HÁZIMOZI ÉS HANGSUGÁRZÓ

Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzó

SS-NA5ES

Kép a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzó termékről

699 990 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Könyvespolcra helyezhető sztereó hangsugárzó termékről

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

Remekműhöz illő hangzás, könyvespolchoz illő méret

Az SS-NA5ES hangsugárzón keresztül hallgatott zene olyan, amilyennek a művész megálmodta azt. Az egyedi magassugárzó-rendszer és a kézzel készített hangsugárzódobozok természetes, élethű hangzást teremtenek.

Halljon minden egyes hangszert

Az I-Array™ rendszer magassugárzók egyedi kivitelét és elrendezését alkalmazza, amely több hangforrást egyesít a hangok elmosódása és keveredése nélkül.

I-Array rendszer
Kétrészes doboz

A magas és a mély hangok szétválasztása

A hangsugárzón belül egy kétrészes doboz elválasztja a mélysugárzót a többi hangszórótól. Így a rezgések nem keverednek össze, és a hangzás tisztává, természetessé válik.

Könyvespolcra helyezhető, mutatós hangsugárzók

Valamennyi, könyvespolcra helyezhető hangsugárzó 4 hangszóróval rendelkezik: egy 25 mm-es és két 19 mm-es lekerekített dóm magassugárzóval a magas frekvenciákhoz és egy 130 mm-es alumínium tölcséres mélysugárzóval a basszushoz.

Kompakt, 4 meghajtós hangsugárzók

Házimoziként is használható

Az SS-NA5ES tökéletesen használható számos ES-hangsugárzóval, a lehető legélethűbben adja vissza a zenét és átütő hatásúvá teszi a filmzenéket.

Műszaki adatok és funkciók
  • Kétutas, 4-meghajtós, Bass Reflex, könyvespolcra helyezhető hangsugárzó

  • I-Array™ magassugárzó-rendszer a természetes hangzásért

  • Kézzel készített, merev, közönséges nyír doboz

  • Frekvenciatartomány: 45 Hz és 45 kHz között

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről