HT-NT3

Karcsú kialakítás. Komoly hangzás.

Akár a falra szereli, akár vízszintesen helyezi el, a HT-NT3 stílusos, áramvonalas formája, kiváló nagy felbontású hangkezelésével párosítva rendkívüli zenehallgatási élményt biztosít az Ön számára.

HÁZIMOZI ÉS HANGSUGÁRZÓ

2.1 csatornás hangprojektor Wi-Fi/Bluetooth® technológiával

HT-NT3

Kép a(z) 2.1 csatornás hangprojektor Wi-Fi/Bluetooth® technológiával termékről

243 000 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t

Ahogyan azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit. A zenei iránti szenvedélyünk minden egyes alkotórészében tetten érhető az audiojeltől a hangsugárzóig. Mintha közvetlenül Ön előtt játszana az előadó.

A valódi hangtér élménye

S-Force PRO Front surround hangzás

A magával ragadó virtuális surround technológia természetesen utánozza a háromdimenziós hangteret, így nagy területen élvezhető a gazdag, valósághű hangzás.

Videó megtekintése

Nézze meg közelebbről a HT-NT3 készüléket, és tapasztalja meg, milyen 2.1 csatornás surround hangzásra képes ez a rendkívül vékony hangprojektor.

Dolby® TrueHD

Dolby® TrueHD

Élvezze a Dolby® TrueHD veszteségmentes tömörített formátummal elérhető tiszta hifihangzást.

DTS-HD™

DTS-HD™

A DTS-HD™ formátumnak köszönhetően a filmek és zenék dinamikus térhangzással kelnek életre.

 • Lapos kivitelű
 • Prémium kialakítás
 • Falra szerelhető kialakítás
 • Vezeték nélküli mélynyomó

Kapcsolódjon

Házimozi-beállítási lehetőségeinek bővítése soha nem volt egyszerűbb. A 3 db HDMI bemenetnek, az 1 db HDMI ARC kimenetnek, az USB bemenetnek és az optikai digitális és analóg csatlakozásoknak köszönhetően elegendő hely jut az Ön összes berendezésének.

4K jelátvitel

Változatlan 4K minőség forrástól képernyőig – a 4K átviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adatáramlást a hangprojektoron keresztül, emellett HDCP 2.2 kompatibilis is.

4K jelátvitel

Mi az a nagy felbontású hang?

A nagy felbontású hang több különböző digitális folyamatot jelöl, olyan műveleteket, amelyekkel a zene kódolása és lejátszása a CD-lemezeknél nagyobb mintavételi sebességgel történik.

Mi az a nagy felbontású hang?
44,1 KHZ / 16 BIT [CD]
Mi az a nagy felbontású hang?
96 KHZ / 24 BIT [NAGY FELBONTÁSÚ]
S-Master HX

S-Master HX digitális erősítő

S-Master HX erősítőnk digitális, így az analóg alkatrészek megszüntetésével csökkenti a zajszinteket a visszacsatolási szakaszban, hibátlanul teljes hangtisztaságot hozva létre ezáltal.

DSEE HX

Digitális hangzásjavító eszköz

A DSEE HX™-nek köszönhetően még az online streaming szolgáltatás során hallgatott zene felbontását is lehet növelni, hogy még gazdagabb, a nagy felbontású hanghoz hasonló hangzást lehessen elérni.

ClearAudio+

ClearAudio+

A játék üzemmódtól kezdve egészen a mozi vagy zene üzemmódig, a ClearAudio+ automatikusan finomítja a hangbeállításokat annak megfelelően, amit éppen hallgat vagy néz.

Kivételes hangzásra tervezve

A HT-NT3 minden egyes eleme - a hangsugárzó-kialakítástól kezdve a finomhangolású hangtechnológiákig - arra lett tervezve, hogy a lehető legjobb hangminőséget nyújtsa.

 • Koaxiális hangsugárzó
 • Szuper-magassugárzó

Csatlakozzon zenéihez

A vezeték nélküli technológiák és a csúcsminőségű audio kodekek ötvözése révén nem jelent problémát kedvenc zenéjének átvitele az általa megérdemelt részletgazdagsággal és tisztasággal.

Kiváló minőségű, vezeték nélküli audioátvitel

Hozzon ki még többet a zeneátvitelből. A Sony által kifejlesztett LDAC kodek akár háromszor nagyobb átviteli sebességet támogat a hagyományos Bluetooth®-os átvitelhez képest. A hatékony kódolást a 96 kHz-es mintavételezési aránnyal ötvözve az LDAC rengeteg részletet magában rejt a CD-minőségen felüli zenehallgatás lehetővé tétele érdekében.

A vezeték nélküli zenehallgatás bensőséges élménye

Élvezze a vezeték nélküli hangzást anélkül, hogy másokat zavarna

Hangátvitel a hangprojektorról bármely Bluetooth®-os fejhallgatóra, többek között a legújabb LDAC-kompatibilis nagy felbontású fejhallgatókra is.

Privát, vezeték nélküli zenehallgatás
NFC

Azonnali csatlakozás

Hozzon létre gyors csatlakozást a kiválasztott okostelefonok és a hangprojektor között az NFC egyérintéses technológia segítségével.

Bluetooth®

Bluetooth®-os adatátvitel

Vezeték nélküli zeneátvitel az Ön okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról Bluetooth®-on keresztül.

Wi-Fi®-s hangprojektor

Vezeték nélküli folyamatos átvitel

Csatlakozzon az internethez a beépített Wi-Fi® segítségével a laptopján vagy mobileszközén keresztüli audioátvitelhez.

Könnyed hozzáférés zenéihez

Élvezze a zenék gazdag tárházát és sok egyebet a Chromecast built-in technológiával (korábban: Google Cast™) és a Spotify Connect funkcióval.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Streameljen zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról audioeszközére a Cast gomb egyetlen érintésével.

Spotify

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

Streameljen a Chromecast built-in funkcióval

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióállomásokat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik audioalkalmazásból.

Media Object


Nézze meg működés közben

 • Streaming szolgáltatások
 • Hangminőség
 • Okostelefon-akkumulátor
 • Rugalmas zenehallgatás

Egyesítse zenéit.

Egyszerű átvitelvezérlést biztosító, új SongPal alkalmazás

A SongPal alkalmazás egyszerű és intuitív vezérlésű zenehallgatási élményt nyújt Önnek. Csak telepítse a választott mobiltelefonra, és egyetlen alkalmazással lehetősége nyílik a zenelejátszás vezérlésére, valamint további funkciók használatára.

SongPal alkalmazás

Hallgasson zenét egy másik helyiségben

Hagyja, hogy ugyanaz a nagyszerű zeneszám kövesse szerte a házban a többhelyiséges zenehallgatásnak köszönhetően, amelyet a SongPal alkalmazás vezérel. A SongPal Link segítségével gondoskodjon a kiválasztott Sony hangprojektorok és hangsugárzók csoportosításáról, majd streameljen zenét különböző zenei szolgáltatásokból, okostelefonról, számítógépről vagy a DLNA-hálózatról több helységben is, szerte otthonában.

Még tökéletesebb szórakozás

Akár kedvenc filmjét vagy az aktuális meccset nézi, akár klasszikus lemezt hallgat, a HT-NT3 még tökéletesebbé teszi az audiohangzást a hibátlanul teljes, lebilincselő szórakoztatási élmény kedvéért.

 • Game Studio üzemmód
 • Zene
Műszaki adatok és funkciók
Akár a falra szereli, akár vízszintesen helyezi el, a nagy felbontású hangok lejátszására is kiválóan alkalmas, impozáns külsejű HT-NT3 rendkívüli zenehallgatási élményt biztosít egy stílusos, áramvonalas készülék formájában. A mindössze 6,5 cm (1,95 hüvelyk) mélységű, vékony hangprojektor diszkrét formavilágával, a virtuális térhatású hangzás technológiáját alkalmazva magával ragadó filmnézési és zenehallgatási élményt nyújt.
 • Kompatibilis a nagy felbontású hang technológiájával

 • A DSEE HX felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

 • S-Master HX digitális erősítő a tiszta hangminőségért

 • Nagyszerű zenei hangzás egy lépésben a ClearAudio+ segítségével

Kimenő teljesítmény (összesen)
400 W
Az erősítő csatornái
2.1 cs
Bemeneti és kimeneti csatlakozók
Analóg hangbemenet (TV CEC funkcióval), Bluetooth® vétel, Bluetooth® átvitel, Ethernet, USB-A
FŐEGYSÉG MÉRETE – CSAK VÁZ (Szé x Ma x Mé) 
107 x 8,6 x 6,5 cm
MÉLYNYOMÓ MÉRETE (Szé x Ma x Mé) 
19 x 38,2 x 38,5 cm
A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről