HÁZIMOZI ÉS HANGSUGÁRZÓ

2.1 csatornás tévés hangsugárzó Wi-Fi/Bluetooth® technológiával

HT-XT3

Kép a(z) 2.1 csatornás tévés hangsugárzó Wi-Fi/Bluetooth® technológiával termékről

195 999 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Képek a(z) 2.1 csatornás tévés hangsugárzó Wi-Fi/Bluetooth® technológiával termékről
Képek a(z) 2.1 csatornás tévés hangsugárzó Wi-Fi/Bluetooth® technológiával termékről
Képek a(z) 2.1 csatornás tévés hangsugárzó Wi-Fi/Bluetooth® technológiával termékről
Képek a(z) 2.1 csatornás tévés hangsugárzó Wi-Fi/Bluetooth® technológiával termékről
Képek a(z) 2.1 csatornás tévés hangsugárzó Wi-Fi/Bluetooth® technológiával termékről

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

A surround hangzás szerelmeseinek

Zökkenőmentes váltás a magával ragadó mozihangzás és a kifinomult nagy felbontású audio között. A HT-XT3 készülék 2.1 csatornás virtuális térhatású hangzás technológiájával és beépített mélysugárzójával olyan mély, erőteljes hangzást produkál, amelytől Ön az események középpontjában érezheti magát. A komplett kialakítású rendszer helytakarékosan, a tévékészülék alatt helyezhető el.

Videó megtekintése

Nézze meg közelebbről a HT-XT3 készüléket, és tapasztalja meg, milyen hangmélységre képes ez a kompakt hangsugárzó.

2.1 csatornás hangsugárzó

Erőteljes hangzás

Ez a 2.1 csatornás hangsugárzó – a 350 W-os teljesítménynek és a beépített kettős mélynyomóknak köszönhetően – megadja a filmzenéknek a nekik kijáró mélységet.

HDMI®

Csatlakoztatásra teremtve

A HDMI, analóg és optikai bemeneteknek köszönhetően számos egyéb készülékhez csatlakoztatható.

LDAC, Bluetooth®-os hangprojektor

A Bluetooth® legjava

Játsszon le nagy felbontású audioanyagokat a Bluetooth®-on keresztül az LDAC technológia segítségével, amely a Bluetooth® által biztosítottnál akár háromszoros bitsebességet is támogatni képes.

A valódi hangtér élménye

S-Force PRO Front surround hangzás

A magával ragadó virtuális surround technológia természetesen utánozza a háromdimenziós hangteret, így nagy területen élvezhető a gazdag, valósághű hangzás.

 • Magassugárzó
 • Basszus
 • Bass Reflex

Az alap. A hang.

A hangsugárzópanel erőteljes beépített mélynyomóval van ellátva, így a filmeknek és zenéknek hangmélységet és nagyszerű alsó-középső hangtartományt biztosít. Minden frekvencián kiváló hangélményt nyújt.

Dolby® True HD

Élvezze a HD filmeket tiszta, élethű surround hangzással.

DTS® HD Master Audio

Keltse életre a filmeket és zenéket az eredeti studiófelvétel precizitásával.

Mi az a nagy felbontású hang?

A nagy felbontású hang több különböző digitális folyamatot jelöl, olyan műveleteket, amelyekkel a zene kódolása és lejátszása a CD-lemezeknél nagyobb mintavételi sebességgel történik.

Nagy felbontású hang
44,1 KHz / 16 bit [CD]
Nagy felbontású hang
96 KHz / 24 bit [High-Resolution]
S-Master HX

S-Master HX digitális erősítő

Az S-Master HX digitális erősítő torzítás nélkül adja vissza a nagy felbontású formátumok finom részleteit és széles frekvenciatartományát.

DSEE HX

Digitális hangzásjavító eszköz HX

DSEE HX javítja a tömörített digitális zenefájlok (MP3, ACC, ATRAC és WMA) minőségét. Helyreállítja a tömörítéskor elveszett magas és mély hangokat, a nagy felbontású audiominőséget jobban megközelítő, gazdagabb hangzást eredményezve.

ClearAudio+

Optimalizált lejátszás

A Sony hangtechnológiáit használva a ClearAudio+ optimalizálja a hangot, így a zene, a párbeszédek és a hangeffektek tisztább hangzásban és jobb hangelkülönítéssel hallhatók.

Precíz hangzás a teljes tartományban

Maximális hangzás, minimális helyen. A koaxiális hangszóró-kialakítás egy mélynyomót és egy magassugárzót is magában foglal egyetlen kétutas hangszóróegységben, így alacsony és magas hangos széles skáláját képes visszaadni. Teljes harmóniában működik együtt a beépített mélynyomókkal, így lehetővé teszi a HT-XT3 számára a hangok teljes frekvenciájának nagy felbontású minőségben történő visszaadását.

Kivételes hangzásra tervezve

A hangsugárzó szuper-magassugárzója kiegészíti az ultraszéles frekvenciatartományt, így szárnyaló magas hangokat és nagyszerű felső tartományi hangvisszaadást biztosít.

Szuper-magassugárzó

Kiváló minőségű, Bluetooth®-os adatátvitel

Emelje új szintre adatátvitelét. A Sony által kifejlesztett LDAC kodek a tipikus Bluetooth®-os adatátvitelhez képest háromszor nagyobb bitsebességet, 96 kHz-es mintavételezést és hatékonyabb kódolást támogat, így a CD-nél is jobb lejátszási minőséget biztosít.

NFC, Bluetooth®-os hangprojektor

Azonnali csatlakozás

Érintse a kiválasztott okostelefont vagy tabletet a hangsugárzópanelhez az azonnali, egyérintéses Bluetooth®-os kapcsolat érdekében.

Bluetooth®, Bluetooth® hangprojektor

Bluetooth vezetéknélküli átvitel

Élvezze kedvenc zeneszámait kiváló minőségben a tablet vagy okostelefon közvetlenül a hangprojektorhoz való Bluetooth®-os csatlakoztatásával.

Beépített Wi-Fi® kapcsolat

Nincs több kábel

A beépített Wi-Fi® széleskörű csatlakoztathatóságot biztosít, így számos online szolgáltatáson keresztül játszhat le zeneszámokat és hanganyagokat.

Könnyed hozzáférés zenéihez

Élvezze a zenék gazdag tárházát és sok egyebet a Chromecast built-in technológiával (korábban: Google Cast™) és a Spotify Connect funkcióval.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Streameljen zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról audioeszközére a Cast gomb egyetlen érintésével.

Spotify

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

Streameljen a Chromecast built-in funkcióval

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióállomásokat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik audioalkalmazásból.

Media Object


Nézze meg működés közben

 • Streaming szolgáltatások
 • Hangminőség
 • Okostelefon-akkumulátor
 • Rugalmas zenehallgatás

Egyesítse zenéit.

Tegye egyedivé a zenehallgatási élményt a SongPal segítségével

A SongPal alkalmazás. Csoportosítson össze kiválasztott Sony készülékeket, és állítson be lejátszási listákat a többhelyiséges lejátszáshoz, módosítsa hangbeállításait, és navigáljon a zenei könyvtárak és online szolgáltatók között.

SongPal 3.0, Bluetooth®-os hangprojektor

Hallgasson zenét egy másik helyiségben

Hagyja, hogy a nagyszerű zeneszám kövesse a házban a többhelyiséges zenehallgatásnak köszönhetően, amelyet a SongPal alkalmazás vezérel. Gondoskodjon a kiválasztott Sony hangprojektorok és hangsugárzók összekapcsolásáról, majd streameljen zenét számítógépről vagy a DLNA hálózatról több helyiségben is, szerte otthonában.

Tökéletesen illeszkedik a bútorok közé

A sokoldalú prémium hangrendszer

A HT-XT3 karcsú, minimalista megjelenése a ház bármely helyiségébe kiválóan illeszkedik. Ez a kompakt hangsugárzó szépen magában foglal két koaxiális hangszórót, kettős mélynyomó meghajtóeszközöket, ráadásul még tv-állványként is funkcionál. Karcsú profilja és 8 cm-es (3,2 hüvelykes) magassága a legkisebb helyekre is kényelmesen illeszkedik.

Egymásnak teremtve

Összeillő Sony televíziók

A masszív, mégis kompakt keret akár 50 kg tömegű, 165 cm (65 hüvelyk) képátmérőjű tv-készülékek megtartására alkalmas. Kifinomult stílusa tökéletes partnerré teszi a Sony televíziók egyszerű eleganciájához.

4K jelátvitel

4K-előkészítéssel

Támogatja a 4K adatátvitelt

Csatlakoztasson egy 4K készüléket a HT-XT3 hangprojektorhoz, hogy az adatok a hangprojektoron keresztül egyenesen a tv-hez juthassanak – a hangminőség romlása nélkül -, és tapasztalja meg a gazdag, élethű képeket és az egész szobát betöltő hangzást.

Műszaki adatok és funkciók
Zökkenőmentes váltás a magával ragadó mozihangzás és a kifinomult nagy felbontású audio között. A HT-XT3 készülék 2.1 csatornás virtuális térhatású hangzás technológiájával és beépített mélysugárzójával olyan mély, erőteljes hangzást produkál, amelytől Ön az események középpontjában érezheti magát. A komplett kialakítású rendszer helytakarékosan, a tévékészülék alatt helyezhető el.
 • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

 • A DSEE HX™ feljavítja zenéit nagy felbontású minőségűre

 • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

 • Nagyszerű zenei hangzás egy lépésben a ClearAudio+ segítségével

 • Egyszerű Bluetooth®-os csatlakoztatási lehetőség NFC egyérintéses technológiával 

Kimenő teljesítmény (összesen)
350 W
Az erősítő csatornái
2.1 cs
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Analóg hangbemenet (1), Bluetooth® vétel (1), Bluetooth® átvitel (1), Ethernet (1), HDMI® videobemenet (3), HDMI® videokimenet (1), USB-A (1)
FŐEGYSÉG MÉRETE – CSAK VÁZ (Szé x Ma x Mé) 
75 x 8,3 x 35,8 cm
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről

Értékelések

A felhasználók véleménye