89 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) Házimozi-hangsugárzócsomag termékről
Képek a(z) Házimozi-hangsugárzócsomag termékről
Képek a(z) Házimozi-hangsugárzócsomag termékről
Képek a(z) Házimozi-hangsugárzócsomag termékről
Képek a(z) Házimozi-hangsugárzócsomag termékről

Jellemzők

A tökéletes partner a házimozi-rendszeréhez

Fedezze fel, hogy mit is jelent valójában a magával ragadó szórakoztatás. Ez a hangsugárzócsomag nagyszerű partner az Ön házimozi-rendszeréhez a filmeket és zeneszámokat életre keltő nagy teljesítményű, padlón álló hangsugárzóival, és a mindent átjáró hangot biztosító diszkrét térhatású hangzást nyújtó hangsugárzóival.

Még élvezetesebb filmnézés az 5 hangsugárzó biztosította térhatású hangzással

Hallja meg a természetes mélységet és tökéletes tisztaságot minden hangfelvételében Ez a házimozi-hangsugárzó csomag két, padló álló hangsugárzót, két szatellit-hangsugárzót és egy kis center-hangsugárzót tartalmaz, hogy az egész helyiséget betöltse hanggal. Az elülső hangsugárzók rendelkeznek két MRC mélynyomóval, egy szuper-magassugárzóval és egy lekerekített dóm magassugárzóval, így nagyszerűek filmnézéshez vagy zenehallgatáshoz is.

Szuper-magassugárzó a szárnyaló magas hangokért

Tapasztalja meg az igazi, tiszta magas hangokat, zene vagy beszéd esetében is. Az elülső hangsugárzókra szerelt WD szuper-magassugárzók olyan széles hangteret hoznak létre, amely a helyiség minden részén megőrzi a minőségét. A magas frekvenciájú hangok visszaadása a nagy felbontású hangok tisztaságával és részletgazdagságával történik, így bárhol is foglal helyet, kiemelkedő hangzásban lesz része.

Csillámmal erősített, lépsejtmintás kúp a torzításmentes hangélményért

Élvezze az erősebb, tisztább mély hangokat. A sok hangsugárzóban alkalmazott papírtölcsér idővel rugalmassá válik, elhasználódik, így a hangkép torzul. A csillámmal erősített, méhsejtmintás, tölcséres mélysugárzók merevek, ezért nagy hangnyomás és sebesség mellett is megőrzik alakjukat, így nagy hangerő esetén is tiszta zenei élményt nyújtanak.

A kiváló minőségű csatlakozók biztosítják a tiszta hangzást

Az alkatrészek nem megfelelő csatlakozásai jelentős hatással lehetnek az általános hangminőségre. A házimozi-hangsugárzó csomagunkban kiváló minőségű, torzításcsökkentő csatlakozók vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy a szükséges részletességgel hallgathasson minden hangot.

Műszaki adatok
  • Sokoldalú, 5 csatornás, surround hangzást nyújtó összeállítás

  • Az elülső hangsugárzók széles szórású szuper-magassugárzókkal rendelkeznek

  • Bass Reflex készülékház a torzításmentes mély hangokért

  • Merev, prémium audiokomponens-kialakítás

  • 2 x 145 W padlón álló, 1 x145 W központi, 2 x 100 W surround

Frekvenciaátvitel:
45 Hz – 50 KHz
Első hangsugárzó
2
Center hangsugárzó
1
Térhatás
2
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről