HT-MT500 

Látni és hallani kell

Ismerje meg az atmoszférikus surround hangzást és a nappalijához készült gondos külsőt. Az S-Force PRO Front Surround és a vezeték nélküli mélynyomó optimális basszusa moziszerű hangélményt nyújt. 

HÁZIMOZI ÉS HANGSUGÁRZÓ

2.1 csatornás hangprojektor Wi-Fi/Bluetooth® technológiával

HT-MT500

Kép a(z) 2.1 csatornás hangprojektor Wi-Fi/Bluetooth® technológiával termékről

139 699 Ft

Becsült fogyasztói ártól

tartalmazza az ÁFA-t
Nagy felbontású hang logó

Ahogy azt az előadó valójában megálmodta

Élvezze a CD-lemezeknél is tisztább, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk minden alkatrészben megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

Gyönyörű, minimalista stílus

Az otthonához tervezett HT-MT500 semleges tónusai és lágy sarkú geometriája minden környezethez illik, és hangokba burkolja azt.

Egy hangokban fürdőző nappali

Fürdesse nappaliját moziszerű hangok kavalkádjában az S-Force PRO Front Surround
technológiával és az optimális Kanapé móddal.

Könnyen elhelyezhető,
karcsú 

Az ultravékony, könnyen elrendezhető HT-MT500 nem feltűnő, így bárhová jól illeszkedik, anélkül, hogy eltakarná a tévét. 

Fedezze fel a HT-MT500-at

Nézze meg, hogyan tölti meg otthonát a kompakt, stílusos külső és a pontos tervezés a moziszerű surround hangzással és okos zenelejátszással.

Részletgazdag hangzás minden hangjegyben

A nagy felbontású hanggal egyetlen taktusról sem marad le. Az LDAC technológia eredeti hangminőséget továbbít a Bluetooth® vezeték nélküli eszközökhöz, a DSEE HX pedig megnöveli a tömörített hangformátumok felbontását.

LDAC logó

Jobb Bluetooth® hang

Az LDAC kb. háromszor annyi adatot tud átvinni (a maximális átviteli sebesség 990 kb/s), mint a hagyományos Bluetooth® hangátvitel, lehetővé téve a nagy felbontású hangtartalmak kivételes, nagy felbontást megközelítő minőségben történő lejátszását.

DSEE HX logó

Továbbfejlesztett hangzás

A Sony DSEE HX™ szoftver a veszteséges MP3- és ACC-fájlok hangminőségét nagy felbontásúhoz közeli minőségűre javítja, így a tömörített fájlok felbontásának növelésével életet lehel a zenébe.

Intelligens, egyszerű streamelés

A Spotify segítségével pontosan ott folytathatja a zenelejátszást, ahol azt egy másik eszközön abbahagyta. Csak érintse meg a Zeneszolgáltatás gombot.

Könnyed hozzáférés zenéihez

Élvezze a zenék gazdag tárházát és sok egyebet a Chromecast built-in technológiával (korábban: Google Cast™) és a Spotify Connect funkcióval.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Streameljen zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat okostelefonjáról, tabletjéről vagy laptopjáról audioeszközére a Cast gomb egyetlen érintésével.

Spotify

Spotify Connect

Játsszon le Spotify hanganyagokat audioeszközén, a Spotify alkalmazást használva távvezérlőként.

Streameljen a Chromecast built-in funkcióval

Játsszon át zenéket, podcastokat és rádióállomásokat a Google Play™ Zene és több mint 100 másik audioalkalmazásból.

Media Object


Nézze meg működés közben

 • Streaming szolgáltatások
 • Hangminőség
 • Okostelefon-akkumulátor
 • Rugalmas zenehallgatás

Hangzás, amely mindig elkíséri

Továbbítsa a zenét otthona bármely zugába a Sony | Music Center révén

Hallgassa ugyanazt a remek zenét a lakás minden szegletében a Sony | Music Center (korábbi nevén SongPal) alkalmazás által vezérelt többhelyiséges zenehallgatási funkcióval. A Sony | Music Center segítségével csoportba rendezheti a kiválasztott Sony hangsugárzókat és hangprojektorokat, majd több helyiségbe továbbíthatja a zenét.

 • Streamelés az egész házban
 • Streamelés különböző helyiségekben
 • Kapcsolódás a hátsó hangsugárzókhoz

Egyszerű csatlakoztatás, maximális vezérlés

A Sony | Music Center alkalmazással okostelefonjáról vezérelheti a zenelejátszást. Csatlakozzon Bluetooth®-kapcsolaton, illetve NFC-n keresztül, és streamelje zenekönyvtárát eszközéről vagy a hálózatról, vagy fogadja online források adatfolyamát.

HDMI logó

HDMI® kimenet

Csökkentse minimálisra a vezetékek számát, és csatlakozzon a kompatibilis eszközökhöz egyetlen kábellel a HDMI ARC-n (Audio Return Channel) keresztül.

USB logó

Lejátszás USB-n keresztül

Az oldalsó USB-n keresztül USB-eszközök széles skáláját csatlakoztathatja az egyszerű lejátszás érdekében.

Vezeték nélküli logó

Vezeték nélküli folyamatos átvitel

Csatlakozzon az internethez a beépített Wi-Fi-n, Bluetooth®-on vagy NFC-n keresztül, és azonnal hozzáférhet az olyan zeneszolgáltatásokhoz, mint a Spotify, vagy otthoni hálózatán keresztül streamelheti a zenét eszközeihez.

Műszaki adatok és funkciók
Minimalista formavilágának köszönhetően bárhol elhelyezhető ez a kompakt hangprojektor, mely lenyűgöző hanggal tölti meg az otthonát. Élvezze a zenét és a filmeket nagy felbontású hanggal, az S-Force PRO Front Surround virtuális surround hangzásával és a Sofa Mode által biztosított optimális basszussal.
 • Nagy felbontású audiotartalmak

 • A DSEE HX felbontásnövelés helyreállítja a tömörített fájlok minőségét

 • Kompakt, minimalista formavilág

 • Az S-Force PRO Front Surround mozi hanghatást biztosít

 • Vezeték nélküli, több helyiséges zenehallgatási élmény

A Sony nem csupán izgalmas élményeket nyújtó termékeket, szolgáltatásokat és tartalmakat kínál, hanem célja az is, hogy tevékenységei során zéró környezeti lábnyomot hagyjon hátra Tudjon meg többet a Sonyról és a környezetvédelemről