Képek a(z) Házimozi-mélynyomó termékről
Képek a(z) Házimozi-mélynyomó termékről
Képek a(z) Házimozi-mélynyomó termékről

Jellemzők

250 mm-es aktív mélynyomó a nagy erejű mély hangokhoz

Élvezze a mély, gazdag basszushangzást ebből a nagy teljesítményű aktív mélynyomóból. A 250 mm-es tölcséres membrán nagyobb légtömeget tud megmozgatni, nagy teljesítményű mély rezonanciát előállítva, amely a basszushangzást gazdaggá és eredetivé teszi. A mélynyomó hangsúlyozza a filmek és zeneszámok alacsony frekvenciájú hangjait a nagyszerű többcsatornás házimoziélmény érdekében.

Csillámmal erősített, lépsejtmintás kúp a torzításmentes hangélményért

Napjaink zenéit - ahol a basszus hangsúlyos szerepet kap - is kompromisszumok nélkül élvezheti. A sok hangsugárzóban alkalmazott papírtölcsér idővel rugalmassá válik, elhasználódik, így a hangkép torzul. A csillámmal erősített, méhsejtmintás, tölcséres mélysugárzók merevek, ezért nagy hangnyomás és sebesség mellett is megőrzik alakjukat, így nagy hangerő esetén is tiszta zenei élményt nyújtanak.

Minden ütem erőteljes a beépített erősítő révén

Elő a basszusban gazdag zeneszámokkal és keltse életre a bulit! Ez a mélynyomó rendelkezik egy beépített erősítővel, amely akár 115 W-os kimenő teljesítményre is képes. A rázkódásra érzékeny áramkörök a dobozon kívül találhatók, nagy nyomást kibocsátva a készülékházon belül a tiszta és erőteljes basszushangzáshoz.

A rázkódás minimálisra csökkentése a pontos basszushangzáshoz

A rázkódás elnyomása a dobozon belül létfontosságú a szoros, pontos basszushangzáshoz. A nem kívánt rázkódások kezelése kétféleképpen történik – az egység hátsó nyomása által keltett hullámok akusztikai elnyelése, és a rázkódások megakadályozása magában a dobozban. A tervezők optimalizálták a hangelnyelő anyagok típusát és elrendezését, hogy a dobozban a rázkódás minimális legyen.

A Bass Reflex rendszer visszaadja a mély ütemeket

A mélynyomó erőteljes alapokra épül, és a szerkezete úgy van kialakítva, hogy tiszta és természetes hangot biztosítson. A Bass Reflex csövek elnyomják a nem kívánt zajt és hatékonyabbá teszik az alacsony frekvenciájú hangvisszaadást, így mély, erőteljes basszushangzással hallgathatja a zeneszámokat és filmeket.

Prémium alkatrészek, prémium hangzás

A rossz minőségű alkatrészek jelentős hatással lehetnek az általános hangminőségre. Ebben a mélynyomóban csak prémium minőségű alkatrészek vannak: egy nagy teljesítményű transzformátor, amely képes stabil áramellátást biztosítani, egy robusztus áramkör és egy nagy hűtőborda az áramingadozások esetén bekövetkező hőmérséklet-változások elnyomására.

Intelligens kialakítás – stílus és tartalom

A hangsugárzó intelligens fekete kivitele a legtöbb modern belső térbe illik. A fa furnérlemez is megőrzi a formáját, biztosítva, hogy a hangra ne legyenek hatással a hőmérséklet és páratartalom változásai.

Kompakt kialakítás a kis helyekre

Ez a nagy teljesítményű és kompakt mélynyomó tökéletes a kis helyen történő gyors telepítéshez. A kisebb kúpos terület miatt a hangsugárzó minimálisra csökkenti a hangtér torzítását az optimális hangtisztaság és pontosság érdekében.

Műszaki adatok

Élje meg teljes mértékben az összes filmzenét ezzel a 25 cm-es (10 hüvelykes), szabadon álló mélynyomóval, amely kompatibilis a nagy felbontású hang technológiával. Merüljön el a mély, árnyalt basszus- és középtartományú hangzásban a csillámmal erősített tölcsér révén és élvezze a Bass Reflex kialakítás nyújtotta nagyobb hangtisztaságot.
  • 25 cm-es (10 hüvelykes) membrán

  • Az MRC mélynyomó árnyalt basszus- és középtartományú hangzást biztosít

  • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

  • Bass Reflex – az optimális hangtisztaságra tervezve

  • Hangsugárzó és vonalszintű bemenetek

Frekvenciaátvitel:
28-200 Hz
Első hangsugárzó
0
Center hangsugárzó
0
Térhatás
0

A doboz tartalma

RCA kábel, Használati útmutató

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye