HT-ST9

Otthoni hangrendszer, újragondolva

Lebilincselő mozis surround és nagy felbontású audio kombinációja. A HT-ST9 egységnek köszönhetően tökéletes hangot élvezhet, függetlenül attól, hogy tévét néz, zenét hallgat vagy éppen játszik.

HÁZIMOZI ÉS HANGSUGÁRZÓ

7.1 csatornás hangprojektor Wi-Fi/Bluetooth® technológiával

HT-ST9

Kép a(z) 7.1 csatornás hangprojektor Wi-Fi/Bluetooth® technológiával termékről

504 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

Érezze, hogy az események közepébe csöppen

7.1 csatornás S-Force Pro Front térhatású technológia

Virtuális surround hangzásunk a digitális jelfeldolgozást ötvözi a hullámfront technológiával, megcélozva ezzel a természetes, 3D-térhangzást - mindezt egyetlen hangprojektornak és mélynyomónak a segítségével.

 • Finombeállítás
 • Nagy kiterjedésű optimális pont
 • Széles hangrendező
 • Mély hangzás

Videó megtekintése

Nézze meg közelebbről a HT-ST9 készüléket, és tapasztalja meg, milyen 7.1 csatornás surround hangzásra képes ez a nagy felbontású hangok visszaadására alkalmas hangprojektor.

Dolby® TrueHD

Dolby® TrueHD

Élvezze a Dolby® TrueHD veszteségmentes tömörített formátummal elérhető tiszta hifihangzást.

DTS-HD™

DTS-HD™

A DTS-HD™ formátumnak köszönhetően a filmek és zenék dinamikus térhangzással kelnek életre.

Kapcsolódjon

Házimozi-beállítási lehetőségeinek bővítése soha nem volt egyszerűbb. A 3 db HDMI bemenetnek, az 1 db HDMI ARC kimenetnek, az USB bemenetnek és az optikai digitális és analóg csatlakozásoknak köszönhetően elegendő hely jut az Ön összes berendezésének.

 • Három HDMI bemenet
 • USB-port

4K jelátvitel

Változatlan 4K minőség forrástól képernyőig – a 4K átviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adatáramlást a hangsugárzópanelen keresztül, emellett HDCP 2.2 kompatibilis is.

4K jelátvitel

Mi az a nagy felbontású hang?

A nagy felbontású hang több különböző digitális folyamatot jelöl, olyan műveleteket, amelyekkel a zene kódolása és lejátszása a CD-lemezeknél nagyobb mintavételi sebességgel történik.

Mi az a nagy felbontású hang?
44,1 KHZ / 16 BIT [CD]
Mi az a nagy felbontású hang?
96 KHZ / 24 BIT [NAGY FELBONTÁSÚ]
S-Master HX

S-Master HX digitális erősítő

S-Master HX erősítőnk digitális, így az analóg alkatrészek megszüntetésével csökkenti a zajszinteket a visszacsatolási szakaszban, hibátlanul teljes hangtisztaságot hozva létre ezáltal.

DSEE HX

Digitális hangzásjavító eszköz HX

A DSEE HX™-nek köszönhetően még az online streaming szolgáltatás során hallgatott zene felbontását is lehet növelni, hogy még gazdagabb, a nagy felbontású hanghoz hasonló hangzást lehessen elérni.

ClearAudio+

ClearAudio+

A játék üzemmódtól kezdve egészen a mozi vagy zene üzemmódig, a ClearAudio+ automatikusan finomítja a hangbeállításokat annak megfelelően, amit éppen hallgat vagy néz.

Kivételes hangzásra tervezve

A HT-ST9 minden egyes eleme - a hangsugárzó-kialakítástól kezdve a finomhangolású audio technológiákig - arra lett tervezve, hogy a lehető legjobb hangminőséget nyújtsa.

 • Koaxiális hangsugárzó
 • Szuper-magassugárzó
 • Szénszálas membrán
 • Magnetic Fluid hangsugárzók

Csatlakozzon zenéihez

A vezeték nélküli technológiák és a csúcsminőségű audio kodekek ötvözése révén nem jelent problémát kedvenc zenéjének átvitele az általa megérdemelt részletgazdagsággal és tisztasággal.

Kiváló minőségű, vezeték nélküli audioátvitel

Hozzon ki még többet a zeneátvitelből. A Sony által kifejlesztett LDAC kodek akár háromszor nagyobb átviteli sebességet támogat a hagyományos Bluetooth®-os átvitelhez képest. A hatékony kódolást a 96 kHz-es mintavételezési aránnyal ötvözve az LDAC rengeteg részletet magában rejt a CD-minőségen felüli zenehallgatás lehetővé tétele érdekében.

A vezeték nélküli zenehallgatás bensőséges élménye

Élvezze a vezeték nélküli hangzást anélkül, hogy másokat zavarna

Hangátvitel a hangprojektorról bármely Bluetooth®-os fejhallgatóra, többek között a legújabb LDAC-kompatibilis nagy felbontású fejhallgatókra is.

Privát, vezeték nélküli zenehallgatás
NFC

Azonnali csatlakozás

Hozzon létre gyors csatlakozást a kiválasztott okostelefonok és a hangprojektor között az NFC egyérintéses technológia segítségével.

Bluetooth®-os hangprojektor vezeték nélküli lejátszáshoz

Bluetooth®-os adatátvitel

Vezeték nélküli zeneátvitel az Ön okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról Bluetooth®-on keresztül.

Wi-Fi®

Vezeték nélküli folyamatos átvitel

Csatlakozzon az internethez a beépített Wi-Fi® segítségével a laptopján vagy mobileszközén keresztüli audioátvitelhez.

Könnyed hozzáférés zenéihez

Élvezze a zenék gazdag tárházát és sok egyebet a Chromecast built-in technológiával (korábban: Google Cast™) és a Spotify Connect funkcióval.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Streameljen zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról audioeszközére a Cast gomb egyetlen érintésével.

Spotify

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

Streameljen a Chromecast built-in funkcióval

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióállomásokat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik audioalkalmazásból.

Media Object


Nézze meg működés közben

 • Streaming szolgáltatások
 • Hangminőség
 • Okostelefon-akkumulátor
 • Rugalmas zenehallgatás

Egyesítse zenéit.

Egyszerű átvitelvezérlést biztosító, új SongPal alkalmazás

A SongPal alkalmazás egyszerű és intuitív vezérlésű zenehallgatási élményt nyújt Önnek. Csak telepítse a választott mobiltelefonra, és egyetlen alkalmazással lehetősége nyílik a zenelejátszás vezérlésére, valamint további funkciók használatára.

SongPal alkalmazás

Hallgasson zenét egy másik helyiségben

Hagyja, hogy ugyanaz a nagyszerű zeneszám kövesse szerte a házban a többhelyiséges zenehallgatásnak köszönhetően, amelyet a SongPal alkalmazás vezérel. A SongPal Link segítségével gondoskodjon a kiválasztott Sony hangprojektorok és hangsugárzók csoportosításáról, majd streameljen zenét különböző zenei szolgáltatásokból, okostelefonról, számítógépről vagy a DLNA-hálózatról több helységben is, szerte otthonában.

Még tökéletesebb szórakozás

Akár kedvenc filmjét vagy az aktuális meccset nézi, akár klasszikus lemezt hallgat, a HT-ST9 még tökéletesebbé teszi az audio hangzást a hibátlanul teljes, lebilincselő szórakoztatási élmény kedvéért.

 • Game Studio üzemmód
 • Football Mode
 • Digital Music Arena

Lenyűgözésre tervezve

A HT-ST9 alaposan átgondolt kialakításának minden eleme kizárólag csúcsminőségű anyagok felhasználásával készült. A letisztult alumínium külső 7 szénszálas membránnak és 3 koaxiális hangsugárzónak ad helyet egy olyan hangprojektoron belül, mely a gazdag hangzást prémium kialakítással ötvözi.

Sony formatervezés
Tiszta geometria

Az audiovizuális és enteriőr elemek tökéletes szimfóniája. Ismerje meg a dizájn inspirációja mögött rejlő belső történeteket.

Műszaki adatok és funkciók
Magával ragadó mozihangzás és kitűnő nagy felbontású hang egyben. A HT-ST9 rendszerrel tökéletes hangzásban lesz része, akár filmet néz, akár zenét hallgat, akár játszik. Minden egyes alkotórész tervezésekor különleges otthoni játékélmény volt a fő szempont.
 • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

 • A DSEE HX felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

 • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

 • Élvezze az élő stadionkörnyezetet a Football üzemmóddal

 • Nagyszerű zenei hangzás egy lépésben a ClearAudio+ segítségével 

Az erősítő csatornái
7.1 csatornás
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Analóg hangbemenet (TV CEC funkcióval), Bluetooth® vétel, Bluetooth® átvitel, Ethernet, USB-A
FŐEGYSÉG MÉRETE – CSAK VÁZ (Szé x Ma x Mé) 
113 x 8,8 x 13,3 cm
MÉLYNYOMÓ MÉRETE (Szé x Ma x Mé) 
24,9 x 40,3 x 42,6 cm
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről