük, hogy viselés közben biztonságos és stabil legyen, minimális oldalsó nyomással, így ezzel a gaming fejhallgatóval órákon át részt vehetsz az akcióban.

Tökéletes párnázás

A széles, puha fejpántpárna egyenletesen oszlatja el a súlyt a fejeden, így hosszú távon is kényelmes viselet.

Jól illeszkedik a fülhöz

A puha, nejlon fülpárnák úgy vannak kialakítva, hogy optimalizálják a fej oldalával való érintkezést, így minimalizálják a fülre nehezedő nyomást. Ezt a rendkívül kényelmes fülpárnaanyagot a legjobb stabilitás és hangszigetelés érdekében tervezték.

Szabd testre a játékélményt

Az INZONE Hub PC-szoftverrel egyedivé teheted az INZONE H3-élményt a műveletek széles skálájának testreszabásával, beleértve a különböző hang- és hardverbeállításokat. Az EQ-funkcióval finomhangolhatod a hangfrekvenciákat a játékhoz a nagyobb tisztaság és a magával ragadó élmény érdekében.

Vezesd a csapatod a győzelem felé jól érthető kommunikációval

Kezeld a küldetéseket világosan és határozottan. A rugalmas, felhajtható, némítás funkciós mikrofon lehetővé teszi, hogy könnyedén kommunikálj a játékban a csapattagokkal.

Hangfókuszált mikrofon

A kiváló minőségű, a szádhoz közelebb hajtható mikrofon biztosítja, hogy mindig tisztán hallj. Mivel a mikrofon egyirányú, a hangodat még a játék legvadabb pillanataiban is tisztán érzékeli.

Közelkép az INZONE H3 fülhallgató egységeiről és a balra kinyújtott mikrofongémről
A Discord minősítés logója
Discord minősítéssel

Biztos lehetsz benne, hogy a headseted jól működik a Discord szolgáltatással, így zökkenőmentes hangcsevegést folytathatsz barátaiddal, miközben online játszol.

Egyszerű ovális kialakítás a könnyed működtetésért

Az INZONE H3 ergonomikusan kialakított vezérlőgombokkal és tárcsákkal rendelkezik, így játék közben is könnyen módosíthatod a funkciókat és a beállításokat. A hangerőszabályozó a könnyű kezelhetőség kedvéért kitüremkedő kialakítású, a kábelcsatlakozások pedig a gondtalan játék érdekében rendkívül tartósak.

Bal oldali vezérlők

A bal oldali fülhallgató egységen találhatók a fő működési funkciók és a vezérlők, köztük a hangerőszabályozó tárcsa és a mikrofongém. Minden könnyedén hozzáférhető a játék során.

A bal oldali fülhallgató egység a hangerőszabályozó tárcsa és a mikrofongém helyével
Nézd meg az INZONE H3 headsetet
A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült

A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. Az INZONE H3 csomagolóanyagában nincs műanyag, kizárólag újrahasznosított anyagokat és nem szőtt cellulózt használunk, ami tükrözi a Sony elkötelezettségét termékeink és gyakorlataink környezeti hatásainak csökkentése iránt.

Három lemez, amelyek válogatott fenntartható anyagokból készültek
Csoportkép a headsettel és az USB AUDIO BOX-szal
A doboz tartalma

A H3 headset csomagolásában egy USB AUDIO BOXOT találsz.

Élesítsd érzékeidet az INZONE játékhoz való monitorokkal

INZONE monitorjaink emelik a játékélményt, és segítenek, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsd.Műszaki adatok és funkciók

Készülj fel a küldetésekre a Sony INZONE H3 vezetékes gamer headsetével. A headset 360 Spatial Sounddal rendelkezik, ezáltal tökéletes a játékosok számára.
  • 360 Spatial Sound gaming az ellenfelek precíz detektálásáért

  • Puha fejpántpárna és lágy fülpárnák a kényelmes viseletért

  • Mikrofon a tökéletes csapatkommunikációért

  • Egyszerű kezelhetőség számos kezelőgombbal

  • Szabd testre a beállításokat az INZONE Hub PC-szoftver segítségével

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye